Megérkezett a Nutrilite™ legújabb gyerekvitaminja!
2021. október 31. írta: persica

Megérkezett a Nutrilite™ legújabb gyerekvitaminja!

Nutrilite™ Kids Immunitástámogató készítmény* Plus Gyermekeknek a legkisebbek egészségéért

Tudtad, hogy a kicsik immunrendszere nagyjából 10 éves korukig fejlődésben van? Egy szülő számára nincs is annál fontosabb feladat, mint gondoskodni gyermeke egészségéről. A hideg őszi és téli napok beköszöntével ehhez szükség van némi extra támogatásra, ezért a Nutrilite™ megalkotta a Nutrilite™ Kids Immunitástámogató készítmény* Plus Gyermekeknek étrend-kiegészítőt, ami segít felépíteni a megfelelő védelmet!

A gyerekek szívvel-lélekkel vetik bele magukat a kalandokba, a világ felfedezése közben pedig nem félnek sem a hidegtől, sem az esőtől, hiszen tudják: szüleik mindig megóvják őket! Persze mindenkinek szüksége van egy kis segítségre, ezért a Nutrilite™, a világ első számú vitamin- és étrend-kiegészítő márkája**, megalkotta legújabb, 4 az 1-ben termékét, a Nutrilite™ Kids Immunitástámogató készítmény* Plus Gyermekeknek étrend-kiegészítőt, amely hatékonyan támogatja a legkisebbek immunrendszerét. A termék kiszerelése és finom íze segít abban, hogy a szülők könnyedén beépítsék az immunrendszer támogatását a gyermekek napi rutinjába.

Mit tartalmaz a Nutrilite™ Kids Immunitástámogató készítmény* Plus Gyermekeknek?

A mesterséges aromáktól és színezékektől mentes termék D-vitamint, C-vitamint, cinket, valamint 1 milliárd tejsavképző baktériumot tartalmaz:

A D-vitamin jelentős mértékben hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

A készítményben megtalálható C-vitamin egy részét zöld acerola cseresznyéből nyerik, ami a természet egyik legkoncentráltabb C-vitamin forrása.

A bifidobacterium lactis vagyis az 1 milliárd tejsavképző baktérium egy tudományosan jól dokumentált törzsből származik.

A termék ezen kívül 2,6 mg cinket is tartalmaz.

A Nutrilite™ Kids Immunitástámogató készítmény* Plus Gyermekeknek praktikus, tasakos kiszerelésben kapható. A gyorsan oldódó, finom, édes ízű por közvetlenül a nyelvre szórva is bevehető, de elkeverhető a gyerekek kedvenc hideg italaiban és ételeiben, például gyümölcslében, tejben, smoothie-ban vagy müzliben. Minden csomag 30 tasakot tartalmaz, naponta 1 tasak ajánlott, 4 éves kor felett.

Tudtad?

Az Amway és a Kantar kutató intézet egy friss tanulmánya*** szerint, amit 1-12 éves gyermekeket nevelő édesanyák körében készítettek, az immunrendszer erősítése a 2. helyen áll, rögtön a kiegyensúlyozott táplálkozás után. Az édesanyák 49%-a egyetértett azzal, hogy a legfontosabb a gyermekük immunrendszerének erősítése.

Ismerd meg a Nutrilite™ család többi, gyermekeknek kifejlesztett tagját is!

A Nutrilite™ kínálatában megtalálható gyerekvitaminokat úgy alkották meg, hogy biztosítsák a gyermekek számára létfontosságú vitaminok és ásványi anyagok napi adagját az egészséges fejlődésük, valamint immunrendszerük támogatása érdekében.

 

A Nutrilite™ Vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó narancsízű étrend-kiegészítő rágótabletta számos különböző tápanyagot tartalmaz, mint például a normál növekedéshez és a csontok fejlődéséhez szükséges kalciumot, az immunrendszer normál működéséhez szükséges D-vitamint, valamint vasat, cinket, B- és C-vitamint.

Az omega-3 zsírsavak – mint például a DHA – a gyermekek egészséges étrendjében létfontosságú szerepet töltenek be, ugyanakkor ezeket a szervezet nem képes elegendő mennyiségben előállítani. A Nutrilite™ Omega-3 Gyermekeknek gumitabletta fenntartható forrásokból származó halolajjal támogatja a gyermek normál agyműködését, míg a D-vitamin elősegíti az egészséges csontnövekedést. Vegyes gyümölcsíze tökéletesen elfedi a hal ízét.

A gyümölcs izű Nutrilite™ Rágható kalcium-magnézium pótolja a csontok és fogak egészséges fejlődésében létfontosságú kalciumot, a magnézium pedig elősegíti az idegek és az izmok normál működését. Azoknak ajánlott, akik kevés kacium-tartalmú ételt, így kevés tejet, tejterméket, halat, leveles zöldségfélét fogyasztanak, valamint azoknak a felnőtteknek, akiknek nehezére esik lenyelni a tablettát.

 *A D-vitamin a gyermekek szervezetében hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

**Forrás Euromonitor International Limited; Vitaminok és étrend -kiegészítők kategória, % -os kiskereskedelmi értékrész, 2021 -es adatok.

***Forrás: KANTAR/ Amway: kvantitatív tanulmány (n> 2000), Global Health & Wellness Consumer Landscape, 2021. április

Az Amway-ről

A családi tulajdonban álló Amway egy 8,5 milliárd dolláros forgalmú, fogyasztási cikkeket gyártó, közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalat. Székhelye Adában, az Amerikai Egyesült Államokban található. A vállalat elsődleges célja, hogy hozzásegítse az embereket egy egészségesebb és jobb élet eléréséhez. Az Amway legnépszerűbb márkáit, így a Nutrilite™ vitamin, ásványi anyag- és étrend-kiegészítő termékeket, az ARTISTRY™ bőrápolási termékeket és színes kozmetikumokat, az eSpring™ víztisztító rendszereket és az XS™ energiaitalokat kizárólag Amway üzleti vállalkozók forgalmazzák. A 2020-as Direct Selling News Global 100 szerint a 2019-es globális értékesítési adatok alapján az Amway a világ legnagyobb közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalata. A vállalat éves forgalma a közvetlen értékesítési tevékenység mellett egyéb üzleti műveletekből származik. A vállalattal kapcsolatos hírekért látogasson el a https://news.amway.hu// oldalra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr816741298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása