Az Amway™ tippjei a télen is ragyogó bőrért
2021. december 02. írta: persica

Az Amway™ tippjei a télen is ragyogó bőrért

Télen érdemes jobban odafigyelni bőrünk ápolására. A hideg, szeles idő és a benti meleg, száraz levegő igénybe veszi a bőrt, ami így könnyen kiszáradhat. Emiatt ezekben a hónapokban kiegészítő táplálásra és fokozott hidratálásra van szüksége. Baktay Krisztina, az Amway bőrápolási szakértője most megmutatja, hogyan varázsolhatjuk gyönyörűvé bőrünket télen is!

Krémezzük gyakran a kezünket!

1. Télen a kezünk könnyen szárazzá és cserzetté válhat. Ezt megelőzhetjük, ha hetente egyszer leradírozzuk róla az elhalt hámsejteket, majd tápanyagokban gazdag kézkrémmel akár naponta többször is bekenjük.

2. A feketeribizli kivonatot tartalmazó és C-vitaminban gazdag Artistry Singature Select Body™ Testradírt például használhatjuk a kéz ápolására is. A testradír hatóanyagainak köszönhetően tökéletesen táplálja és védi a kiszáradástól a kézbőrt, miközben radírozó hatása is kiválóan érvényesül.

3. Radírozás után használjuk a G&H NOURISH+™ Kézkrémet, amely kis mérete miatt rendkívül praktikus, mindig ott lapulhat a téli szépségápolási csomagunkban. A G&H NOURISH+™ termékcsaládban lévő narancsvirágméz, shea vaj, és tökmagolaj fantasztikus hatása együttes erővel táplálja, hidratálja, puhítja a bőrt, miközben megvédi a káros környezeti hatásoktól.

Kényeztető fürdő a lábnak is!

1. Ne csak nyáron, télen is ápoljuk a lábunkat! Ilyenkor egész nap cipőbe, csizmába van zárva, ami nem tesz jót neki. Ne várjunk tavaszig, amikor aztán kétségbeesetten rohanunk a pedikűröshöz, hogy tegye rendbe az elszarusodott talpunkat, sarkunkat.

2. Készítsünk a G&H NOURISH+™ Tusfürdőből egy kellemes, nem habzó, ám nagyon krémes, bőrtápláló hatású lábfürdőt.  Áztassuk legalább 15-20 percig a vízben lábunkat, majd a felpuhult bőrt dörzsöljük át alaposan az imént említett testradírral. Ezzel eltávolítjuk róla az elhalt hámsejteket.

3. A kényeztetést fejezzük be a G&H NOURISH+™ Testápolóval, amely gyorsan felszívódik, valamint egész napos hidratálást és hatékony táplálást biztosít a láb igénybe vett, érzékeny bőrének.

Még több táplálás az arcbőrnek

1. Miután eltávolítottuk a sminket, és megtisztítottuk a bőrünket a legapróbb méretű szennyeződésektől is, használjuk a tejesebb jellegű Artistry Skin Nutrition™ Bőrmegújító bőrpuhító arctonikot. Ez a készítmény fehér chia magot, zabfehérjét és prebiotikumokat tartalmaz, amelyek segítenek támogatni a bőr elsőszámú védekezőrétegét, a mikrobiomot, ezáltal növelve a bőr védekezőképességét.

2. A tisztítás után jöhet a táplálás és hidratálás. A téli időszakban használjunk tápláló anyagokban és természetes olajokban, zsírokban gazdagabb krémeket. Ilyenek például az Artistry Skin Nutrition™ bőrmegújító termékek, amelyek 24 órán át hidratálnak, gránátalma kivonatot és spenótot tartalmaznak. A gránátalma abban segít, hogy a tápanyagok hatékonyan bejussanak a bőr felszínébe, a spenót pedig nemcsak a testnek, hanem a bőrnek is energiát biztosít, amire ilyenkor kimondottan szükségünk van.

További információk az www.amway.hu weboldalon találhatók.

Az Amway-ről:

A családi tulajdonban álló Amway egy 8,5 milliárd dolláros forgalmú, fogyasztási cikkeket gyártó, közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalat. Székhelye Adában, az Amerikai Egyesült Államokban található. A vállalat elsődleges célja, hogy hozzásegítse az embereket egy egészségesebb és jobb élet eléréséhez. Az Amway legnépszerűbb márkáit, így a Nutrilite™ vitamin, ásványi anyag- és étrend-kiegészítő termékeket, az ARTISTRY™ bőrápolási termékeket és színes kozmetikumokat, az eSpring™ Víztisztító rendszereket és az XS™ Power Drink italokat kizárólag Amway Üzleti Vállalkozók forgalmazzák. A 2021-es Direct Selling News Global 100 szerint a 2020-as globális értékesítési adatok alapján az Amway a világ legnagyobb közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalata. A vállalat éves forgalma a közvetlen értékesítési tevékenység mellett egyéb üzleti műveletekből származik. A vállalattal kapcsolatos hírekért látogasson el a https://news.amway.hu// oldalra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9216771726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása