Keep it fresh! 4711 Remix frissítőkendők
2021. május 12. írta: persica

Keep it fresh! 4711 Remix frissítőkendők

Régóta kultusz a valódi kölnivizes frissítőkendő! Napjainkban pedig különlegesen illatos, tisztító hatása miatt keresik sokan. Az új Remix Edition 2021 megjelenésének idején kaphatóak első alkalommal a Remix frissítőkendők is, gyümölcsös illattal, színpompás dobozban.

A Remix narancsvirág mellett citrom- és narancsillatú frissítőkendők teszik teljessé a 10-es dobozt. A Remix változatok különböző illatai változatos illatélményt tesznek lehetővé.

A vidám dizájn a tasakokon látható, ötletes feliratokkal kombinálva örömet és változatosságot hoz és azt bizonyítja, hogy a higiénia boldoggá tesz! Így lesz a frissítő- és tisztítókendő tökéletes kísérőtárs, ha úton vagyunk: minden kézitáskában, minden zsebben ott kell lennie! 

Remix Cologne frissítőkendők 10 db-os vegyes dobozban       

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8416557420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása