A Volkswagen Haszonjárművek 2023-ra teszi át a VW buszfesztivált
2022. április 19. írta: persica

A Volkswagen Haszonjárművek 2023-ra teszi át a VW buszfesztivált

A jelenlegi európai helyzet miatt a Volkswagen Haszonjárművek jövő nyárra (egészen pontosan 2023. június 23-25. közötti időszakra) halasztotta a VW buszfesztivált. Az eredeti tervek szerint idén július 15-17. között a hannoveri vásárterület adott volna otthont a fesztiválnak, amelyre a világ minden részéről több ezer VW lakóautót vártak.

Lars Krause, a Volkswagen Haszonjárművek márka igazgatótanácsának az értékesítés és marketing területekért felelős tagja így nyilatkozott: „A VW busztfesztivál központi téma a csoport közösségi média csatornáin és igen nagy népszerűségnek örvend. Így teljesen megértjük a Bulli rajongók csalódottságát a halasztás miatt. Reméljük mindenki megérti a döntésünket. Jelenleg senki sem tudja, hogy milyen lesz a helyzet júliusban. Azonban nem szeretnék fesztivállal ünnepelni, amikor háború dúl Európában és menekültek érkeznek Hannoverbe, akikről gondoskodni kell.”

A város jelenleg az Alsó-Szászországba érkező menekültek központi fogadóhelye. Krause hozzátette: „Megtartjuk a fesztivált egy évvel később, 2023 nyarán, és a jegyárusítás már idén elindul.”

A Volkswagen Haszonjárművek először 2007-ben rendezte meg Hannoverben a nagy VW buszfesztivált. Abban az évben 3 500 lakóautó regisztrált az eseményre és több, mint 70 000 látogató vett részt a fesztiválon.

A Volkswagen Haszonjárművek

„Sikereket, szabadságot és a jövőt szállítjuk!”

A könnyű haszonjárművek vezető gyártójaként a Volkswagen Haszonjárművek márka alapjaiban és hosszútávon formálja újra az árúk, szolgáltatások és a személyszállítás világát. Járműveink munkásokat, családokat és kalandra vágyókat, zsemléket, csomagokat és szörfdeszkákat szállítanak. Nap mint nap számtalan embernek segítenek világszerte, hogy jó munkát végezzenek, mobil műhelyként működnek, mentősöket és rendőröket visznek el oda, ahol szükség van rájuk. A Hannoverben (Németország), Poznańban (Lengyelország), Wrześniában (Lengyelország) és Pachecoban (Argentína) készülő Transporter, Caddy, Crafter és Amarok modellsorozat gyártásáról 24 000 dolgozó gondoskodik. 2022-től ezekhez a modellekhez csatlakozik az ID. BUZZ, ikonikus Bulli modellünk tisztán elektromos változata. A Volkswagen-csoporton belül a Volkswagen Haszonjárművek az egyik vezető márka az autonóm közlekedés és a mobilitási megoldások területén. Utóbbihoz tartoznak a mobilitás, mint szolgáltatás illetve a szállítmányozás, mint szolgáltatás területek is, ahol a jövő moblitását formálja a márka. Ebben az értelemben a márka a jövő társadalmát szállítja, figyelmet fordítva annak a tiszta, intelligens és fenntartható mobilitás iránti igényeire.

A Volkswagen Haszonjárművek a márka ígéretével is e mellett áll ki: „ Sikereket, szabadságot és a jövőt szállítjuk!”

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5417811223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása