Eljött a Schauma ideje!
2022. március 07. írta: persica

Eljött a Schauma ideje!

Új arculat és megújult formulaa Schauma családi márkától

A márka, amely 80 éve hozza össze a családokat, idén 2022-ben megújítja teljes portfólióját, és ikonikus termékeit frissebb és modernebb megjelenésben mutatja be a szülők és gyermekek következő generációja számára. Európa megbízható hajápolási márkája mostantól az összetevőkre és előnyökre összpontosítva kínál minőségi szépségápolást kicsiknek és nagyoknak. Az új és továbbfejlesztett csomagolásban bemutatott Schauma samponok valóban a család minden tagjának és egyéni hajszükségleteiknek megfelelnek. 

Schauma, a családi márka

2022-ben a Schauma célja, hogy a családokat arra ösztönözze, hogy több minőségi időt töltsenek együtt, és inspiráljuk őket arra, hogy élvezzék a mindennapok szórakoztató pillanatait. 

Új és időtlen megjelenés

A Schauma termékcsalád megújult formulával és vonzó, új tervezésű flakonokban kerül forgalomba. Az eredmény: letisztult megjelenés és kiváló minőségű termék egyben. 

A megújult flakonok vizuálisan is látványosak a monokróm dizájnnak köszönhetően: a kupak és a flakon egységes színben pompázik, ezzel kiemelve az alapvető összetevőket.

Az új, továbbfejlesztett sampon formulák nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket, kellemes illattal és minőségi hajápolással szolgálnak a család minden tagja számára. 

A Schauma elkötelezettsége a fenntarthatóság mellett 

Annak érdekében, hogy a családok még inkább csökkentsék a napi műanyagfogyasztásukat, a Schauma környezetbarát utántöltőt és nagyméreteket vezet be - a nagyobb érték és a kevesebb műanyag érdekében. 

Az új Schauma utántöltő 2022. áprilisában kerül forgalomba. A csomagolás újrahasznosítható* és -82%-kal kevesebb műanyag** felhasználásával készül. Akár két 400 ml-es Schauma palackot is újratölthet, elkerülve az egyszer használatos műanyag csomagolást.

Hajbalzsamjaink is mostantól nagyobb, 250 ml-es kiszerelésben elérhetők, a korábbi 200 ml-es tubusok helyett. Kombináld samponjainkat a hozzátartozó hajbalzsammal.

* A tasak, a palack teste és a pumpa újrahasznosítható- az újrahasznosításhoz helyi újrahasznosítási lehetőség és az újrahasznosítási áramlatban történő ártalmatlanítás szükséges.

** Összehasonlítva a 400 ml-es Schauma sampon flakonjával

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4917774792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása