Exkluzív díszdobozba öltözve érkeznek kedvenc Eucerin arcápolóink!
2021. november 22. írta: persica

Exkluzív díszdobozba öltözve érkeznek kedvenc Eucerin arcápolóink!

Karácsonyi ajándékötletek minden korosztálynak

Közeleg az év legmeghittebb hónapja. Az ünnepi készülődéssel járó ragyogást azonban könnyedén beárnyékolhatja ha egészségünk nem teljes. Kiszáradt arcbőr, égető, feszülő érzés, mind rá tudják nyomni bélyegüket a hangulatunkra. Az Eucerin karácsonyi ajándékcsomagjai segítséget nyújtanak, hogy ebben a hangulatos időszakban több időd maradjon magadra, szeretteidre és megőrizd üde megjelenésed a leghidegebb hónapokban is.

Bőrünk akkor válik érzékennyé, amikor annak védőrétege megsérül és így a külső szennyeződések könnyen megtámadhatják. A tünetek leggyakrabban az arcon, testen és fejbőrön jelennek meg, ilyenkor pirossággal, duzzadással és hámlással járhatnak együtt. A tél kiemelt időszak ebből a szempontból, hiszen bőrünk állandó szélsőséges időjárásnak van kitéve, kint a hideg és szeles környezetben, és a felfűtött lakásban egyaránt.

Érzékeny bőr esetén a leghatékonyabb megoldás a megelőzés, és nem az utólagos gyógyítás. Két fontos szempontot is érdemes szem előtt tartanunk ebben az évszakban: télen sem szabad megfeledkezni a fényvédő használatáról, hiszen a sugárzás ugyanolyan erős, mint az év többi szakában, ugyanakkor észrevétlenül éri a bőrünket; valamint ajánlott olyan termékek használata, melyek megakadályozzák az arcbőr hideg okozta kiszáradását. Erre kifejezetten alkalmasak a hialuron tartalmú készítmények, hiszen ez a hatóanyag saját súlya 1000-szeresének, vagy akár 10 000-szeresének megfelelő mennyiségű vizet is képes megkötni. Az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsalád tagjai nagy és kis molekulasúlyú hialuronsavakat is tartalmaznak, valamint glicin szaponin keverékét. Ezek mindegyike klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyítottan többféle ránctalanító hatást is kifejt: ráncfeltöltés, bőrtömörség regenerálás, bőrfeszesítés. Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő, a Hyaluron-Filler + Volume-Lift Bőrfeszesítő, a Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló és a Q10 Active érzékeny bőrre készült termékek közt mindenki megtalálhatja a számára ideális arcápoló készítményt, melyek előnye, hogy a bőr minden életszakaszában megkaphatja azt az ápolást, amelyre szüksége van.

Az exkluzív díszdobozos összeállításoknak köszönhetően ezek az Eucerin termékek akár szeretteid részére is ideális karácsonyi ajándékok lehetnek, és még a csomagolással sem kell bíbelődnöd, csak bújtasd be a fa alá, és figyeld a csillogó tekinteteket, mikor kicsomagolják személyre szabott ajándékokat!

Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!

A krémek fő hatóanyagai a hialuronsav, amely szemmel láthatóan kisimítja a ráncokat, megköti a nedvességet a bőrben, valamint a szaponin, ami a hialuronsav termelődésének fokozásáért felelős a bőrben. A termékek egy új, Enoxolon hatóanyagot tartalmaznak, mely akár 50% csökkentheti a hialuronsav lebomlásának folyamatát.

Rendszeres használat mellett jelentősen csökkenthető a homlok -, száj - és az orr környéki ráncok mélysége, hiszen a krémek hatásosan töltik fel belülről még a legmélyebb ráncokat is, a bőrtolerabilitásuk pedig szintén kiváló.

A hialuronsav két különböző formája ismert: a hosszú és a rövidláncú. Míg a hosszúláncú a bőr felső rétegében fejti ki hatását és párnázza ki azt, a rövidláncú 40-szer kisebb méretének köszönhetően a bőr mélyebb rétegébe is képes behatolni. A Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő termékekben a hialuronsav mindkét formáját kombinálják, ezáltal még hatékonyabb eredményt biztosítanak. Parabenmentes termékek, a nappali arckrém pedig 15-ös fényvédőt is tartalmaz. Az első ráncok kialakulásától ajánlott használni, melyek általában 25 éves kortól jelennek meg apró barázdák, majd később ráncok formájában. 

A krémek egyszerre hatnak az arckontúr megereszkedését okozó számos tényezőre, illetve azokra a rétegekre, ahol a rugalmasságvesztés jelentkezik. Három aktív hatóanyagának kombinációja hatására az arcbőr érezhetően feszesebbé válik. A magnolol a bőr feszességét javító sejtek számát növeli, az oligo-peptidek erősítik a kollagénhálózatot és segítik a kollagén megújulását, a hialuronsav pedig intenzíven hidratálja a bőrt és segít a ráncok csökkentésében. Parabén- és színezőanyagmentes krémek 15-ös fényvédő faktorral. 40 év körüli hölgyeknek ajánljuk.

A krémek elsődleges hatóanyagai a már bemutatott hialuronsav, valamint a silymarin, egy erőteljes antioxidáns, melyet a máriatövis (más néven szamárkóró) terméséből vonnak ki. Elősegíti a bőrben a sejtszintű vérkeringést, valamint védi a kollagént és az elasztint az oxidatív stressztől. Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló termékek segítik feltölteni a mélyebb ráncokat is, ezáltal erősítik a bőr szerkezetét, és fokozzák a bőr rugalmasságát. 45 éves kor fölött ezt a termékcsaládot ajánljuk.

Az érzékeny arcbőrre kifejlesztett termékek energetizálják a bőrt, hogy megóvják azt idő előtti öregedéstől. A Q10 koenzim tartalma hosszan tartó ránctalanító hatást biztosít, erősíti a sejteket, helyreállítja a hatékonyabb sejtregenerációhoz szükséges energiaszintet, s így a finom barázdák és a ráncok mélysége csökken. A hozzáadott antioxidánsok, a C-, E- és H-vitamin (biotin) táplálják a száraz bőrt és csökkentik a gyulladást, így a bőr nagyobb védelmet kap a szabadgyökök károsító hatása ellen. Nem tartalmaznak alkoholt, mesterséges színező- vagy illatanyagot, továbbá parabénmentesek, ezáltal jó bőrtoleranciát biztosítanak. 35 éves kortól, az érzékeny arcbőr

Ma közel 80 Eucerin® termék vásárolható meg a hazai gyógyszertárakban.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5016762110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása