BRODKA x RESERVED
2021. november 08. írta: persica

BRODKA x RESERVED

Bátor, sőt merész, mégis hordható - a limitált BRODKA x RESERVED kollekció két látszólag ellentétes stílus merész kombinációja: az extravagancia és az alkalmi.

„Nem szabtunk magunknak korlátokat” - vallják a kollekció alkotói - és ez valóban megmutatkozik abból a nagy léptékből, amellyel megközelítették a vágásokat, az eredeti mintákat vagy az olyan természetes anyagokból készült anyagokat, mint az alpaka, gyapjú, selyem, organikus pamut és környezetbarát NAIA ™ és LENZING ™ ECOVERO ™, amik különösen kitűnnek. 

A különleges, Brodkával együttműködve létrehozott Reserved kollekció az ősz elején került bemutatásra. A márka a lengyel énekest új lemezének premierje óta támogatja, mikor a Reserved tervezői megálmodták színpadi ruháinak egy részét, például a barna zakót és nadrágot, mely kifejezetten a „Game Change” című videokliphez készült.

Az őszi szezonban már az énekesnővel közösen megálmodott darabokból álló kollekciót ismerhetünk meg - a zenei klipben látható szett egy kevésbé extravagáns változatával is találkozunk.

www.reserved.com/hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9716749858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása