ESSENCE VINTAGE BEACH
2021. augusztus 10. írta: persica

ESSENCE VINTAGE BEACH

Az essence új limitált kiadása elérhető a www.lovebrands.hu webshopon, illetve augusztus 5-től a DM üzletekben!

A csillogó arany felületek, az édes és gyümölcsös illatok és a vad tengerparti hullámok létrehozzák a természetes strand megjelenést, és azonnal nyaralási hangulatba hoznak minket - anélkül, hogy elutaznánk! A termékek tökéletesen kombinálják a sminkelést és az ápolást, számos bőrápolási előnnyel, mint például a tápláló olajokkal és vitaminokkal. A trendkiadás 2021 július közepétől augusztus közepéig lesz kapható a dm üzleteiben és a www.lovebrands.hu-n.

Valami különleges: Az óceánok és a lélegzetelállító strandok védelmének támogatása érdekében az essence ismét együttműködik a "Plastic for Change"-el. Támogatásunkkal összegyűjtésre kerülnek a gondatlanul kidobott műanyagok az indiai Mangalore partjainál. Ez megteremti az újrahasznosított műanyagok alapját, azaz az újraforgatott műanyagot, amely visszajuttatható a körforgásba, és új csomagolóanyaggá alakítható. Ez csökkenti a környezet terheit, és több anyagot bocsát  rendelkezésre az újrahasznosításhoz.

Az új szemhéjpaletta ötvözi a meleg árnyalatokat a mélytengeri kékkel, és nyárias színválasztékával. Az egyedi csomagolásával, fonott megjelenésével kicsit csillapítja az utazás iránti vágyat. A kilenc erősen pigmentált szín tökéletes megjelenést kölcsönöz a szemnek a nyári szezonra. A matt és a fényes árnyalatok kombinációja háromszínű megjelenésben inspirálja a napsütötte szemhéjfestékkel készült alkotásokat.

Mezítláb a homokban, sós víz a hajadon és napsütötte bőr – így képzelünk el egy nyári napot a tengerparton. Az essence limitált kollekciójával a Vintage Beach-el, melyet a retro strandok ihlettek, álmaink távoli helyei hamarosan valóra válnak.

shine last & go! körömlakk 33

A shine last & go! körömlakk 33 tökéletes az arany körömmatricákkal kombinálva: a tartós formulának és az egyszerű klasszikus megjelenésnek köszönhetően a körmök biztosan gyönyörűen ragyognak majd - és nem csak a tengerparton!

körömmatricák

Hozd el a strand hangulatát a körmeidre, és tökéletesíts minden dizájnt ezekkel a fényes, arany körömmatricákkal. A kreatív matricák a kis kagylókkal, az aranyos szívekkel és a napocsákkal azonnal biztosítják a strand érzést a körmökön. Több mint 50 különböző mintával a következő manikűr kiválasztása nem lesz könnyű!

tengeri sós hajpermet

Tengeri sós haj, akár egy sellőnek! A tökéletes "strandhaj" elengedhetetlen minden tengerparti megjelenéshez. A tengeri sós hajpermet könnyen létrehozza a hullámokat és finom, napsütötte kókusz illatot ad a hajnak. Ugyanakkor a panthenol hidratálja a hajat, hogy puha és sima maradjon.

A 150 ml-es palack 50%-ban újrahasznosított műanyagból készül – ez azt jelenti, hogy sokkal kevesebb új műanyagra van szükség, és a környezetre nehezedő terheket hosszú távon csökkenti az újrahasznosított anyagokból készült csomagolás.

kókuszos ajakkondícionáló

Kényeztetett ajkak egy szempillantás alatt! A higiénikus applikátorral ellátott kókuszos ajakkondicionáló az intenzív ápolást finom gyümölcsös illattal kombinálja. A kókusz és az őszibarackmagolaj felébreszti a nyár iránti vágyat, a shea vajjal és az E-vitaminnal együtt finom ragyogást ad az ajkaknak. 

makeup & baking sminkszivacs

Ez a szépségápolási eszköz nem hiányozhat egyetlen gyűjteményből sem! A sminkszivacs igazán kiváló az egész arc számára. Legyen szó alapozóról, krémes highlighterről, pirosítóról vagy bronzosítóról, a sminkszivacs univerzális, és ideális a tökéletes sminkhez.

többfunkciós olaj

A finom ragyogásért! A többfunkciós olaj tápláló sárgabarackmag olajjal gyorsan felszívódik, puha érzést kelt az arcon, a testen és a körmökön. A kókusz finom illata a forró nyári napokra emlékeztet.

préselt highlighter

Napsütötte, akár egy hosszú nap után a tengerparton: a highlighter bársonyos puha textúrájával és arany, fényvisszaverő csillogó részecskéivel biztosítja a kifejező simaságot. A makadámdió-olaj és a C-vitamin táplálja a bőrt, és csodálatosan ragyogóvá teszi az arcbőrt.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5916655738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása