Magabiztos megjelenés foltok nélkül!
2021. szeptember 27. írta: persica

Magabiztos megjelenés foltok nélkül!

Pigmentfolt halványítás és hatékony fényvédelem az Eucerinnel

Kellemetlen sötét foltok az arcon, a kézfejen és a test egyéb jól látható részein? A napfény által fokozódó melanin termelés öregségi foltokhoz, melasmához vezethet. De szerencsére van megoldás! Az új Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity pigmentfolt halványító és bőrfiatalító kézkrém célzottan hat a kézfejeken a kor előrehaladtával megjelenő pigmentfoltokra, az Eucerin Anti-Pigment Dual szérum és a Korrektor stift pedig segít, hogy az arcodon is hatékonyan kezeld a nem kívánt elszíneződéseket, megőrizve ezzel magabiztos ragyogásod!

A melanociták által termelt melanin nevű pigment adja bőrünk színét, valamint ez a színanyag biztosítja testünk természetes védelmét az UV-sugárzás ellen. A megnövekedett melanintermelődés és a színanyag egyenlőtlen eloszlása azonban májfoltok kialakulásához vezethet. Bár a hiperpigmentáció önmagában általában ártalmatlan, mégis komoly kellemetlenséget okozhat, mivel a barna foltok leggyakrabban az arcon és kézfejeken jelennek meg, hiszen szabadon éri őket a nap.

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity pigmentfolt halványító és bőrfiatalító kézkrém szabadalmaztatott thiamidol összetevőjének köszönhetően nem csak láthatóan csökkenti a kézfejen megjelenő pigmentfoltokat, de 30-as fényvédő faktornak köszönhetően megelőzi az új foltok kialakulását is miközben fokozza a bőr feszességét és rugalmasságát. Textúrája könnyű, gyorsan felszívódó, így nem hagy ragacsos érzetet a bőrön, használatával két hét után már látható eredmények érhetőek el.

Az Eucerin Anti-Pigment Dual szérum megújult, ultra könnyű emulziójú krém állagának köszönhetően könnyen felszívódik. Dupla kamrás kiszerelés helyett, most új, mono kamrás kialakításával egyesíti a hiperpigmentáció csökkentésére alkalmas thiamidol hatóanyagot és a bőr nedvességmegtartó képességét fokozó hialuronsavat, ezáltal biztosítva a friss és egyenletes arcbőrt.

Ezek kiegészítéseként használhatod az Eucerin Anti-Pigment Korrektor stiftet, amely közvetlenül a sötét foltokra alkalmazva precíziós megoldást nyújt a kisebb hiperpigmentált területek kezelésére, egyenletesebbé téve a bőr tónusát.

Légy magabiztos az év minden napján!

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity pigmentfolt halványító & bőrfiatalító kézkrém FF 30

Láthatóan csökkenti a kézfejen megjelenő pigmentfoltokat

Csökkenti a májfoltokat – vagy napfoltokat – és megelőzi az új foltok kialakulását

24 órás hidratálást biztosít

Fokozza a bőr feszességét és rugalmasságát

Hatékony védelmet nyújt a napsugárzás ellen, 30-as fényvédő faktorú, UVA- és UVB-szűrőket tartalmaz

Eucerin Anti-Pigment Dual szérum

Kettős hatású szérum thiamidollal és hialuronsavval

Hatékonyan csökkenti a sötét foltokat és megakadályozza újbóli kialakulásukat

Újjávarázsolja a bőr megjelenését

Gyorsan beszívódik

Enyhén illatos

Könnyű textúra

Eucerin Anti-Pigment Korrektor stift

Helyileg alkalmazható gél thiamidollal

Precíziós megoldás a hiperpigmentált területekre

Hatékonyan csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat

Illatanyagmentes

Applikátorral könnyen és pontosan felvihető a kisebb, hiperpigmentált bőrterületekre.

Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!

Néhány szó az Eucerin® márkáról:

Az Eucerin® története 1900-ban kezdődött egy úttörőnek számító innovációval. Isaac Lifschütz kémikus gyógyászati forradalmat indított el. A kutató kifejlesztett egy rendkívül finom alapkenőcsöt, amit „eucerin” – a csodálatos kenőcs – néven vívőanyagként használt stabil emulziókhoz.

1900: Dr. Lifschütz szabadalom kérelme az eucerin tartalmú kenőcs alaphoz. 1903-tól az eucerin emulzifikáló hatóanyagként jelent meg a piacon. 1911-ben Dr. Troplowitz megszerezte a szabadalmi jogot a Beiersdorf számára és bevezette a piacra az első terméket, amely tartalmazta a hatóanyagot, az Eucerin® port. Ezt követte az első Eucerin® márkanevű kenőcs, már a Paul Beiersdorf & Co. cég termékeként. A következő termék az Eucerin® szappan volt 1930-ban.

A következő mérföldkövet 1950-ben az Eucerin® pH5 krém megszületése jelentette. Kategóriájában ez volt az első olyan termék, amely az egészséges bőr megóvása érdekében annak saját természetes védő savköpenyének fenntartására helyezte a hangsúlyt. Ez a szempont ma is kulcsfontosságú szerepet játszik az orvosi bőrápolásban és a nemzetközi kutatói körökben.

Az 1970-es években az Eucerin® sokoldalú elismerést szerzett az Eucerin® pH5 Intenzív Testápoló és az Eucerin® pH5 Intenzív Testápoló F termékeinek köszönhetően. A 90-es évek második felétől az Eucerin® a gyors termékinnovációra fókuszált. 1994-ben a pH5 Olajtusfürdő kifejlesztésével az Eucerin® egy új termékkategóriát vezetett be. Ez volt az első olajtusfürdő, amely megvédi a bőrt a fürdés során a kiszáradástól. 1996 az első Eucerin® arcápolási termékek piaci bevezetése, mellyel a márka teret hódított a bőrápolás legfontosabb területén, az arcápolás terén. Egyik innovációját a másik után fejlesztette ki: a problémás bőrre alkalmas tisztító és ápoló termékektől (Eucerin® Száraz Bőrre, Problémás Bőrre és Bőrpír elleni termékcsaládok) a nagy hatásfokú Anti-Age Bőrfiatalító termékekig, melyeket a legmagasabb bőrgyógyászati követelményeknek eleget téve fejlesztettek ki (az első, klinikai vizsgálatokkal igazolt Q10 Active ránctalanító krémtől a kozmetikai bőrgyógyászat által inspirált új generációs Hyaluron-Filler ránctalanító kezelésig).

Napjainkban az Eucerin® a bőrgyógyászok által közkedvelt bőrápolási márka, amit a különböző bőrproblémák igényeinek megfelelően fejlesztettek ki. A bőrgyógyászokkal közösen végzett munkának és a technikai szaktudásnak köszönhetően az Eucerin® megbízható és nagy hatásfokú termék innovációkat garantál, melyek a magas bőrgyógyászati követelményeknek is megfelelnek. A gondosan válogatott aktív összetevőknek és az előírt klinikai vizsgálatoknak köszönhetően az Eucerin® kitűnő termékminőséget garantál.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8116702160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása