A leghangosabb IKEA lámpa – még jobb formában.
2021. szeptember 29. írta: persica

A leghangosabb IKEA lámpa – még jobb formában.

Az IKEA és a Sonos bemutatja a SYMFONISK asztali lámpa-hangszóró új verzióját.

Az IKEA és a Sonos együttműködéséből született legelső termék, az eredeti SYMFONISK asztali lámpa-hangszóró 2019-ben debütált. Most, két évvel később az IKEA és a Sonos piacra dobja a SYMFONISK asztali lámpa-hangszóró új verzióját friss, testre szabható dizájnnal, amely egyben még tökéletesebb hangélményt is kínál. 

Az IKEA és a Sonos felismerte a fény és a hang fontosságát, illetve az otthoni életre gyakorolt pozitív hatását. Mindkét hatás erőteljes hangulatjavító és kifejezetten személyes, hiszen a legtöbb embernek sajátos igényei vannak a hang, illetve a fény erejére, típusára és műfajára nézve. Az új SYMFONISK asztali lámpa-hangszóró ismét ötvözi az okos lámpa és az okos hangszóró funkcionalitását, de mind a hang, mind a dizájn tekintetében most egy továbbfejlesztett változatot ismerhetünk meg. 

„Az első SYMFONISK asztali lámpa-hangszóró bevezetése óta sokat tanultunk arról, hogy hogyan és hol használják ezeket legszívesebben az emberek. A lámpa-hangszórót nagyon sokan használják például az éjjeliszekrényre állítva – ez indokolta, hogy új, valamivel kisebb lámpatestet készítsünk. Emellett nagyobb dizájnválasztékot is kínálunk most vásárlóinknak, így a lámpa-hangszóró jobban illeszkedik a különféleképpen berendezett otthonokhoz” – mondja Stjepan Begic, a svéd IKEA terméktulajdonosa. „Azzal, hogy a hangszórót beépítettük az asztali lámpába, helyet takaríthatunk meg, csökkenthetjük a helyiségben a zsúfoltságot, és kellemes hangulatot teremthetünk a fény és a hang eszközeivel” – teszi hozzá.

Az új SYMFONISK asztali lámpa-hangszóró ugyanakkor könnyebben személyre is szabható, ezúttal ugyanis külön kapható a SYMFONISK hangszóró lámpatest és a SYMFONISK hangszóró lámpaernyő. A vásárlók a lámpatest fekete vagy fehér változata, valamint két különböző stílusú és színű lámpaernyő, a fekete vagy fehér színben kapható textil vagy az üveg lámpabúra közül választhatnak. Az új lámpa az E26/E27 foglalatnak köszönhetően többféle izzóval használható.

„Az emberek egyre szívesebben költenek az otthonukra, ezzel együtt egyre inkább megfogalmazódik bennük az igény, hogy kreatív módszerekkel kifejezésre juttassák a személyes stílusukat. A hanghatások hamar fontos elemévé váltak a megfelelő légkör kialakításának” – árulja el Sara Morris, a Sonos vezető termékmenedzsere. „A kisebb méret és a sokféle dizájnlehetőség mellett az új SYMFONISK asztali lámpa-hangszóró teltebb és teljesebb hangzást biztosít, és kitűnő akusztikus élményt nyújt, függetlenül attól, hogy otthonunk melyik pontján helyezzük el.” 

Az új SYMFONISK asztali lámpa-hangszóró akusztikai felépítése teljesen új – az egyedi hullámvezetőnek köszönhetően bármely szögből nagyszerű hangélményt nyújt. A lámpa hangszórója wifin keresztül csatlakoztatható, és egyetlen hangforrásként használható a helyiségben, de csatlakoztatható más Sonos termékekhez, beleértve a SYMFONISK termékcsalád termékeit is. Mint minden SYMFONISK termék, ez a hangszóró is a Sonos rendszer része, amely egyszerűen teremti meg a kapcsolatot a hallgatók és több mint 100 streaming szolgáltatás között. 

A SYMFONISK hosszú távú együttműködést jelent az IKEA és a Sonos között, amelynek célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a lakberendezés és a hangzás világát. A hangszórók és az asztali lámpák gyakran kerülnek egymás mellé, versengve a rendszerint limitált helyért. Az IKEA asztali lámpába épített Sonos hang leküzdi a hangszórók elhelyezésének legkritikusabb pontjait, azaz helyet teremt a másik tárgy számára, és beleillik az otthoni dekorációba.  

Az új SYMFONISK asztali lámpa-hangszóró Észak -Amerikában és Európa egyes piacain 2021 októberétől lesz elérhető, az IKEA áruházakban és az IKEA.com weboldalon, 2022-ben pedig megérkezik az összes IKEA piacra, így Magyarországra is.

Az IKEA-ról

Az IKEA formatervezett, praktikus, megfizethető és kiváló minőségű lakberendezési termékek széles választékát kínálja, amelyeket az emberekre és a környezetre odafigyelve gyárt. Az IKEA márkanév alatt több vállalat működik, több tulajdonossal, akik mind osztoznak a közös küldetésben: szebb hétköznapokat teremteni az emberek többsége számára. Az IKEA-t 1943-ban alapították Svédországban. A Range & Supply üzletágon belül az IKEA of Sweden AB feladata a mindennapos igények kiszolgálása az emberek többsége számára lakberendezési megoldások fejlesztése, tervezése és gyártása révén.

Az Ingka Csoportról

Az Ingka Csoport (Ingka Holding B.V. és alárendelt szervezetei) egyike annak a 12 vállalatnak, amelyek az Inter IKEA Systems B.V. társasággal kötött franchise megegyezés alapján IKEA-licensszel rendelkeznek. Az Ingka Csoport, amely az IKEA eladási csatornáit birtokolja ésüzemelteti, három területen vállalkozik: IKEA Retail, Ingka Investments ésIngka Centres. Az Ingka Csoport stratégiai partner az IKEA franchise-rendszerében, amely 30 országban több mint 378 IKEA áruházat üzemeltet, ezek közül hármat Magyarországon. Az IKEA áruházak a 2020-as pénzügyi évben 706 millió látogatót fogadtak, közülük 6,2 millió tért be a magyar áruházakba, az IKEA.com weboldalaira pedig 3,6 milliárdan látogattak el. Az Ingka Csoport az IKEA víziójával összhangban tevékenykedik, aminek a célja szebb mindennapi életet biztosítani minél több ember számára, továbbá jól megtervezett, funkcionális lakberendezési termékek széles választékát biztosítani olyan alacsony áron, hogy minél több ember megengedhesse magának.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3216704272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása