Stílus és praktikum
2021. május 05. írta: persica

Stílus és praktikum

A Deichmann tavaszi-nyári táska kollekciójának kedvenc darabjai!

A Deichmann új kollekciójában mindenki megtalálja a kedvencét. Számos stílus, méret és szín közül válogathatunk, akár hétköznapokra keresünk táskát, akár egy elegánsabb darabbal szeretnénk feldobni az öltözékünket.

Az új it-darabok

Újra virágkorukat élik a shopperek! Ezek a modellek tökéletesek azon divatrajongók számára, akik szeretik, ha a táskájukban minden szükséges dolog elfér. A shopperek nem csak praktikusak, de stílusosak is, szinte minden outfithez jól passzolnak. Hasonlóan hasznos darabok a multifunkciós táskák, amelyeket többféleképpen hordhatunk. Ezek mellett a sportos hátizsákok és kézi táskák is megtalálhatóak a kínálatban, amelyeket nem csak sportoláshoz ajánlunk.

Ha a kisebb táskákat szeretjük, akkor is számos stílus között válogathatunk a Deichmann kínálatában. Egy kicsi backpack igazi jolly joker. Tökéletes választás hétköznapokra, de feketében akár különlegesebb alkalmakra is használható, még a lezserebb outfitet is elegánssá varázsolja. Trendik az idei szezonban a monogram táskák és a croissant bag-ek is, amelyek it-girl eleganciát kölcsönöznek megjelenésünknek.

Anyagok

A táskák anyagát tekintve is széles választék vár a divatrajongókra, kordból készült hátizsákok, bőr és nylon táskák is találhatóak az új kollekcióban.

A nyári darabok a nature trend irányába mozdulnak. A szalma és rattan táskák kisebb és nagyobb méretben is divatosak: méretes strandtáskák, shopperek és cuki válltáskák is vannak a kínálatban – utóbbiak a különböző szín- és mozaikmintákkal különösen izgalmasak.

Színek

Az új nature trend színeiben is jellegzetes: a homok- és krémszínekben, a visszafogott zsályazöldben és különböző sárgás árnyalatokban pompázó darabok teszik teljessé az outfiteket. A púderes pasztellszínek kedvelői is örülhetnek: az orgonalila, a világos rózsaszín, a kék és a menta is helyet kapott a színpalettán.

Részletek

A Deichmann új táska kollekciójának egyes modelljeit játékos fonatok díszítik. Mindegy, hogy célirányosan bevetett díszítőelem vagy all-over-look, a tavaszi-nyári szezonban ezek teszik fel az i-re a pontot. És mivel mindez olyan szép, még többet kapunk belőle: csilingelő függők, műszőrme díszek, tollak… it’s all about the bag!

Férfiak

A sportos darabok dominálnak idén. A táskák és hátizsákok többnyire sötét, visszafogott tónusokban, fekete, szürke és barna színekben jelentkeznek. És persze a stílusos övtáskák is megtalálhatóak a szezon kínálatában.

Az esseni (Németország) székhelyű DEICHMANN SE megalapítására 1913-ban került sor, a cég mai napig 100 százalékban az alapító család tulajdonában van. A vállalat piacvezető az európai cipőkereskedelemben, világszerte 31 országban van jelen. Összesen 43.000 munkatársat foglalkoztat, 4200 üzletet, valamint 40 online shopot üzemeltet. DEICHMANN név alatt működnek üzletek Németországban, Ausztriában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Csehországban, Dániában, Dubajban (franchise partnerrel), Észtországban, Franciaországban, Horvátországban, Kuvaitban (franchise partnerrel), Lengyelországban, Lettországban, Litvániában, Magyarországon, Nagy-Britanniában, Olaszországban, Oroszországban, Portugáliában, Romániában, Spanyolországban, Svédországban, Szerbiában, Szlovákiában, Szlovéniában és Törökországban. A csoport ezen kívül jelen van Svájcban (Dosenbach/Ochsner Shoes/Ochsner Sport), Hollandiában és Belgiumban (vanHaren), és az Egyesült Államokban (Rack Room Shoes/Off Broadway). A MyShoes SE üzleteivel a vállalat jelen van Németországban, Ausztriában, Svájcban és Lengyelországban. A cégcsoporthoz tartozik a Snipes csoport is, amelynek üzletei vannak Németországban, Ausztriában, Belgiumban, Franciaországban, Hollandiában, Olaszországban, Portugáliában, Spanyolországban, Svájcban és az USA-ban. A DEICHMANN ezen kívül egy partnerével a T-Mall Global online felületen szortimentjének egy részével Kínában is jelen van.          

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1816523008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása