A zene szépsége. A művészet hangja.
2021. június 20. írta: persica

A zene szépsége. A művészet hangja.

Az IKEA és a Sonos bemutatja együttműködésük legújabb eredményét, az új SYMFONISK wifi hangszórós képkeretet

Az IKEA és a Sonos közös célkitűzése, hogy demokratizálja otthonainkban a zenét és a hangzást, és jobb audioélményt biztosítson az emberek többsége számára. Az új SYMFONISK képkeret-wifi hangszóróval egyszerre nyújt lehetőséget a zenehallgatás élményére és a műalkotásban való gyönyörködésre.

Kutatások támasztják alá, hogy a zene a legfontosabb kellék ahhoz, hogy megfelelő hangulatot teremtsünk otthonunkban. Az IKEA és a Sonos felismerte a hangzásminőség fontosságát és az otthoni életünkre gyakorolt pozitív hatását. Az IKEA a lakberendezés területén szerzett tapasztalataival, a Sonos pedig a hangtechnikai szakértelmével járult hozzá a közös munkához, így a SYMFONISK csodásan ötvözi a kiváló hangminőséget és a nagyszerű dizájnt. A 2019-ben bevezetett SYMFONISK lámpa-hangszóró és SYMFONISK könyvespolc-hangszóró sikerein felbuzdulva az IKEA most bemutatja a legújabb SYMFONISK képkeret-hangszóróját, amely önmagában is egy csodás műalkotás, és remekül illeszkedik bármely stílusú otthonhoz. A hangszóró fekete és fehér változatban lesz kapható, cserélhető előlappal, így bárki bármikor kedvére variálhatja a megjelenését.

„A helytakarékos képkeret-hangszóró akár magában is felakasztható a falra – hisz önmagában is egy műalkotás –, de variálható egyéb képekkel, műalkotásokkal, vagy akár egy polcon, netán a földön, a falnak támasztva is jól mutat. A cserélhető előlapoknak köszönhetően személyre szabottan olyan stílust választhatsz, ami legjobban illeszkedik az otthonodhoz” – mondja Stjepan Begic, az IKEA of Sweden termékfejlesztője. „Az egyre gyarapodó IKEA Home smart kollekciónk részeként a SYMFONISK hangszóró azon törekvésünk jegyében született, hogy minél több ember számára tehessük lehetővé a szebb hétköznapokat” – teszi hozzá.

„Minden egyes SYMFONISK hangszóró a Sonos hangélmény és az IKEA dizájn újszerűen izgalmas kombinációja, amelynek megalkotására egyedül egyik cég sem lett volna képes” – mondja Sara Morris, a Sonos vezető termékmenedzsere. „A Sonos akusztikus tervezőinek köszönhetően a képkeret kiváló hangzást biztosít, különösen kis méretéhez képest, a Sonos applikáció pedig garantálja az egyszerű és gondtalan beállítást és használatot. Ez a hosszútávú együttműködés további izgalmas ötletek megvalósításával teszi lehetővé, hogy szerte a világban nagyszerű hangzásélményhez juthasson bárki az otthonában – a jövőben még további különleges termékekkel fogunk jelentkezni.”

A SYMFONISK képkeret-hangszóró wifivel működik, így akár egymagában, akár a SYMFONISK sorozat egyéb hangszóróival vagy bármelyik Sonos hangszóróval kombinálva is lehet használni. Ugyanúgy, mint a korábbi SYMFONSIK termékek, az új hangszóró is a Sonos hangrendszer része, így a felhasználó több mint 100 streamszolgáltatóhoz, illetve az összes Sonos hangszóróhoz csatlakozni tud. A SYMFONISK wifi hangszórós képkeret 2021. július 15-től lesz kapható az IKEA áruházakban és online, az IKEA.com weboldalon, Európában és Észak-Amerikában. A többi piacon később válik elérhetővé.

A nyitott szellem, a közös értékek és a nagyszerű termékek iránti elkötelezettség egyaránt ösztönzi az IKEA és a Sonos cégeket arra, hogy folytassák kihívásokkal teli útjukat, és új megoldásokat találva tovább emeljék otthonunk kényelmét a zene és a hangzás révén.

A SYMFONISK sorozatról

A SYMFONISK sorozat részét képezi a SYMFONISK wifi hangszórós képkeret, a SYMFONISK asztali lámpa wifi hangszóróval és a SYMFONISK wifi hangszóró/könyvespolc. Minden SYMFONISK termék kompatibilis a Sonos teljes kínálatával, és vezérelhető a Sonos applikációval.

A Sonosról

Sonos (Nasdaq: SONO) a világ élvonalbeli hangtechnikai cége. Az egyedi multiroom wifi hangrendszer megalkotójaként a Sonos számtalan innovációval viszi előre a világot a jobb hangzás felé, és teszi az emberek számára elérhetővé kedvenc audiotartalmukat – kezükbe adva az irányítást éppen ott és éppen akkor, amikor és ahol csak szeretnék. Egyedülálló hangtechnika, kifinomult dizájn, egyszerű használat, nyitott platform, és ez még nem minden, amivel a Sonos lehetővé teszi, hogy mindenki számára elérhető váljon a kedvenc audiotartalma. A Sonos központja Californiában, Santa Barbara városában van. További információk:  www.sonos.com.

Az IKEA-ról
Az IKEA formatervezett, praktikus, megfizethető és kiváló minőségű lakberendezési termékek széles választékát kínálja, amelyeket az emberekre és a környezetre odafigyelve gyárt. Az IKEA márkanév alatt több vállalat működik, több tulajdonossal, akik mind osztoznak a közös küldetésben: szebb hétköznapokat teremteni az emberek többsége számára. Az IKEA-t 1943-ban alapították Svédországban. A Range & Supply üzletágon belül az IKEA of Sweden AB feladata a mindennapos igények kiszolgálása az emberek többsége számára lakberendezési megoldások fejlesztése, tervezése és gyártása révén.

Az Ingka Csoportról

Az Ingka Csoport (Ingka Holding B.V. és alárendelt szervezetei) egyike annak a 12 vállalatnak, amelyek az Inter IKEA Systems B.V. társasággal kötött franchise megegyezés alapján IKEA-licensszel rendelkeznek. Az Ingka Csoport, amely az IKEA eladási csatornáit birtokolja ésüzemelteti, három területen vállalkozik: IKEA Retail, Ingka Investments ésIngka Centres. Az Ingka Csoport stratégiai partner az IKEA franchise-rendszerében, amely 30 országban több mint 378 IKEA áruházat üzemeltet, ezek közül hármat Magyarországon. Az IKEA áruházak a 2020-as pénzügyi évben 706 millió látogatót fogadtak, közülük 6,2 millió tért be a magyar áruházakba, az IKEA.com weboldalaira pedig 3,6 milliárdan látogattak el. Az Ingka Csoport az IKEA víziójával összhangban tevékenykedik, aminek a célja szebb mindennapi életet biztosítani minél több ember számára, továbbá jól megtervezett, funkcionális lakberendezési termékek széles választékát biztosítani olyan alacsony áron, hogy minél több ember megengedhesse magának.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7116599418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása