Csomagold ki a varázslatot!
2023. december 01. írta: persica

Csomagold ki a varázslatot!

Karácsonyi ajándékkalauz a FOREO-tól

Képzeld el, hogy az örömteli várakozás időszakában az ünnepi fények ragyogása és a luxus kényeztetés varázsa találkozik egymással. A FOREO, az innovatív svéd szépségápolás úttörője egy különleges utazásra hív, a legmodernebb bőrápolási technológiák és a kényeztető kezelések világába. Dobd fel szépségápolási rutinod a FOREO készülékeivel, melyek ragyogó, pihentető és luxus kezelést biztosítanak. A FOREO segítségével egyszerre hangolódhatsz az ünnepekre és találhatsz rá a tökéletes meglepetésre! Tedd varázslatossá az ünnepi készülődést, ajándékozz ragyogást szeretteidnek!

FOREO BEAR 2

Merülj el a svéd FOREO szépségápolási márka legújabb csodájában: a BEAR™ 2 egy rendkívül hatékony mikroáramos készülék, amely műtét nélkül is gyönyörű bőrt varázsol otthonod kényelmében. A mikroáram és a T-Sonic pulzálások ötvözésével feszesíti az arc kontúrjait, kisimítja a ráncokat és fiatalos ragyogást kölcsönöz a bőrnek.
Készülj fel az ünnepi időszak zsúfolt programjaira és a kellemes karácsonyi vacsorákra a FOREO BEAR 2 segítségével: a 10 erősségi fokozatban állítható mikroáram, és az 5 fokozatban elérhető T-Sonic masszázs teljesíti legfőbb szépségápolási vágyaidat. Párosítsd a FOREO SUPERCHARGED Serum 2.0 vezető szérummal a valóban tartós eredményekért. 

FOREO PEACH 2

Mit szólnál, ha a karácsonyfa alatt teljesülne kívánságod és megoldást találnál a nem kívánt szőrszálak végleges eltávolítására? Nos, a FOREO piacra dobott egy innovatív IPL készüléket, a PEACH™ 2-t, amely professzionális kezelést biztosít otthonod kényelméből. Lépj be a szőrtelenítés egyszerű, tartós és fájdalommentes világába a FOREO PEACH 2-vel. Jelentősen felgyorsítja a teljes epilálási folyamatot és biztosítja a test íveinek kényelmes kezelését. Az intelligens bőrérzékelő technológiának, a T-Sonic™ masszázsnak és a beépített bőrhűtő rendszernek köszönhetően fájdalommentes kezelést és bársonyosan sima, szőrtelen bőrt ígér. Használd együtt a PEACH™ Cooling Prep Gel hűsítő géllel. 

FOREO UFO 3

Ahogyan az ízlelőbimbókat kényezteted az eper és a pezsgő páratlan kombinációjával két rohanás között, úgy miért ne tehetnéd ezt bőröddel is egy luxus arcápolás segítségével, ráadásul otthonod kényelméből?! A FOREO UFO™ 3 gyorsítja és növeli az arcápoló készítmények hatékonyságát - nem véletlenül vált a hírességek kedvenc szépségápolási eszközévé. Tündökölj szuperhidratált, ragyogó és feszes arcbőrrel még a leghidegebb évszakban is! A gyengéd termoterápia, az élénkítő krioterápia, a mélyreható T-Sonic masszázs, valamint a teljes spektrumú LED-fényterápia együttes ereje garantáltan csökkenti a ráncok megjelenését. Idén karácsonykor lepd meg saját magad is! Az UFO 3 készülék biztosan mosolyt csal az arcodra, ráadásul, ha Advanced Collection 2.0 Glow Addict arcmaszkkal párosítod, tovább fokozhatod bőröd természetes ragyogását.

FOREO LUNA 4 és LUNA 4 MEN  

A teljes körű szépségápolási rutinhoz a FOREO is készült egy ajándékkal! A márka bestseller terméke, a FOREO LUNA™ 4 biztosítja a megfelelő tisztítást a szép és egészséges bőrhöz. Mindössze 1 perc alatt eltávolítja a szennyeződéseket, a felesleges faggyút és a sminkmaradványokat. A tisztítókefe hátoldala többféle masszázs üzemmódot kínál, amelyek alacsony frekvenciájú pulzálásokkal megakadályozzák a bőr megereszkedését és segítenek kisimítani a finom vonalakat, ráncokat. Ez a prémium tisztító és feszesítő készülék ráadásul férfiak számára szintén elérhető: a bőr mellett professzionálisan ápolja a szakállat is. Ő és Te - tündököljetek együtt a karácsonyi fényárban!  

FAQ Swiss – FAQ 102 & FAQ 202

Ha idén karácsonykor egy igazán különleges ajándékkal lepnéd meg szeretteidet, nem kell tovább keresned! A FOREO legújabb termékei, a FAQ™ 102 és a FAQ™ 202 a legelegánsabb meglepetések, amelyeket ebben az évben ajándékozhatsz! A FAQ 102 ránctalanító és arcsimító készülék otthonod kényelméből biztosít anti-aging kezelést az arc és a nyak bőrére. Az olyan fejlett technológiák, mint az elektro-izomstimuláció EMS, a T-Sonic™ pulzálás, valamint a rádiófrekvencia és LED fényterápia együttes erejével olyan könnyedén szállhatsz szembe a bőr öregedésével, mint még soha!

Szintén otthonod kényelméből biztosít professzionális anti-aging kezelést a FAQ 202 arcmaszk is. Ezzel a készülékkel egyszerűen semmi sem tudja felvenni a versenyt, ha a bőr fiatalításáról beszélünk! A FAQ 202 arcmaszk 8 különböző hullámhosszal rendelkezik, beleértve a NIR-t is. A maszk könnyű Flexi-fit szilikonból készült, amely tökéletesen alkalmazkodik az arc formájához és 600 LED-diódával rendelkezik az egyenletes LED-fényhatás érdekében.

Alkalmazd a FAQ 102 és FAQ 202 készüléket az intenzív és valóban hatásos arckezelés érdekében olyan prémium összetevőkkel, mint például a FAQ P1 primer, ami az értékes manuka méz erejével teszi még hatékonyabbá a kezelést.  

A FOREO 2023-as luxus karácsonyi bőrápolási kínálata elérhető a Foreo.com és a Douglas.hu oldalán

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr918270229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása