Fedezd fel az új Live hajszínező pakolásokat
2022. március 07. írta: persica

Fedezd fel az új Live hajszínező pakolásokat

Megjelentek az ÚJ Live hajszínező pakolások, melyek alkalmazása könnyű és gyors. Ápoló formulája kókuszolajjal ápolja a hajat és akár 6 hajmosásig tartó eredményt biztosít. Vegán formula, a tégely teste 98%-ban újrahasznosított anyagokból készült. Szilikonmentes és 4 színben elérhető – gyöngyszőke, rózsaszín, vörös, szilva.  

1 TERMÉK - 3 HATÁS:

1. Hajszín megújító: segít meghosszabbítani a hajszín élénkségét.

2. Ideiglenes hajszín változtatás, árnyalattól függő színeredmény.

3. Intenzív ápolás: segít csökkenteni a hajkárosodást és gyönyörű fényt varázsol a hajnak.

A Szilva és Vörös árnyalatú hajszínező pakolás középszőkétől világosbarna hajig ajánlott, a Gyöngyszőke és Rózsaszín árnyalat szőkítettől világosszőke hajig éri el az elvárt eredményt.

A Liveről

A Schwarzkopf Live hajszínezők és hajfestékek széles választékban kínálnak divatos és intenzív hajszíneket. Intenzív, vibráló, élénk és pazar színek.

Megújult Live hajfestékek és hajszínezők

Nem létezik olyan személyiség, stílus vagy ruhatár, amihez a Schwarzkopf LIVE hajfestékei és hajszínezői ne passzolnának. A Live segít megtalálni önmagadat és megkönnyíti a hajszínekkel való kísérletezést is.

Új és letisztultabb megjelenés. Kettő trendi új árnyalattal is bővült a színskála: a Fagyos szőke és a Pink szenvedély névre hallgató tartós hajfestékekkel. Megjelentek az ÚJ Live hajszínező pakolások is, melyek akár 6 hajmosásig tartó eredményt biztosítanak.

A Pretty Pastels árnyalataival többféle stílus is könnyen kipróbálható: a teljes hajhossz festése, ombré frizura vagy akár a melírozás is. A kollekció akár 6-8 hajmosásig is kitart világosszőke hajon.  Az Ultra Brights vagy Pastel kollekcióval a haj élénk, vagy pasztellszínekben tündökölhet.  A Live Urban Metallics árnyalataival pedig metálosan ragyogó hajszín varázsolható. A Live Lightener + Twist árnyalatai a 2 az 1-ben formulának köszönhetően akár 3-4 árnyalatot világosítanak és lágy pasztell színárnyalatot nyújtanak, miközben egészséges kinézetet és tapintható puhaságot kölcsönöznek a hajnak. Sötét hajon is élénk szín eredmény érhető el a Colour + Lift tartós árnyalatokkal, melyek egy lépésben világosítják és színezi k a hajat!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5817774842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása