Jill Kortleve ledobta a Jenny Fairy energiabombáját a divatvilágra
2022. február 22. írta: persica

Jill Kortleve ledobta a Jenny Fairy energiabombáját a divatvilágra

Színekkel hódít a Jenny Fairy tavaszi-nyári kollekciója, amelyet Jill Kortleve és számos nemzetközi szupermodell mutat be a divatvilág szerelmeseinek. A játékosság ihlette “Girls Just Want To Have Fun” darabok lendületet és pozitív energiát kölcsönöznek viselőik számára, egy csipetnyi 80’-as évekbeli hangulattal fűszerezve.

Cyndi Lauper “Girls Just Want To Have Fun” című slágerének hangulatát örökíti meg a lengyel márka tavaszi-nyári kollekciója, melyet a dal címe fémjelez. A Girls Just Want To Have Fun kollekció bármelyik darabja megfelelő kiegészítője lehet a legkedvesebb nyári tevékenységeknek: legyen szó autós kirándulásról a barátokkal, tóparti hétvégéről vagy fesztiválra való készülődésről, a színes és játékos darabok lehengerlő energiát kölcsönöznek viselőik számára.

A 80’-as évek hangulatát a 90’-es évek grunge, pop és rave hangulatával ötvöző színes szandálok, Y2K stílusú magas sarkú papucsok, illetve masszív tornacipők is megtalálhatók a kínálatban. A steppelt övtáskák, fonott kosarak, hippi stílusú kockás táskák és a megannyi színben pompázó minitáskák pedig tökéletes kiegészítői nem csak a mindennapoknak, de a kiemelt eseményeknek is.

„A játékosság, az életöröm és a spontaneitás tökéletes összhangja érvényesül a Girls Just Want To Have Fun kollekcióban. Egy borúsabb napon is nyugodtan felkaphatom bármelyik darabot, ha egy kis szórakozásra vágyom” – tette hozzá a kollekció nagykövete, Jill Kortleve holland származású szupermodell, aki mellett olyan nemzetközi modell-hírességek szerepelnek a kampányban, mint Greta Hofer, Babette Strijbos és Kukua Williams. 

A Jenny Fairy kollekciója már kapható a CCC üzleteiben, a ccc.eu oldalon és az applikáción.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5517728366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása