Nem iszom előre a medve bőrére...
2021. november 07. írta: persica

Nem iszom előre a medve bőrére...

Kipróbáltam a Foreo Bear mikroáramos arcfeszesítőt.

Mostanában nagyon el van kényeztetve az arcbőröm, amit szemmel láthatóan meg is hálál. Nem titok, hogy az elmúlt két hónapban volt szerencsém különböző arckezelő készülékekkel kényeztetnem az arcom és a kis kedvenc mimikai ráncaimat.

Jól megtornáztattam őket, és meg is hálálták azt, hiszen arcizmaink megdolgozhatóak, és a készülék által feszesebbé, simábbá, tonizáltabbá válik az arcbőr.

Találkozásom a macival örömteli volt, már a vidám fukszia szín megmosolyogtatott, hiszen annyira szép, nőies szín, a készülék kicsiny és könnyed, ezért az arckezelés alkalmával a kéznek is kényelmes használat, hiszen 3 percen keresztül masszírozni kell vele az arc bőrét.

A biztos hatás érdekében 2 hónapig érdemes folyamatosan használni a készüléket, heti 5 alkalommal, és mint írtam pár perc az egész, majd a használat után lehet folytatni a napi arcápolási rutint, arcápoló krém, alapozó, és jöhet a smink is.

Nézzük mit is tud a kis maci:

Első lépésként letöltöttem a mobil telefonomra a Foeo For You applikációt. Minden lényegi infót elolvastam.

Megtisztítottam az arcbőröm, olyan arctonikkal, mely olajat nem tartalmaz, majd a Foreo szérumot felvittem az arcbőrömre, bemasszíroztam szépen egyenletesen, kiválasztottam a mikroáram előre beállított intenzitását az APP segítségével, és 3 percen át körkörös mozdulatokkal masszíroztam a Foreo Bearral az arcomat. A kis okos maci 3 perc elteltével ki is kapcsolt magától.

Az érzés csodás, sima, feszes arcbőrömre a macitól kapott “simogatás” után felkerült kedvenc nappali arckrémem, majd a smink, és indulhatott is a napom.

Tudtad?

A FOREO BEAR tonizáló arckészülék a mikroáramos technológia 5 intenzitását és a T-Sonic pulzációt használja a feszesebb hatásért, tonizálásért és az arckontúrok kiemeléséért.

De nem elég a szuper arcmasszázs, a táplálkozásodra is oda kell figyelni, a még hatékonyabb hatás elérése érdekében. Ha te is rendszeresen sportolsz, egészségesen táplálkozol, megfelelő mennyiségű vizet iszol naponta, káros szenvedélyektől mentesen élsz, sokat alszol, akkor bőröd és a tested is meghálálja azt, és nem kell a plasztikai sebész kezei alá rohanni.

A napi szépségápolási rutin kialakítása a kulcs a szépséged és fiatalságod megőrzéséhez!

A Foreo Bear Tulajdonságai:

feszesít, tonizálja az arcbőrt és kiemeli az arckontúrokat

gyengéden masszírozza az arcbőrt és ezáltal biztosítja átsugározottságát

segít csökkenteni a ráncokat és az arcbőr öregedésének jeleit

hozzájárul ahhoz, hogy az ápoló készítmények jobban felszívódjanak

tartós és látható eredményeket hoz

minden arcbőrtípusra megfelelő

A Foreo Bear Műszaki leírása:

100%-ban kifogástalan szilikonból és krómozott cinköntvényből készül

Az Anti-Shock System™ az arcbőr ellenállása szerint szabályozza a mikroáram intenzitását

USB csatlakozón keresztül tölthető, megtöltve 90 használatra elég

összekötve az iOS és Android mobil applikációval is

a mikroáram 5 intenzitása és T-Sonic pulzáció

ergonomikus dizájn egy nyomógombbal

3 perces eljárás

Soha nem késő elkezdeni használni egy ilyen remekbe szabott kis készüléket, mint a Foreo Bear, mindenkinek ajánlom a beszerzését, jönnek az ünnepek, a Jézuska is hozhat a fa alá egy ilyen kis szépséget!

" A FOREO az elmúlt években felforgatta és átalakította a szépségipart! Megannyi nemzetközi díjat nyertek el, és idén nyáron ünnepelte a svéd beauty-tech a 8. születésnapját is! "

Foreo maci, én megszerettelek, és az arcbőröm is!

Fotó: saját (PR)

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6216748512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása