Szív küldi szívnek
2022. február 03. írta: persica

Szív küldi szívnek

Valentin-napi ajándéktippek az Amway-től

Gondoltad volna, hogy a Valentin-napi ajándékozás hagyománya több száz évre vezethető vissza? A szerelmesek először levelekkel, majd virágcsokorral, később csokoládéval kedveskedtek párjuknak. Manapság a lehetséges ajándékok skálája már elképesztően széles, mégis, ki az, aki még nem tette fel magának idén a kérdést: mit vegyek a szerelmemnek Valentin-napra? Az Amway épp ezért összegyűjtött néhány szuper ötletet, hogy Neked már csak a megvalósítással kelljen foglalkoznod!

„Miről álmodik a lány?”

Uraim, az alábbi ajándékokkal megmutathatjátok, hogy milyen kreatívak és figyelmesek vagytok!

Szerelemtérkép

Az első ajándékötlet azoknak szól, akik már kicsit hosszabb ideje alkotnak egy párt. Gondold végig, hogy a kapcsolatotok során milyen helyeken jártatok: ezek lehetnek országok vagy városok, de akár a kedvenc éttermetek vagy programotok helyszíne is tökéletes. A lényeg, hogy emlékezz, hol volt, mert a második lépés az, hogy bejelöld egy térképen. Ha igazán le szeretnéd venni a lábáról a kedvesed, a lokációk mellé írj egy-egy üzenetet, ami az ott töltött időre emlékeztet. Végül nyomtasd ki, keretezd be, és máris kész a személyre szabott ajándék.

Az igazi meglepetés

Valószínűleg nem ez az első, ami egy férfinak eszébe jut, ha ajándékozásról van szó, pedig hidd el, egy jól kiválasztott kozmetikumnak minden hölgy örülni fog. Ehhez persze szükséged lesz egy kis kémkedésre: derítsd ki, hogy a párodat mi érdekli jobban. Ha a bőrápolásért van oda, érdemes olyan terméket választani, amit bőrtípustól függetlenül ajánlanak. Ilyen például az Artistry Signature Select™ Hidratáló maszk, mellyel nemcsak gyönyörű, életteli bőrt, hanem egy kis énidőt és felfrissülést is ajándékozol neki. Ez a luxus hatású maszk ápoló összetevőivel és friss, pezsdítő illatával biztosan elvarázsolja majd!

Viszont ha a kedvesed sokkal inkább a sminkeket részesíti előnyben, egy kompakt termék lesz a tökéletes választás: az Artistry Studio™ Shanghai Edition Selyemfényű szem- és arcpirosító trió két szemhéjpúdert és egy arcpirosítót is tartalmaz, így bátran játszhat a gyönyörű, finom árnyalatokkal és textúrákkal. Legyen szó bármilyen alkalomról, a ragyogó megjelenés garantált!

Légy te a sütimester!

Ez leginkább akkor szól nagyot, ha a hétköznapokban a rendelés a specialitásod, de akkor is szuper ajándék lehet, ha valódi konyhatündér vagy. Egy klasszikus csokis piskóta, egy egyszerű muffin vagy akár néhány házi készítésű bonbon igazán különleges meglepetés lehet. Itt tényleg az a lényeg, hogy szeretettel készüljön, az íz és a küllem csak másodlagos.

A férfi szívéhez vezető út

Hölgyek, Ti jöttök, mutatjuk, mivel lepjétek meg párotokat, hogy igazán emlékezetes legyen a Valentin-nap!

Valentin-napi „home movie”

A mozis randi az egyik leggyakoribb Bálint-napi program, ami csak úgy lehetne még szuperebb, ha kettesben lehetnétek. Nyugi, nem kell kibérelni egy egész mozitermet, elég ha a nappalitokból varázsolsz filmszínházat. Egy kis popkorn, édesség, a kedvenc italotok és egy puha takaró már elég is, hogy meglegyen a hangulat. Ha van kedved, készíts saját kezűleg az alkalomhoz illő mozijegyet, amit emlékbe is el tudtok tenni. Hidd el, pár év múlva szívesen gondoltok majd vissza erre a tökéletes estére.

Borotválkozás mesterfokon

A klasszikus ajándék, ami mindig jól jön: borotválkozó szett. A férfiak számára az arcszőrzet ma már valódi kiegészítő, aminek ápolására nagy hangsúlyt fektetnek, formázásához pedig elengedhetetlenek a minőségi termékek. A Hymm™ Ötpengés borotvakészülék jól követi az arc vonalát, gyors, egyszerű, ugyanakkor precíz és biztonságos borotválkozást biztosít kedvesednek.

Természetesen a férfiak bőre is érzékeny, így a borotva önmagában nem elég. A Hymm™ Borotválkozó habgél összetételének köszönhetően kényelmesebbé teszi a teljes borotválkozást. A dús habbá alakuló gél hidratálja a bőrt, puhítja a szőrszálakat és csökkenti az irritáció kialakulását. Az eredmény kellemes tapintású, ápolt arcbőr, mindkettőtök örömére!

Modern „Szerelmünk lapjai”

Elsőre azt gondolnánk, hogy ma már senki sem küld szerelmes leveleket, pedig ha belegondolunk, mást sem csinálunk: naponta akár többször is leírjuk az érzéseinket, csak épp rövid üzenetek formájában, online. Ez az ajándék talán egy kicsit több időt vesz igénybe, de hidd el, megéri! Görgesd át a beszélgetéseiteket, a kedves, aranyos vagy akár vicces üzenetekről csinálj egy képernyőfotót, nyomtasd ki, majd fűzd össze kis füzetté. Ennél személyesebb ajándékot aligha adhatnál.

Az Amway-ről

A családi tulajdonban álló Amway egy 8,5 milliárd dolláros forgalmú, fogyasztási cikkeket gyártó, közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalat. Székhelye Adában, az Amerikai Egyesült Államokban található. A vállalat elsődleges célja, hogy hozzásegítse az embereket egy egészségesebb és jobb élet eléréséhez. Az Amway legnépszerűbb márkáit, így a Nutrilite™ vitamin, ásványi anyag- és étrend-kiegészítő termékeket, az ARTISTRY™ bőrápolási termékeket és színes kozmetikumokat, az eSpring™ víztisztító rendszereket és az XS™ energiaitalokat kizárólag Amway üzleti vállalkozók forgalmazzák. A 2020-as Direct Selling News Global 100 szerint a 2019-es globális értékesítési adatok alapján az Amway a világ legnagyobb közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalata. A vállalat éves forgalma a közvetlen értékesítési tevékenység mellett egyéb üzleti műveletekből származik. A vállalattal kapcsolatos hírekért látogasson el a https://news.amway.hu// oldalra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4717136628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása