Szabad a lagzi! A modern hercegnő
2021. június 11. írta: persica

Szabad a lagzi! A modern hercegnő

Stílus inspiráció

Elegancia és csillogás! A Deichmann esküvői kollekciójának darabjaiban minden menyasszony igazi hercegnőnek érezheti magát az oltár előtt. 

A klasszikus menyasszony Nőies, de visszafogottabb, klasszikus modellek is találhatóak a Deichmann kínálatában, amelyek egyszerűek és mégis nagyszerűek. 

A laza menyasszony: Ha életünk nagy napján is a kényelmes cipőkre szavazunk, válasszunk egy egyszerű balerina cipőt vagy egy menő sneakert fémes hatású vagy csillogó betétekkel! 

Táska a nagy napra: A Deichmann esküvői kollekciójában táskák is helyet kaptak. Fehér vagy bézs, visszafogott darabra tegyük le a voksunkat, amelyben elférnek a legszükségesebb dolgok! 

Az „igen” utánra: A feltűnő vagy a visszafogott, a magassarkú vagy a lapostalpú, a világos árnyalatú vagy esetleg a piros menyecske ruhához passzoló piros cipellő az igazi? Akármit is választunk a lagzira, a lényeg, hogy bírjuk benne a táncot! 

A vőlegénynek: A Deichmann kínálatában elegáns darabok közül válogathatnak a vőlegények is. 

Ha csak vendégségbe megyünk. A násznép hölgytagjai is találhatnak az esküvőre kedvükre való cipőket. Számos stílus és szín közül válogathatnak a Deichmann nyári kínálatában.

Szabad a lagzi!

Nemrég jó hírt kaptak az esküvőre készülők: mostantól a barátaikkal, szeretteikkel együtt, nagyobb körben is megünnepelhetik a boldogító igen kimondását, szabad a lagzi! Az emlékezetes pillanathoz a menyasszonyok klasszikus, nőies és sportosabb darabok közül is válogathatnak a Deichmann kínálatából, és a szertartás utáni bulira is megtalálhatják a tökéletes darabot. A vőlegényeknek sem kell messzire menni, remek választás egy elegáns Deichmann cipő.

Ha nem mi készülünk esküvőre, csupán meghívottak vagyunk, akkor is számos stílus és szín közül válogathatunk, mindenki megtalálhatja a hozzá illő cipőt a Deichmann üzletek polcain vagy az Online Shop-ban. 

Indulhat az esküvőszezon!

A Deichmann aktuális kínálatáért látogasson el weboldalunkra, nézelődjön az Online Shop-ban!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr916589402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása