Megérkezett a REVOX PLEX, melyet a PLEX hajápolási rutinok ihlettek!
2022. február 28. írta: persica

Megérkezett a REVOX PLEX, melyet a PLEX hajápolási rutinok ihlettek!

7 lépéses hajápolás a REVOX PLEX termékeivel

Megérkezett a REVOX PLEX hajápolási termékcsaládja, ami megváltoztathatja a szépségápolási piac jelenlegi mechanizmusát. A márka köztudottan egy hatóanyag-specifikus, minimalista, elérhető árszínvonalú arcápolási márka, mely most új szegmensben bontogatja szárnyait.

A REVOX tulajdonosai szívvel-lélekkel készítették el a hajápolás szerelmeseinek azt a hajmegkötő kezelést, melyet biztonságosan, otthon is használhatnak, hogy hajuk ismét a régi fényében, egészségesen pompázzon a rengeteg káros hőhatás vagy megszámlálhatatlan hajfestés után is.

Az új almárka neve REVOX PLEX, melyet a PLEX hajápolási rutinok ihlettek, ami mostanra egy globális trend lett. Az almárka vegán és álltakísérletmentes, hűen a Revox JUST vonalhoz.

Az új termékcsalád eredetileg 7 lépésből áll, melyet egymás után kell használni a tökéletes eredmény érdekében. A 7 lépésből azonban az első 2 kizárólag szalonhasználatra lett kifejlesztve, így egyelőre kiskereskedelmi forgalomban még nem elérhető.

A 3-7. lépés 2022. március 1-től lesz elérhető a Lovebrands.hu webshopon: https://lovebrands.hu/revoxplex

1. Helyreállítás

2. Védelem

3. Előkészítés

4. Gyengéd tisztítás

5. Kondicionálás

6. Simítás

7. Extra ragyogás

Professzionális hajápolás a tudomány és természet erejével. Revox Plex professzionális hajápolás. 

A Revolution Haircare Plex termékcsaláddal búcsúzzon a száraz, sérült hajtól!

Mi a Plex?

A Revolution Plex hármas molekulatömegű fehérje kaszkád rendszere a hajrost különböző rétegeit célozza meg, segít helyrehozni és megerősíteni a belülről származó károkat.

A Plex termékcsalád nemcsak a hármas tömegű molekuláris fehérjerendszert tartalmazza, hanem mindegyik készítményt szakszerűen úgy alakították ki, hogy a legjobb összetevőket biztosítsa a haj számára.

A fehérjerendszer három különböző típusú növényi fehérjéből áll, amelyeket úgy választottak ki, hogy a hajrost különböző részeit célozzák meg. A Phytantriol és a B5 provitamin erő kombinációja biztosítja a haj hidratáltságát és egészségét, miközben a kondicionáló szerek keveréke segíti a haj puhítását és simítását.

Használja rutinként a 3,4,5 és 6 lépést, hogy a hajának megszerezze a szükséges szeretetet; helyreállítja, növeli az erőt, a feltételeket, fokozza a fényt, csökkenti a fodrosodást.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr717768502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása