Új Ford személyautó modellek 2022-ben
2022. január 26. írta: persica

Új Ford személyautó modellek 2022-ben

A Ford a 2022-es évre is tartogat meglepetéseket. A személyautó piacra tavasszal új, kifejező dizájnnal érkezik a Ford Focus és Fiesta megújult változata, melyek 48 voltos EcoBoost Hybrid hajtásláncban új, hétfokozatú Powershift automata sebességváltó javítja a kifinomult működést, az üzemanyag-fogyasztást és az élvezetes vezethetőséget. A legújabb generációs technológiák közt megtalálható az intelligens SYNC 4 rendszer 13,2 colos képernyővel, a Hálózatba Kapcsolt Navigáció, a Power-Up vezeték nélküli szoftverfrissítés és a Dinamikus Pixel LED fényszóró.

A Ford 2022 második felében mutatja majd be a stílusos, vadonatúj Ford Tourneo Connect személyautó modellt.

Az átalakítható, hétüléses modell kétféle tengelytávolsággal rendelhető, és a kínálatban az egyedi stílusú Active, Titanium és Sport változatok is szerepelnek majd. Az autó intelligens digitális cockpit-technológiája és 19 vezetéssegítő rendszere magasabb szintű kényelmet és magabiztos autózást kínál. a kínálatban többféle takarékos benzin- és dízelmotorok megtalálható, nem beszélve az új összkerékhajtásról és az automata sebességváltóról. 

Új Ford haszongépjárművek 2022-ben

Szintén az év második felében érkezik a haszongépjármű piacon egyedülálló, teljesen elektromos E-Transit, melynek prototípusait már tesztelik Európa útjain. A modell összes kivitelét próbára teszik, beleértve a dobozos áruszállító, a duplakabinos áruszállító és az önjáró alvázas változatokat is (3,5-től 4,25 tonna megengedett össztömeggel), nem beszélve a különféle speciális felépítményekről, amelyek hűen tükrözik a Transit alkalmazásának változatos körülményeit. 67 kWh hasznos akkumulátor-kapacitásával az E-Transit WLTP-ciklusban mért tervezett hatótávolsága eléri a 350 km-t.

A Ford emellett új szolgáltatásokat is kínál majd az E-Transit akkumulátor-technológiájának folyamatos állapotellenőrzéséhez és a praktikus feltöltéshez – többek közt az iparágban elsőként alkalmazott fizetési opciókat –, amelyek ugyanolyan jól működhetnek a flottabázisokon, mint a nyilvános vagy az otthoni töltőpontokon. A Ford mérnökei úgy tervezték meg az E-Transitot, hogy ne csökkenjen a rakodótér mérete, ezért az akkumulátor a karosszéria alatt kapott helyet. Ennek köszönhetően a raktér akár 15,1 köbméteres is lehet8 – vagyis ugyanakkora, mint a hátsókerékhajtású, dízelmotoros Transitban.

A Ford haszonjármű palettájára az idei év végén érkező, minden idők legintelligensebb, legsokoldalúbb és legjobb képességekkel felruházott új Ford Rangermodellje még az eddigieknél is vonzóbb választás lesz vásárlói számára. Az új generációs Rangerben a már jól bevált, tartós dízelmotorok működnek, és a kínálatban immár a Ford erős V6-os turbódízele is megjelenik majd. A továbbfejlesztett futómű kiváló rugózást és irányíthatóságot biztosít – akkor is, ha az autó csak utasokat szállít, és akkor is, ha nehéz rakományt visz, vagy vontat. A funkcionális megoldásoknak és a jobb hozzáférhetőségnek köszönhetően a rakodótér érezhetően praktikusabb lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2716823808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása