DOVE ÖNBIZALOM PROGRAM #VáltoztassukMegASzépséget 2021
2021. október 31. írta: persica

DOVE ÖNBIZALOM PROGRAM #VáltoztassukMegASzépséget 2021

Mai világunkban nem szabad elsiklani emellett a téma mellett. Napi szinten tapasztaljuk, hogy a média, az ideálképek, a cikizés és zaklatás milyen negatív hatással van gyermekeinkre, és sajnos a korosztályunkra is.

A DOVE szakértők segítségével egy olyan edukációs programot készített, ami segíti a szülők és tanárok munkáját a pozitív, önbizalmat építő és erősítő kommunikációban.

...az igazi szépség otthona. A DOVE több mint egy évtizede dolgozik azon, hogy a szépséget az önbizalom és ne a szorongás forrásává tegyük, és ez az, ahol az utazás folytatódik

A szépség nincs alak, méret vagy szín szerint definiálva - a szépség a saját legjobb formád érzése. Hiteles. Egyedi. Igazi. A DOVE honlapján látható kép a valós életben szereplő nőket ábrázol. A szépség valós életből vett változata.  

Bármit is keresel - a szükséges ápolást nyújtó termékeket, tippeket vagy tanácsokat a hajápolástól kezdve a bőrápoláson át a dezodorálásig - minden, amit itt látsz, úgy lett megtervezve, hogy szépnek érezd magad.  

Fedezd fel a Dove világát.

Digitális torzítás mentes

Csatlakozz: Segíts a fiataloknak a pozitív testkép kialakításában és a valódi szépség választásában a valóságtól elrugaszkodott szépségideálokkal szemben. Tegyél #digitalistorzitasmentes fogadalmat, és kezdd el az önbizalom erősítését még ma. 

Az önértékelés erősítése a közösségi média korában

13 éves korukra a lányok 80%-a torzítja saját online megjelenését.* A #digitalistorzitasmentes mozgalmunkkal a fiataloknak szeretnénk segíteni az önbizalmuk és a pozitív testkép erősítésében a közösségi médiában. A Dove Önbizalom Program 2003 óta dolgozik a pozitív testkép erősítésén. Most létrehoztuk az új Önbizalom útmutató, amellyel útmutatást nyújtunk a fiataloknak önbizalmuk növeléséhez.

 

https://www.dove.hu/onbizalom

A Rossmannal karöltve, most ősszel is elindul a DOVE nyereményjátéka amelyben bármilyen Dove termék megvásárlásával

(minimum 1000 forint értékben) részt lehet venni.

Újra kaphatóak a limitált csomagolású Help Them Shine dobozok, amelyeket már be lehet szerezni, a készlet erejéig országszerte.

Nézd meg a kampányvideót, amely a közösségi média lányokra gyakorolt negatív hatására hívja fel a figyelmet:

https://www.youtube.com/watch?v=qzTaRJclul4

A csomag megvásárlásával te is hozzájárulsz az Önbizalom program sikeréhez! Csatlakozz te is, segítsünk 250 millió fiatalnak világszerte 2030-ig!

Tudtad? A DOVE 2004 és 2021 között a világon 60 millió fiatal önbizalmát segítette megerősíteni! 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr316741288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása