Pumpkin Spice Cake kávékapszulával köszönti az őszt a Nespresso
2021. szeptember 06. írta: persica

Pumpkin Spice Cake kávékapszulával köszönti az őszt a Nespresso

Igazi közönségkedvencet hozott vásárlóinak a Nespresso: a Barista Creations Pumpkin Spice Cake kávé ízvilágát a sütőtökös pite receptje ihlette. A Vertuo rendszerhez illő, szezonálisan kapható kávékapszulát a szegfűszeg, a fahéj és a kardamom aromája határozza meg, melyet az édes sütőtök tesz teljessé.

A Nespresso Pumpkin Spice Cake kapszula egy etiópiai, közép- és dél-afrikai kávékból álló Arabica blend, melynek természetes aromái kellemes őszi hangulatot teremtenek otthonunkban. A kávéban megjelenik a szegfűszeg, a fahéj és a kardamom fűszeres íze, melyet az édes sütőtök egészít ki.

A blend Arabica kávéi osztott pörkölést kapnak. A brazil kávészemeket világosan és röviden pörkölik, mellyel előcsalogatják az édeskés jegyeket, a blend másik része pedig selymes textúrát ad ennek a Vertuo kávénak. Egy kis tej hozzáadásával a Pumpkin Spice Cake kávé még teltebb és édesebb élményt nyújt, vajas és kekszes jegyekkel.

A tökéletes fűszeres kávéélmény érdekében a Nespresso kávészakértői megosztottak egy receptet, amellyel a Vertuo rendszer tulajdonosai otthon is könnyedén elékészíthetik az őszi időszak egyik legnépszerűbb kávéját.

PUMPKIN SPICE CAKE VIENNOIS

HOZZÁVALÓK

1 Nespresso Vertuo PUMPKIN SPICE CAKE kávékapszula (230 ml)

100 ml 1,5% zsírtartalmú tej

3 g pirított tökmag

2 g őrölt fahéj

ELKÉSZÍTÉS

Töltsünk 100 ml 1,5%-os zsírtartalmú tejet a Nespresso Aeroccino tejhabosítóba, és készítsünk hideg tejhabot. Főzzünk egy Pumpkin Spice Cake kávét 230 ml-es csészemérettel egy nagy méretű pohárba, és kanalazzunk rá 60 ml hideg tejhabot. Díszítsük néhány szem pirított tökmaggal, és szórjunk egy kis fahéjat a tetejére.

A Nestlé Nespresso SA

A Nestlé Nespresso SA úttörő és iránymutató tevékenységet végez a legkiválóbb minőségű adagolt kávék piacán. A vállalat az "AAA Sustainable Quality” programon keresztül, 15 országban több mint 110 000 kávétermelő farmerrel dolgozik együtt azért, hogy fenntarthatósággal kapcsolatos gyakorlatokat vezessenek be a farmokon és a környező területeken egyaránt. A 'Rainforest Alliance' nonprofit szervezettel 2003-ban közösen indított program, melyhez később a Fairtrade International is csatlakozott, segít abban, hogy a betakarítás minőségét és a hozamot javítsák, folyamatosan biztosítsák a fenntartható forrásból származó magas minőségű kávékínálatot, valamint segítsék a farmerek és közösségük megélhetését. A lausanne-i (Svájc) székhelyű Nespresso 82 országban van jelen, és több mint 13 900 munkavállalót foglalkoztat. A vállalat globális kiskereskedelmi hálózata 2020-ban 816 Boutique-ból állt. További információk: www.nestle-nespresso.com, www.nespresso.com.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7316681168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása