Ragyogj az essence beauty termékeivel télen is!
2021. november 02. írta: persica

Ragyogj az essence beauty termékeivel télen is!

Tudtad?

Az essence termékek 100%-át vegánná fogják fejleszteni.

Minden essence "Clean Beauty" termék nagy mennyiségű természetes összetevőt tartalmaz, és támogatja a fenntartható pálmaolaj előállítását.

Mondj "Goodbye"-t a: • PEG-eknek • Mikroplasztikoknak • Parabéneknek • Továbbá a körömlakkoknál a: sztirol polimerek, epoxigyanták, melamin, poliimidok, etil-toszimpid, kámfor, triphenil-foszfát anyagoknak.

És mondd, hogy "Hello" az @essence "clean beauty"-nak. Néhány "clean beauty" terméknél még több összetevőt el tudtunk hagyni.

Az essence a 2021-es Őszi-Téli Kollekciókkal elérte célját:

"100 százalékban vegán"! A kollekcióban lévő összes új termék teljesen vegán, azaz állati eredetű összetevőktől mentes!

Szemhéjpaletták :

Az új szemhéjpaletták igazán jópofák ebben a mini formátumban – garantáltan fülbemászó: I like to MAUVE it és BRONZED this way névvel. A Mini szemhéjpaletta biztosan elfér még a legkisebb kézitáskába is, így tökéletes abban az esetben is, ha úton vagy. Enyhe vanília illatuk van, olajmentesek, és négy gyönyörű színben érkeznek, hogy megfeleljenek a neveiknek: mályva és bronz.

Minden paletta hat lágy, de erősen pigmentált szemhéjpúderből áll, melyek tökéletesen színkombinációi a matt és fényes felületeknek.

Cool COLLAGEN dúsító ajakrúzs:

Az ajakrúzs új generációja ápoló, dúsító hatással és gyönyörű színekkel, ez mind egyben: a Cool COLLAGEN dúsító ajakrúzs elegáns rozé arany kivitelben, jégvirágos üveg kupakkal, nem tartalmaz szilikont és alkoholmentes formulával rendelkezik. A kollagénpótlóval ellátott tápláló textúra elrejti a finom vonalakat, simító hatású, és az ajkakat láthatóan teltebbé teszi – és 100% -ban vegán. Hialuronsavval dúsítva a formula nedvességet biztosít. Sima textúrájának köszönhetően tápláló és szuper puha az ajkakon. Ugyanakkor az enyhén bizsergő hatás kellemesen fokozza az ajkak frissességét. Természetes vagy karakteres megjelenés? A Cool COLLAGEN dúsító rúzsokkal többé már nem kell választanod. Közepes fedésének köszönhetően a stílusodnak nincsenek korlátai – létrehozhatsz természetes megjelenést vagy intenzív erős fedést fényes felülettel. Olyan okos: minden árnyalathoz van egy hozzáillő soft & precise ajakceruza – melyeket szuper könnyű megtalálni az adott színek azonos számainak és neveinek köszönhetően.

És ha ez még mindig nem elég, akkor fedezd fel az új, izgalmas online exkluzívokat minden hónapban: www.essence.eu.

Fotó: saját (PR)

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6216742870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása