MÉG JAVÁBAN TOMBOL A NYÁR! NYÁRI KIKAPCSOLÓDÁS ...
2021. augusztus 10. írta: persica

MÉG JAVÁBAN TOMBOL A NYÁR! NYÁRI KIKAPCSOLÓDÁS ...

BRONZOS NYÁRI LOOK A CATRICE-TŐL

Az óceán gyengéd morajlása, a nyár meleg sugarai, árnyékot nyújtó pálmafák és egy hideg koktél– csupán egy nyári emlék is képes arra, hogy kicsit kikapcsolódj. Máris elvágyódsz egy messzi tájra, és már azon gondolkozol, hogy foglalj egy repülőjegyet. A CATRICE limitált “Bronze Away To…” kiadása segít lerövidíteni a várakozást, amíg ez ismét gond nélkül lehetséges, és arra invitál, hogy álmodozz. 

2021 nyarára kínálja a legszükségesebbet,– a tökéletes "just-off-the-beach" barnulást – egyedi textúráival, nyárias dizájnnal és érzéki illataival.

Hidratáló fixáló spray

Olyan frissítő, mint a Csendes-Óceán hűvös vizeiben való megmártózás. A szuperkönnyű, hidratáló fixáló spray tökéletes társ a hosszantartó üde megjelenéshez. Használható alapozóként sminkelés előtt, vagy a smink helyettesítőjeként, vagy akár a frissesség növelésére is a nap folyamán. A kókusz nyári illata visszahozza a nyaralások emlékeit, gyönyörű homokos tengerpartokra és a türkizkék óceánokhoz csábít.

Szemhéjpaletta

Take me to the beach! A szemhéjpaletta kilenc erősen pigmentált árnyalata tökéletesen illeszkedik egymáshoz és nyárias sminkstílusokat inspirál. A meleg, az év bármelyik időszakában hordható színek mellett a paletta intenzív türkizkék és élénk narancssárga színei biztosan elrepítik a szépség szerelmeseit a tengerhez, és álmokat idéznek elő Panama lélegzetelállító naplementéjéről.

Az árnyalatok a mattól a csillogón át a fényesig terjednek. A beépített tükörrel ellátott, kiváló minőségű, pálmafamintás csomagolás abszolút nyári hangulatot teremt a sminkelés során.

Matt Face & Body bronzosító

Akár a világot járod, akár otthon maradsz, ez az ultrafinom, pálmafa-nyomattal ellátott bronzosító a legkiválóbb kellék a napsütötte arcbőr számára 2021 nyarán. Matt felületével és szuper tónusaival nemcsak bronzosításra használható, hanem kontúrozásra is ideális. Az Face & Body ecsettel könnyedén felviheted az arcra és a testre. Nyári barnaság, jövünk!

Baked Bronzing & Highlighting paletta

“Pura Vida in Costa Rica” – Costa Rica lakosai számára ez azt jelenti, hogy a pozitív dolgokra fókuszálnak az életben és teljesen kiélvezik azokat.

A Préselt Bronzing & Highlighting palettával ez a könnyed hozzállás a mi sminkünkben is megmutatkozhat. Négy különböző árnyalatával természetes barnaságot és ragyogó csillogást kölcsönöz az arcnak és a testnek. A selymesen puha textúrának köszönhetően az árnyalatok könnyen felvihetők és keverhetők.

Face & Body ecset

Univerzális ecset a mesés nyári kinézetért! A kiváló minőségű Maxi Brush ultralágy, sűrű, szintetikus sörtéi rendkívül sokoldalúak, folyékony és por állagú textúrákhoz egyaránt megfelelőek. A széles fej megkönnyíti a színek eloszlatását és keverését is. Különleges alakjának köszönhetően pedig az ecset kényelmesen illeszkedik a kezébe.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7516655732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása