Ismered a sebkezelés alapszabályait?
2022. április 11. írta: persica

Ismered a sebkezelés alapszabályait?

Három egyszerű lépés, akár útközben is

Az idei nagy utazásokat tervezed vagy már a hátadra is kaptad a táskádat és elindultál bebarangolni a közeli erdőket? Túrázás közben könnyen történhetnek balesetek, gondoljunk csak arra, amikor ismeretlen tájakat fedezünk fel - főként egyedül – nem feltétlenül látjuk előre a veszélyeket. A Hansaplast ajándékcsomagja segít, hogy felkészült legyél a kalandokra, így az esetleges sérülések kezelésében is magabiztos leszel.

Váratlan baleset esetén kiemelt fontosságú, hogy az adott pillanatban hogyan reagálunk. Pánik helyett mi magunk is kezelhetjük a könnyebb sérüléseket, így elkerülhetjük a későbbi szövődményeket. A Hansaplast kiemelt figyelmet fordít arra, hogy mindenki elsajátíthassa a helyes sebápolás lépéseit:

Mindennek az alapja a megfelelő előkészítés, nincs ez másként a sebkezelésnél sem. A helyes eljárás a fertőtlenítéssel kezdődik, amelyet a Hansaplast Sebfertőtlenítő Spray-vel tudunk megtenni. Ezt a bőrbarát spray-t kialakításának köszönhető bárhol használhatjuk, akár menet közben is, így gyorsan és szakszerűen végezhetjük el a fájdalommentes fertőtlenítést. Utóbbi kifejezetten hasznos a gyerekek sérüléseinek ellátása során, hiszen érzékeny bőrüket megvédhetjük a további irritációtól.

A sérült felületet az alapos tisztítás és fertőtlenítés után ajánlott a külső hatásoktól megvédeni a megfelelő regenerálódás érdekében. A Hansaplast Extra Robust vízálló sebtapasz a kalandvágyó utazók igényeihez igazodik szuper erős tapadásával, illetve rugalmas és légáteresztő anyagával.

A sérülések gyógyulása hosszabb idő, ami során folyamatosan biztosítani kell a zavartalan regenerálódást. A Hansaplast Sebkezelő kenőcs a gyorsabb gyógyulást támogatja és az utazás közben gyakran előforduló kisebb vágások, horzsolások kezelésére is alkalmas.

Hansaplast Sebfertőtlenítő Spray: Gyorsan és fájdalommentesen tisztítja a sebeket. Véd a felülfertőzéstől. Kiemelkedően bőrbarát, színtelen spray. Kisgyermekek kezelésére és érzékeny bőrön is használható

Hansaplast EXTRA ROBUST vízálló sebtapasz: Vízálló és erős anyag. Rendkívül rugalmas és légáteresztő. Szuper erős tapadás.

Hansaplast Sebkezelő kenőcs: Nyílt sebekre is használható. A kezeletlen sebhez képest 2x gyorsabb gyógyulást biztosít. Mentes az illatanyagoktól, színezékektől, tartósítószerektől és állati eredetű anyagoktól. Kisgyermekek kezelésére és sérült, irritálódott, száraz vagy érzékeny bőrön is használható

A Hansaplast a modern sebkezelés területén több mint 125 éve egyet jelent a minőséggel és a szakértelemmel. Mint a bőrfelszíni sérülések nyugat-európai piacvezető márkája, a Hansaplast számos terméket kínál a sebek és horzsolások optimális kezelésére. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8817805617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása