Hada Labo Tokyo új PREMIUM LINE termékcsaládja
2022. január 05. írta: persica

Hada Labo Tokyo új PREMIUM LINE termékcsaládja

Három új termék a ragyogó bőrért. A Japán nők titka immáron nem titok!

Kiemelkedő hatékonyságú hidratáló krémek minden korosztálynak!

A Hada Labo Tokyo Premium Line 5-féle Hialuronsavval hidratálja és regenerálja az arcbőrt. 

Lotion Intense Super Deep Hydrator

Mélyen hidratáló arcápoló gél, mely 5-féle Hialuronsavval tölti fel és hidratálja a normál, száraz, erősen vízhiányos vagy érzékeny bőrt. Ragyogó és sima megjelenést kölcsönöz a bőrnek. Lágy gél mely másodpercek alatt átjárja bőrét. Az 5-féle hialuronsavnak köszönhetően mélyen hidratál.Az úgynevezett LOCK-in-MOIST formula segítségével lezárja a vizet a bőr belső rétegeibe és segít feltölteni a ráncokat, ragyogó és sima megjelenés biztosít arcbőrödnek! Ajánlott: nagyon száraz, vízhiányos, illetve érzékeny bőrre is. Akár napközben sminkre is kenhető. 

Ötféle hialuronsav: Öt különböző Hialuronsav típust tartalmaz, melyek segítségével teljeskörűen hidratálja a bőr különböző rétegeit.

Ultra Firming Booster Day Cream-in-Milk

Aktív hatóanyagokban gazdag smink alá alkalmazható feszesítő hatású tejkrém, mely regenerálja és feltölti a normál, száraz és érzékeny bőrt is. 5-féle Hialuronsavat tartalmaz. Fiatalító hatású tejszerű nappali krém, 5-féle hialuronsavat tartalmaz, melyek segítségével kiemelkedő hatékonysággal hidratálja a különböző rétegeket. Gazdag aktív hatóanyagokban. Eredmény: feszes és rugalmas arcbőr. Ajánlott: nagyon száraz, vízhiányos, illetve érzékeny bőrre is. Tökéletesen alkalmazható smink alá. 

Extreme Skin Regenerator

Hatékony ránc elleni regeneráló és hidratáló krém éjszakai használatra. 5-féle különböző hialuronsavat tartalmaz, melyek segítségével hatékonyan hidratálja a bőr különböző rétegeit. Gazdag aktív hatóanyagokban. Eredmény: feltöltődött, bársonyos és mélyen hidratált arcbőr. Ajánlott: nagyon száraz, vízhiányos, illetve érzékeny bőrre is.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2416804738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása