Bőrbetegségekre alkalmazd a high-tech szépségápolást! FOREO
2021. július 14. írta: persica

Bőrbetegségekre alkalmazd a high-tech szépségápolást! FOREO

A mindennapi életünkben természetesnek vesszük, hogy élvezzük a technológiai újítások előnyeit. Miért ne alkalmazhatnánk ezeket a napi bőrápolási rutinunk során? A svéd FOREO azt a célt tűzte ki, hogy az otthonunkba hozza a professzionális bőrápolási technológiákat, amiket korábban csak szépségklinikákon vagy spa centrumokban vehettünk igénybe. Szakértőjük, Dr. Arora segítségével most megnézzük, hogy az egyes bőrbetegségek ellen és a különböző bőrtípusok mentén, hogyan érdemes bevetni a szépségipar innovatív fejlesztéseit. 

Ekcéma sem probléma

Nem bizonyított még, hogy az ekcéma kialakulásáért a genetika a felelős, bár a szakemberek szerint köze van hozzá. De a lényeg, hogy az atópiás dermatitis, – azaz az ekcéma a leggyakoribb bőrbetegség, amely elterjedt probléma az egész földön. Számos hatékony kezelés létezik az ekcéma gyógyítására, például a fototerápia, más néven fényterápia és a hidratálás. Dr. Arora szerint az a gond, hogy az ekcémás bőr rendkívül szárazzá válik, nem beszélve arról, hogy a bőrprobléma gyulladásos tünetekkel is járhat. A FOREO UFO 2 készüléke a hidratáló funkciója révén, az aktivált maszkokkal együtt hatékonyan segíthet a száraz bőr megnyugtatásában és hidratálásában. A LED-es fényterápiás funkció piros színe pedig csökkentheti az ekcémára jellemző gyulladást és bőrpírt.

Rosacea és a fényterápia

A rosacea az egyik legismertebb bőrprobléma, ami elsősorban a 30 év feletti felnőtteket és a világosabb bőrűeket érinti. Jellemzői a bőrpír, irritáció és kiütés, ami időnként megjelenik az arcon, de idővel akár állandósulhat is.  A szakértő javaslata az, hogy a fototerápiát alkalmazzuk a rosaceás bőrre. “Itt is a piros LED lesz a segítségünkre az irritáció és a gyulladás csillapításában. A rosacea esetében bevethetünk például zöld teás nyugtató maszkot is, amely nyugtató tulajdonságokkal, hatóanyagokkal és antioxidánsokkal rendelkezik, például japán szil gyökérkivonatot tartalmaz. "- magyarázza Dr. Arora.

Pattanásra célozva

A pattanás a tinik problémája. Hát nem! Bár elsősorban a fiatalok és serdülők körében fordul elő a leggyakrabban, a túlzott faggyúmirigy termelődésnek és a nem megfelelő tisztításnak köszönhetően felnőttkorban is jelentkezhet ez a bőrprobléma, kellemetlen tüneteket és látványt okozva. Ha pattanásunk van, Dr. Arora azt javasolja, hogy vessük be a FOREO LUNA 3  készüléket, amivel könnyedén eltávolítható a felesleges faggyú és a szennyeződések a bőr felszínéről. A T-Sonic pulzálás meggyorsítja az arckrém tápanyagainak felszívódását, a gyengéd szilikon sörték pedig tisztává és zsírmentessé varázsolják a bőrt.

A fotóterápia is egy bevált módszer a problémás bőr kezelésére.  Dr. Arora szerint: “Az UFO készülékekben található kék LED fénnyel végzett fototerápia elpusztítja a pattanásokat okozó baktériumokat. A zöld LED fény a meglévő foltokra nyújt hathatós segítséget, használatával egységesebb lesz a bőrkép.”

Harc az öregedés ellen

Nem kerülhetjük el, hogy bőrünk öregedjen és ez már a húszas éveink végén meg is kezdődik. De a folyamatot kissé befolyásolhatjuk, lelassíthatjuk.

A szemünkön látszik leghamarabb a kor, ezért ezt a területet kiemelten fontos karban tartani; erre a FOREO IRIS készüléke lehet megoldás, amit szemészekkel együtt fejlesztettek ki, hogy a szem körüli ráncokat a legbiztonságosabban tudja halványítani. Az egyedülálló kezelést az ázsiai nyirokmasszázs ihlette és a gyengéd manuális kezeléseket utánozza, ezzel még magasabb szintre emelve a jótékony hatásokat. Az érzékeny szemkörnyéket gyengéden masszírozó és kisimító szónikus T-Sonic technológiának köszönhetően a szemkontúr ápolása még hatékonyabb. És persze sokkal egyszerűbb és gyorsabb, mintha az ujjunkkal masszíroznánk a szemünk környékét.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr416627690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása