REKAVAGO 2021 Karácsonyi Limitált Kollekció
2021. november 22. írta: persica

REKAVAGO 2021 Karácsonyi Limitált Kollekció

„Úgy éreztem a tavalyi kivárás és visszafogottság után, hogy idén tervezőként és magánemberként is, nagyon sok csillogásra, melegségre, erőre van szükségem. Így a limitált kollekció meghatározó és szinte egyetlen színe az arany lett.” 

A REKAVAGO márka 2021 karácsonyára egy átgondolt és minimalista kollekciót készített, megajándékozva ezzel vevőit. A legnépszerűbb modellekből most csillogó kapszula kollekció született, amelynek minden egyes darabja önmagában is tökéletes ajándék.

Az igazi REKAVAGO-rajongók rögtön észrevehetik, hogy bizonyos modellek eddig sosem látott színösszeállításban készültek el, így ezek igazi kuriózumok. Ez azoknak is jó hír, akik meglepetést kívánnak szerezni, hiszen ilyen darabok még biztosan nem lapulnak senkinél a gardróbban.

A kollekció jellegzetes darabja szintén igazi újdonság, a Stella szandál, amelynek tervezői bravúrja, hogy 7,5 cm-es, kecses tűsarkával együtt is annyira kényelmes, hogy viselőjének soha nem kell váltócipővel bebiztosítania magát.

Az arany Aliák, Almiták és Stellák mellé rögtön táskát és övet is lehet választani, amelyek tökéletes ünnepi, alkalmi, és a későbbiekben nyáresti szetteket alkotnak majd.

Akik mégis tanácstalanok, és a döntést a megajándékozottra bíznák, azok bátran választhatják a REKAVAGO Ajándékutalványt, amellyel biztosan örömteli pillanatokat szerezhetnek karácsonykor is.

A 2021 karácsonyi limitált kollekció a REKAVAGO webshopban érhető el: www.rekavago.com 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7616762100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása