ROUTE 66
2021. augusztus 30. írta: persica

ROUTE 66

A szabadság illata

Egy Harleyn ülve elhagyott autóroncsok és vad pubok mellett száguldani, rövid kitérői egy félreeső bárban, majd újra nyomod a gázpedált a legendás Grand Canyonig. Határtalan szabadság, vagány életérzés – ezek jellemzik a híres amerikai 66-os országutat. Ezt a nevet viseli az új ROUTE 66 illatkollekció is, amely megtestesíti a fesztelen, autentikus életstílust, és amivel élmény megjárni az utat, amit „The Mother Road”,vagyis az „országutak anyja” néven is szoktak emlegetni. A férfias „Easy Way of Life”, „The Road to Paradise is Rough” és „From Coast to Coast” illatok 2021. szeptember elejétől kaphatók a boltokban.

„Feel the Freedom” – erre vágyik a férfi, aki kalandos útján a legendás, 3945 km hosszú 66-os országúton a határtalan szabadság felé tart. Féktelen életstílust idéznek a ROUTE 66 markánsan férfias illatai – a vonzó illattrió, amelyben egyesu
̈l a vibráló illatvilág és a férfiakban élő vágy a kalandos utazásra: friss, élettel teli, karakteres és csábító. 

Easy Way of Life

 

Kezdetben a bergamott aromatikus frissessége érezhető, majd a Palo Verde fa izgalmas, fűszeres illata, és végül a hűvös levendula aromája jelenik meg. 

Fejjegy bergamottolaj

Szívjegy Palo Verde fa

Alapjegy levendulaolaj 

aromás – fás – férfias 

The Road to Paradise is Rough

 

Egy illat, amelyben orientális akkordok puha fás-vaníliás aromával és pézsmával egyesülnek. Mindazok számára, akik egyszerre akarják megtestesíteni az érzékiséget és a férfiasságot. 

Fejjegy alma

Szívjegy fekete szarvasbőr

Alapjegy levendula 

fás – érzéki – férfias 

From Coast to Coast

 

Egy illat, amely sportos frissességgel és igazán élénk jegyekkel bír, a szívjegyben fás férfiassággal kombinálva. 

Fejjegy citrom, ananász, zöld alma

Szívjegy levendula, liliom

Alapjegy cédrusfa, ámbra, tonkabab

friss – sportos – férfias

www.route66.tm

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9416675264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása