TIFFANY & CO. ROSE GOLD EAU DE PARFUM
2021. október 25. írta: persica

TIFFANY & CO. ROSE GOLD EAU DE PARFUM

A Tiffany & Co. bemutatja illatkollekciója legújabb remekét: Tiffany & Co. Rose Gold Eau de Parfum. Az új parfüm a Ház optimista életszemléletét tükrözi energikus, ragyogó és rabul ejtő illatkompozíciójával. A Ház legújabb illata egyben főhajtás a Tiffany gyémántból és nemesfémekből készített, szemet gyönyörködtető ékszerei előtt, és arra ösztönöz, hogy a Rose Gold Illatfelhőjén át szemléljük a világot.

A sugárzó, pezsgő Tiffany & Co. Rose Gold Eau de Parfum az innovatív Jerome Epinette mesterparfümőr remekműve. Az illat ragyogó és játékos fejjeggyel indít, melynek meghatározó összetevői a feketeribizli, a rózsabors és a licsi.  A szívjegy ékessége a különleges japán hibrid, a kék rózsa akkord, amely a Tiffany márka egyik jellegzetes színárnyalatát idézi meg, és egyben gondoskodik a parfüm finom illatáról.  Az alapjegyeknél a pézsmával és írisszel elegyített pézsmamályva (ambrette) magok puha melegséget kölcsönöznek az illatnak.

Az üde, rózsás orca színében pompázó esszencia sugárzó fényárba burkolja az illatüveget, melynek formavilága, metszése a Tiffany rose gold ékszereit varázsolja elénk és a Tiffany legendás gyémántcsiszolási technikáiból merít ihletet. Az aprólékos munkát igénylő csiszolások az üveg talapzatán és vállán a Tiffany mestereinek kimagasló szakértelme előtt tisztelegnek, akik minden esetben arra törekednek, hogy kiemeljék a drágakövek szépségét és teljes pompájukban megmutassák tündöklő ragyogásukat. Az illatüvegbe vésték a parfüm fő összetevőinek nevét, az üveg nyakát pedig Tiffany Blue® színű alapon arannyal nyomott Tiffany & Co. márkajelzés ékesíti. A klasszikus Tiffany Blue® illatdoboz azt a hatást kelti, mintha fémes rózsás arany festékbe mártották volna.  

A Tiffany a legendás fotóművészt, Steven Meiselt kérte fel, hogy az elegáns Rose Gold ellenállhatatlanul vonzó, energikus kisugárzását életre keltse a kampányban. Meisel lencséjén keresztül Fei Fei Sun, Kristina Grikaite és Anok Yai modellek testesítik meg az illat magával ragadó, energikus és modern karakterét. A szakmai berkekben nagy elismerést kivívott Pat McGrath sminkmester és Guido Palau hajszobrász gondoskodtak arról, hogy rendkívül egyedi hatású és stílusú felvételek szülessenek. A kampány videó zenei aláfestéséhez, az All You Need Is Love című sláger egyedi hangulatú feldolgozásának előadására a luxus ékszerház Nina Nesbitt énekest kérte fel, akinek karrierje töretlenül ível felfelé.

Az Illat megvásárolható a Douglas és Marionnaud parfümériákban, Illetve webshopjaikban:

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6216734752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása