Szörnyella x MAC limitált kollekció
2021. május 12. írta: persica

Szörnyella x MAC limitált kollekció

Igazi antihősnő, mégpedig a hírhedten merész fajtából, aki egyformán egyedülállóan teljesít gonoszkodó attitűd és elképesztő stílus fronton. Ördögien divatos. Egy olyan kultúr-ikon, aki képes ellenkultúra berkekben is releváns lenni. Hiteles. Utánozhatatlan. Megbánást morzsákban sem mutató. Ki másról, mint Szörnyelláról beszélnénk, akinek karakterét az Oscar®-díjas Emma Stone alakítja a Disney vadonatúj élőszereplős filmjében, a 2021. május 27-én megjelenő Szörnyellában.

Lépj be a Disney · Szörnyella by M·A·C kollekciójának világába, amely a szubkulturális örökségünk áttekintésével az imádott-gyűlölt divatikonból merít inspirációt, aki egyszerűen tökéletes megtestesítője a 70-es évek végén, a 80-as évek elején hódító punk és újhullám korszaknak - élén vörös ajkaival és hardcore fekete-fehér végleteivel.

„Óriási trend most az előző évtizedek szűkebben vett ellenkulturális pillanatainak újra felfedezése, éppen ezért ez a kollekció olyan érzést kelt, mintha a M·A·C visszatérne annak a „csinál magad” stílusnak és merészségnek az ünnepléséhez, amely a kezdetekkor annyira a saját útját járó márkává tette a brandet.”- mondja a M·A·C sminkművészeti igazgatója, Terry Barber.

Lázadó, tündöklő és tagadhatatlanul pazar ez a limitált példányszámú, szem-, ajak- és arctermékeket tömörítő sorozat, amely kedvenc divatos cselszövőnk új élőszereplős filmes felemelkedését ünnepli. A Szörnyella azoknak a lázadóknak, kívülállóknak, be nem illeszkedőknek, egyedi formabontóknak és szabályszegőknek szól, akik valójában mindig is ízlésformáló szerepet töltettek be és töltenek be a mai napig.

Szörnyella a képernyőn megjelenő színárnyalatait és megjelenését figyelembe véve, ezt a punk-rock vörösökkel és haute metál árnyalatokkal csábító kollekciót lényegében a Disney Szörnyella legikonikusabb lookjai ihlették. Egytől egyig a legvonzóbb, kéttónusú csomagolásban, az antihősnő jellegzetes filmes outfitjeit idézve. "Ultra adag csillogás, extra attitűddel egy új generációnak tálalva." – teszi hozzá Barber.

Ne késs le róla!

A Disney Szörnyellájáról:

A Disney Szörnyella című vadonatúj élőszereplős filmjében Oscar®-díjas Emma Stone (La La Land) kelti életre a világ egyik legismertebb, jellegzetesen divatos „gazember nőjét”. A film a legendás Szörnyellának a lázadó korai korszakáról szól, és az 1970-es évek Londonjában játszódik, a punk rock forradalom közepén. A történet szerint egy Estella nevű fiatal, okos és kreatív simlis elhatározta, hogy dizájnjai révén hírnevet szerez magának. Barátságot köt egy fiatal tolvaj párossal, akik értékelik a csínytevés iránti nyitottságát, így együtt kezdik kiépíteni életüket a londoni utcákon. Egy nap Estella stílusérzéke magára vonja a divatlegenda von Hellman bárónő figyelmét, aki pusztítóan sikkes és mindehhez rettentően gonosz is, és akit nem mellesleg a kétszeres Oscar®-díjas Emma Thompson alakít (Howards End, Sense & Sensibility). Kapcsolatuk olyan események és fordulatok sorát indítja el, amelyek arra késztetik a fiatal Estellát, hogy engedje a gonoszabbik oldalát felszínre törni, és végül a dühöngő, bosszúszomjas és persze divatos Szörnyellává váljon.

A Szörnyella sztár szereplőgárdája: Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Kirby Howell-Baptiste és Mark Strong. A filmet rendezte Craig Gillespie, a forgatókönyv írói pedig Dana Fox és Tony McNamara. A történet Aline Brosh McKenna, Kelly Marcel és Steve Zissis nevéhez fűződik, mégpedig Dodie Smith a Száz meg egy kiskutya című regénye alapján. A Cruella producere: Dodie Smith, Andrew Gunn, Marc Platt és Kristin Burr, ügyvezető producerei pedig Emma Stone, Michelle Wright, Jared LeBoff és Glenn Close.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1416557286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása