FORD: Új márkanagykövetekkel színesíti kommunikációját a márka 2022-ben
2022. január 26. írta: persica

FORD: Új márkanagykövetekkel színesíti kommunikációját a márka 2022-ben

 „A 2020 év elején indított új kommunikációs kampányunk, a Bring On Tomorrow jegyében idén új Ford márkanagykövetekkel kezdjük meg az együttműködést. A Bring On Tomorrow kampány jelzi, hogy milyen izgalmas időket élünk, és hogy a Ford is nagy változások előtt áll. Ezen átalakulás részeként folytatjuk az 2021-ben megkezdett munkát haszonjármű nagyköveteinkkel, és az RTL Klub X-Faktor együttműködésnek köszönhetően 3 új Ford nagykövettel alakítunk ki közös stratégiát.” - jelentette ki Szabó Attila, a Ford Magyarország új ügyvezető igazgatója.

A Ford nemrég befejeződött X-Faktor 10. évadának támogatójaként a show legfelvillanyozóbb személyiségének egy Mustang Mach-E egy éves használatát, és ezzel együtt a Ford Mustang Mach-E márka nagyköveteként a márka képviseletét ajánlotta fel. A díjat Paulina nyerte.

Paulinát gyerekkora óta vonzotta a zene világa, zongorázni tanult, kis korától kezdve minden iskolai eseményen szerepelt, énekelt, előadott. A gimnáziumban kezdett el hobbiból saját dalokat írni, az iskola után már tudta, hogy a zenével fog foglalkozni.

Az egyetem mellett folyamatosan lépett fel hotelekben, éttermekben, rendezvényeken. Eközben tudatosan kezdett el magyarul saját dalokat írni. Az X-Faktor kiváló lehetőségnek bizonyult, hogy minél több saját dalát megmutathassa a közönségnek, melyek egy csapásra ismertté és sikeressé tették. A műsorban saját dalaival bejutott a döntőbe, ahol a legjobb női énekesként zárta a műsort, és a Ford Legfelvillanyozóbb Tehetségnek felajánlott különdíját és a Sziget Fesztivál Nagyszínpados fellépési lehetőségét is elnyerte.

A Ford márka zöld autós nagykövete január 1-től Puskás-Dallos Peti lesz.

Puskás-Dallos Peti színész, énekes, a The Biebers zenekar frontembere, emellett ötödik éve az X-Faktor mentora. Elhivatott környezet- és állatvédelmi aktivista, aki bátran vállalja véleményét a közösségi média felületein is a témával kapcsolatban. Úgy vélekedik, hogy az egyéni kisebb, apróbb lépések hosszú távon komoly sikereket jelentenek a társadalom jövőjét illetően. Saját egyesületével, a Woodapesttel faültetési akciókat szerveznek a városok zöldítése érdekében.

„Büszkék vagyunk rá, hogy Peti elvállata a felkérésünket, és az elektromos autózás nagykövete lesz a Fordnál. Az együttműködésünk keretében egy Ford Kuga PHEV gazdájaként közreműködik majd a Ford elektromos autózásról szóló edukatív kommunikációjában is.” – tette hozzá Szabó Attila.

Miller Dávid, az X-Faktor műsorvezetője január elsejétől egy FordPuma ST volánja mögött tapasztalja meg a Ford Performance modelljeinek erejét és kategória első vezethetőségét.

Miller Dávid színész-énekes-műsorvezető a jubileumi, tizedik X-Faktor műsorvezetője, az Álarcos énekes győztese, rengeteget szinkronizál, tucatnyi magyar és külföldi sorozatban játszott már, és szerepelt hollywoodi gigaprodukcióban is Oscar-díjas színésznő oldalán. Énekes-színész szülők gyerekeként kizárólag idő kérdése volt, mikor merül nyakig a zenében: 2021 sorsfordító év lett az életében, toplistás dallal rajtolt el szólóénekesi karrierje.

„Dávid a Ford Performance nagyköveteként aktívan részt vesz majd a Ford fiatalokat megszólító társadalmi szerepvállalási programjában, a Ford Driving Skills For Life üzeneteinek minél szélesebb körű terjesztésében, és a fiatal korosztály közlekedési tudatosságának formálásában is.” – mondta el Szabó Attila a sajtótájékoztatón

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5016824294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása