A Ford bemutatja a vadonatúj Tourneo Connect modellt!
2021. október 25. írta: persica

A Ford bemutatja a vadonatúj Tourneo Connect modellt!

A Ford bemutatja a vadonatúj Tourneo Connect többcélú járművet, ami új szintre emeli a modellcsalád stílusát, helykínálatát és sokoldalúságát.

Komfortos és rendkívül rugalmasan alakítható utasterével, hétüléses kialakításával és kétféle tengelytávolságával a vadonatúj Tourneo ideális megoldás azok számára, akik pörgősen élik az életüket. Ez az autó minden feladathoz tökéletesen hozzáigazítható, legyen szó akár a kempingfelszerelés vagy a sporteszközök szállításáról, akár egy kisvállalkozás fuvarozási feladatainak ellátásáról.

Az intelligens kialakítású kabinban a legújabb digitális cockpit-technológiák működnek, a kifinomult vezetéssegítő rendszerek átfogó kínálata pedig segít, hogy a vadonatúj Tourneo Connect vezetése kellemes és egyszerű legyen. Az új funkciók mérséklik a stresszt; jó példa erre a Pro Trailer Backup Asszisztens, ami megkönnyíti az utánfutóval tolatást.

A Tourneo Connectben most először jelenik meg az összkerékhajtási rendszer és egy új automata sebességváltó is, amelyek a benzinmotoros változatokhoz rendelhetők meg. És ha már szóba kerültek az erőforrások: az új benzin- és dízelmotorok kibővített kínálata várhatóan kategóriaelső fogyasztási adatokat kínál majd.1

“A vadonatúj Tourneo Connect az első az izgalmas, új generációs Tourneo modellek sorában. Friss dizájnjával, hét ülésével és új összkerékhajtásával, valamint konnektivitási képességeivel igazán nyerő kombinációt jelent vásárlóink számára,” vélekedett Hans Schep, a Ford Pro európai vezérigazgatója. “Már eddig is birtokában voltunk mindannak, amit a vásárlók nagyra értékelnek, most pedig új szintre emeltük mindezt, megalkotva egy új Tourneo Connect modellt, amely minden kihívásra készen áll, legyen az kemény munka vagy kellemes időtöltés.”

Rugalmasan alakítható, praktikus kabin

Egyedi külső megjelenés

Vadonatúj digitális cockpit-technológiák

A vezetéssegítő rendszerek új dimenziója

A benzin- és dízelmotorok átfogó kínálatával az új Tourneo Connect várhatóan a kategória legtakarékosabb modellje lesz; az autó legalacsonyabb tervezett üzemanyag-fogyasztása 4,9 l/100 km, CO-kibocsátása pedig 127 g/km. 1

A vásárlók most először rendelhetik meg a Tourneo Connect modellt összkerékhajtással, ami javítja a jármű tapadását a laza vagy csúszós útfelületeken. A rendszer a pillanatnyi körülmények és útviszonyok alapján automatikusan osztja el a kerekek között a vonóerőt, így a vezető mindig magabiztosan autózhat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr416734788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása