Szárnyakon érkezik a tavasz a PANDORA ékszereivel
2022. március 07. írta: persica

Szárnyakon érkezik a tavasz a PANDORA ékszereivel

Köszöntsd ragyogással a tavaszt a Pandora Moments kollekció új darabjaival, amelyeket a virágzó természet ihletett. Fogadd tárt karokkal a kéklő ég érzését és ünnepeld a legragyogóbb hónapokat az üde és virágos mintákkal, amik színpompásak és kicsattannak a pozitív energiától.

A Pandora charmokkal, fülbevalókkal és olyan medálokkal jelentkezik, amik finom rétegekben kombinálják a kézzel festett tűzzománc és ragyogó kövekkel kirakott pavé részleteket. Az élethű árvácska és pillangó minták megidézik az évszak szabadságát, új színvilágukkal ragyogást kölcsönöznek a tavaszi megjelenésnek.

„A hosszú téli bezárkózás után szépséget találhatunk az újjászületésben. Az inspirált minket, ahogy a tél távozásával visszatér a fény” – árulta el A. Filippo Ficarelli és Francesco Terzo, a Pandora kreatívigazgatói. – „A tavaszi kertünk idei darabjai még különlegesebbek az egyedülálló, kézzel készített tűzzománcnak köszönhetően. Olyan dizájnokat terveztünk, amik megragadják a természet realizmusát.”

Viseld a tavasz szépségéről mesélő mintákat, amik az új kezdetek idejét hozzák el.

#MomentsWithPandora

A PANDORA VILÁGÁRÓL

A Pandora kézzel megmunkált és modern ékszereket tervez, készít és forgalmaz kizárólag magas minőségű alapanyagokból, elérhető áron. A Pandora egyedülálló ékszerei a világ több, mint 100 országában, hat kontinensen és több, mint 7 000 értékesítési ponton, köztük nagyjából 2 700 márkaüzletben találhatóak meg. A Pandora székhelye a dániai Koppenhágában található, és világszerte több, mint 26 000 munkavállalót alkalmaz. Ékszereit két thaiföldi, LEED tanúsítvánnyal rendelkező létesítményben gyártja, főleg újrahasznosított ezüst és arany felhasználásával. A cég azt tervezi, hogy 2025-re karbonsemleges lesz és csatlakozott a Science Based Targets kezdeményezéshez annak érdekében, hogy csökkentse a károsanyag-kibocsátást a teljes értékláncában.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7017774824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása