ARTDECO - új FASHION kollekció
2022. január 26. írta: persica

ARTDECO - új FASHION kollekció

Az ARTDECO most is különleges kollekciót álmodott meg a téli szezonra, mellyel a romantikus lágyság mellett a nyers természetesség előtt is tisztelgünk. 

A dzsungel gazdag, harsogó növényvilágát és a vadállatokat ezúttal nem csak a természetben, hanem az új, egyedi smink kollekcióban is meglelhetjük.

Ez a kollekció tisztelet a vad, megszelídíthetetlen természet szépsége előtt, melynek megtervezésében Ania Augustynowiczegy sokoldalú, jelenleg Varsóban tevékenykedő, média-kollázs művész és mozgóképtervező vállalt szerepet.

Álomszép őszi-téli színvilág, kifinomult elegancia, magas minőség.

A kollekció részeként megjelenik egy örök kedvenc is, az Eye Shadow Base, mely az ARTDECO egyik legikonikusabb terméke:

Tökéletes alap a szemek hangsúlyozásához. Biztosítja a szemhéjpúder hosszantartó élénkségét. Megakadályozza a szemhéjpúder elkenődését és összecsomósodását. Minden szemhéjpúder színintenzitását felerősíti. 

Szívből ajánljuk az új kollekciót a márka szerelmeseinek!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr716824522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása