Az IKEA bemutatja új limitált kollekcióját - EFTERTRÄDA
2021. június 30. írta: persica

Az IKEA bemutatja új limitált kollekcióját - EFTERTRÄDA

Az IKEA bemutatja új limitált kollekcióját, mely a hivatalos IKEA logót fő dizájnelemként használja.

A kollekció neve EFTERTRÄDA, ami svédül utódot jelent.

A kollekció az IKEA Japán nevéhez fűződik, melyet szoros együttműködésben az IKEA of Swedennel közösen hozott létre – a tokiói és a világ IKEA rajongói által inspirálva és nekik készítve. 2020 közepén már sikeresen debütált Japánban, és 2021. július 1-től Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában is elérhető.

„A legelső olyan kollekciónk, amely a hivatalos IKEA logót fő dizájnelemként használja, és a lakberendezés iránti odaadásunkat egyszerű, mindennapi használati tárgyakon és ruhadarabokon jeleníti meg. A vonalkóddal a legkeresettebb termékünk, a BILLY könyvespolc előtt tisztelgünk” – magyarázza Karl Doctor, az IKEA csehországi-magyarországi-szlovákiai régiójának értékesítési vezetője.

A különleges kollekciót az áruházakban és online is meg lehet vásárolni, melyben többek között fürdőlepedő, táska, kulacs, póló, kapucnis pulóver és esernyő is helyet kapott. További részletek a termékekről és az árakról az IKEA.hu weboldalon található.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1916609442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása