Tangle Teezer újdonságok
2021. július 11. írta: persica

Tangle Teezer újdonságok

Nem kell tovább várnod a Tangle Teezer 2021-es újdonságaira, hiszen a legtrendibb hajkefék már megérkeztek a Rossmann üzleteibe. A stílusos hajkefék között mindenki könnyedén megtalálja hajtípusa számára a legmegfelelőbbet.

Tangle Teezer Fejbőr Masszírozó Kefe. A sugárzóan szép hajkorona az egészséges fejbőrnél kezdődik!

Ebben nyújt segítséged számodra a Tangle Teezer újdonsága, a Fejbőr Masszírozó Kefe. Ez a speciális kialakítású hajkefe minden hajtípus számára alkalmas. A speciálisan kifejlesztett, fogantyú nélküli kivitelezésnek köszönhetően tökéletesen belesimul a kezedbe. Ezáltal szuperül lehet kontrollálni a masszírozás és fejbőr tisztítás erősségét, emellett nyugodtan használhatod akár zuhanyzás közben is, hiszen nem csúszik ki a kezedből. A design minden kézmérethez ideális, a kefe anyaga pedig rendkívül kényelmes használatot tesz lehetővé.

Speciális kialakítás

Az innovatív kialakítású hajkefe két-féle hosszúságú fogat kombinál a maximális hatékonyság elérése érdekében. Egy igazán egyedi hajkefe, mely egyszerre tisztít és oldja a stresszt. A hosszú fogak megtisztítják a fejbőrt a fennmaradt szennyeződésektől, sampon és balzsam maradványoktól, valamint az elhalt hámsejtektől, így fejbőröd újra fellélegezhet. Eközben a hajkefe végein található rövid fogak gyengéden masszírozzák fejbőröd és stimulálják a nyomáspontokat, így nem csak a szennyeződéseket, hanem a hétközben felgyülemlett stressz mértékét is csökkentheted. Hidd el, a fejbőröd még sosem érezte ilyen jól magát!

Hajwellness az otthonodban!

Bővítsd ki a hajápolási rutinodat egy élénkítő fejbőr masszázzsal, ami felfrissíti a fejbőröd, emellett igazán kellemes módja a stresszoldásnak. Egyszerűen masszírozd a fejbőröd 3 percig a kefével, samponnal, balzsammal vagy egyéb hajápoló termékkel együtt, vagy akár ezek nélkül nedves és száraz hajon.A hámlasztáshoz a kefét körkörös mozdulatokkal mozgasd a fejbőrödön, vagy átfogó mozdulatokkal masszírozd a fejbőrt elejétől a tarkóig.

A nők 91% -a kifejezetten szerette, ahogy a hajkefe rugalmas fogai hatékonyan eltávolították az elhalt hámsejteket és a hajápolási termékek maradványait.

FIGYELMEZTETÉS: A hajkefe nem alkalmas gubancok kifésülésére. Ne alkalmazd érzékeny vagy felsértett fejbőrön.

A Tangle Teezer Fejbőr Masszírozó Kefe Magyarországon két szuper árnyalatban elérhető a Rossmann Magyarország üzleteiben: Onyx Black & Lavender Lite.

Tangle Teezer Mini Wet Detangler Hajkefék

Kis méret nagy hatékonysággal!

Ez a hajkefe a Wet Detangler mini verziója, mely egy professzionális kefe kifejezetten vizes haj ápolására kifejlesztve. Kis méretének hála könnyedén magaddal viheted bárhova, sőt a kefe végén található lyuknak köszönhetően akár kulcscsomódra is ráteheted.

Ez a hajkefe kifejezetten a nedves és törékeny haj szakértője, így a könnyen gubancolódó vékonyszálú hajat is gyengéden, de hatékonyan fésüli ki, töredezés- és fájdalommentesen. Emellett ideális hajmosás során a sampon eloszlatásához a még tisztább eredmény érdekében. Száraz hajon használva pedig extra fényt és simaságot nyújt a hajnak. Kialakításának köszönhetően egyszerű használatot biztosít számodra.

FIGYELMEZTETÉS: Ne használd hő közelében!

A Tangle Teezer Mini Wet Detangler Hajkefék Magyarországon három szuper árnyalatban elérhetőek a Rossmann Magyarország üzeletiben: Pink Sparkle, Sea Green, Wisteria leaf

Tangle Teezer Wet Detangler Hajkefe

A vizes, törékeny haj szakértője.

A Tangle Teezer Wet Detangler Marlin Blue Hajkefe a nedves és törékeny haj szakértője. Speciális kialakítása révén gyengéden, de hatékonyan fésüli ki a gubancokat, töredezés nélkül. Minden hajtípus számára tökéletes megoldást nyújt. Mi a titka? 325 egyedi és rugalmas fog, melyek gyengéden, mégis hatékonyan fésülik ki a gubancokat, a haj károsodása nélkül. Ideális hajmosás során a samponok, kondicionálók és hajmaszkok eloszlatására a még tisztább eredmény érdekében. Használatával csökkenthető a haj töredezettségének mértéke. Kialakításának köszönhetően pedig egyszerű használatot biztosít.

FIGYELMEZTETÉS: Ne használd hő közelében!

A Tangle Teezer Wet Detangler Hajkefe Marlin Blue árnyalatát keresd a  Rossmann Magyarország üzleteiben!

Tangle Teezer Wet Detangler Fine & Fragile Jade Lagoon Hajkefe

Vékonyszálú, töredezésre hajlamos, festett hajra kifejlesztve.

A Tangle Teezer Wet Detangler Hajkefe a vizes, törékeny haj megmentője. Egyedülálló kivitelezésének köszönhetően a törékeny haj kevésbé hajlamos a töredezésre, a hajkefe könnyen kontrollálható és nem húzza a hajat. A gyengéd, rugalmas fogak kíméletesebben választják szét a hajszálakat és gyengédebbek a fejbőrrel. A kétféle méretű fogak még hatékonyabbá teszik gubancbontást, miközben egészséges ragyogást nyújtanak a hajnak. Segítségével a hajápolók eloszlatása is könnyebbé válik a hajon. Stílusos menta zöld színével pedig hajápolási eszközeid közül biztosan kiemelkedik majd.

A Tangle Teezer Wet Detangler Fine & Fragile Hajkefe Jade Lagoon árnyalatát keresd a Rossmann Magyarország üzleteiben!

Tangle Teezer Wet Detangler Naturally Curly Hajkefe

Göndör, nehezen fésülhető, vizes hajra.

A göndör haj alapvetően szárazabb, törékenyebb szerkezetű, mint a normál haj. Ahhoz, hogy a haj szerkezete ne sérüljön megfelelő eszközre van szükséged. A Tangle Teezer egy vadonatúj Wet Detangler Naturally Curly Hajkefével oldja meg a nehezen kezelhető, természetes göndör haj sérülésmentes kifésülését. A kétméretű, erősebb tartású fogaknak köszönhetően gyorsítsa a haj szétválasztásának folyamatát és csökkenti a haj bolyhosodását, miközben kiemeli a természetes hullámokat. Fésülés közben nem húzza és nem tépi a hajat, így csökkentve annak töredezését. Ergonomikus kialakítása révén pedig igazán kényelmes és könnyed használata. Mámorító lila színével téged is elvarázsol majd!

A Tangle Teezer Wet Detangler Naturally Curly Hajkefe Purple Passion árnyalatát keresd a Rossmann Magyarország üzleteiben!

Tangle Teezer Compact Styler Hajkefék

Szépen fésült hajkorona bárhol, bármikor!

A Tangle Teezer Compact Styler Gem Rocks Hajkefe gyönyörű kristálykék borítást kapott, amivel hajápoló eszközeid igazi ékkövévé válik! Kompakt kialakítása és mérete által tökéletesen elfér bármilyen táskában, így bárhol is jársz a frizurád mindig tökéletes marad. Kis mérete ne tévesszen meg, hiszen ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint nagy méretű társai. Fájdalommentessé teszi a fésülködést, csökkenti a töredezés mértékét és sugárázóan szép, fényes hajkoronát nyújt számodra. Használhatod nedves vagy száraz hajon.

A hajkefe védőtokkal rendelkezik, így biztosítja a fogak sérülésmentes tárolását.

A Tangle Teezer Compact Styler Gem Rocks Hajkefét keresd a Rossmann Magyarország üzleteiben!

A Tangle Teezer Compact Styler Mirror Hajkefe letisztult kék borításával és beépített tükrével neked is a kedvenc kiegészítőddé válik! Kompakt kialakítása révén elfér bármilyen táskában, így tökéletes megjelenést biztosít számodra még egy rohanós napon is! Kétméretű fogai biztosítják a fájdalommentes kifésülést és csomóbontást a haj károsodása nélkül nedves vagy akár száraz hajon.

A hajkefe védőtokkal rendelkezik, így biztosítja a fogak sérülésmentes tárolását.

A Tangle Teezer Compact Styler Mirror Hajkefét keresd a Rossmann Magyarország üzleteiben!

Tangle Teezer Original Mini Dino Mighty Hajkefe

Speciális hajkefe gyerekeknek.

A gyerekek hajának kifésülése alapból kihívást jelent, nem beszélve arról, ha még gubancos is. Erre nyújt megoldást a Tangle Teezer Original Mini Hajkefe, amely kis méretének és speciális kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a gyerekek igényeihez.

A fájdalommentes fésülködés titka a kétfázisú fogakban rejlik. Speciális kialakítású sörtéi fájdalommentessé teszik a fésülködést, emellett kis méretüknek és ergonomikus kialakításuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a gyerekek kezébe. A Tangle Teezer Dino Mighty hajkefe dínós mintájával minden kisfiú kedvenc kiegészítőjévé válik.  (Magassága: 10 cm, szélessége: 6,5 cm)

FIGYELMEZTETÉS: Ne használd hő közelében!

A Tangle Teezer Original Mini Dino Mighty hajkefét keresd a Rossmann Magyarország üzleteiben!

Fotó: saját (PR)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6716617508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása