Hydro Heroes by essence
2022. április 19. írta: persica

Hydro Heroes by essence

SKINTELLECTUALS FIGYELEM!

Kivételes teljesítményt, kiváló minőséget, vegán összetevőket és olyan termékeket keresel, amelyeket szórakoztató használni?

Ha igen, akkor az essence új, 2022-es tavaszi/nyári frissítése most a nesszeszeredbe kerülhet. 

2021 szeptembere óta minden összetevőnk 100% -ban vegán, és ezzel a frissítéssel tovább bővítjük egyedi Clean Beauty és Sensitive Skin termékeink kínálatát - például a HELLO, GOOD STUFF! termékcsalád kap néhány új terméket. Tudjuk: ha belül jól érzed magad, kívülről is jól fogsz kinézni. Ezért gondoskodunk arról, hogy termékeink a lehető legtöbb hidratáló, nyugtató és tápláló összetevőt tartalmazzák – az észrevehető ápoltság és a kellemesen lágy érzés érdekében a bőrön.

De nem csak a bőrünkre szeretnénk vigyázni, hanem új stílusokat is ki akarunk próbálni, kreatív megjelenéssel kísérletezni, és megtalálni a saját jellegzetes stílusunkat, hogy kifejezzük személyiségünket. Ezért a szépség szerelmesei intenzív színeket, kifejező hatásokat és bármi mást is megtalálnak ebben a frissítésben, amire szükségük van a merész megjelenéséhez és az egyéni stílushoz.

És ha még többre vagy kíváncsi, megtalálod a www.essence.eu oldalon - ahol mindig vannak új, izgalmas online exkluzívok, amelyeket felfedezhetsz. Közösségi média csatornáinkon rendszeresen posztolunk menő videókat, inspiráló anyagokat és izgalmas essence híreket.

Az essence termékek 100%-át vegánná fogjuk fejleszteni. Amíg ezt végrehajtjuk, ellenőrizheted, hogy a termék vegán-e a termék hátoldalán található vegán ikonra kattintva.

* Minden essence "Clean Beauty" termék nagy mennyiségű természetes összetevőt tartalmaz, és támogatja a fenntartható pálmaolaj előállítását.

Mondj "Goodbye"-t a: • PEG-eknek • Mikroplasztikoknak • Parabéneknek • Továbbá a körömlakkoknál a: sztirol polimerek, epoxigyanták, melamin, poliimidok, etil-toszimpid, kámfor, triphenil-foszfát anyagoknak.

És mondd, hogy "Hello" az @essence "clean beauty"-nak. Néhány "clean beauty" terméknél még több összetevőt el tudtunk hagyni.

Nézzük is meg az újdonságokat:

HELLO, GOOD STUFF! GLOW SERUM PRIMER. "Watermelon sugar high” – A HELLO, GOOD STUFF! GLOW SERUM PRIMER görögdinnye vízzel gazdagított. 93% -ban természetes összetevőkből készül, és bőr-tökéletesítő niacinamidot tartalmaz. A könnyű gél textúra szérumként alkalmazható, és gyorsan felszívódik. Az eredmény: a frissesség és a nedvesség azonnali növelése. A bőr extra puhának érződik az alkalmazás után, és tökéletesen előkészített a későbbi sminkelésre. A primer szérum alapozó nélkül is viselhető.

HELLO, GOOD STUFF! HAPPY BLISS ARC SPRAY. Az igazi boldogság... a frissítő, citrus illatú a HELLO, GOOD STUFF! HAPPY BLISS ARC SPRAY szó szerint biztosítja a jó hangulatot és a boldog vibe-ot. De nem csak a friss, élénk illat emeli fel a lelkedet, egy pillantás a 96% -ban természetes összetevőkre, citrusvízre is biztosan jó hangulatba hoz majd. A spray nedvességet biztosít, és ideális a boldogság és a frissesség fokozására útközben vagy a napi bőrápolási rutin részeként. De ez még nem minden: készítettünk egy kis meglepetést, amelyet a csomagoláson lévő QR-kód beolvasásával fedezhetsz fel.

hydro hero 24h hidratáló színezett krém.  Egy igazi beauty multi-talent: a hydro hero 24h hidratáló színezett krém egy alapozó, hidratáló és fényvédő egyben. A BB krém könnyűtől a közepesen építhető fedéssel rendelkezik, és egyenletes arcbőrt hoz létre friss, természetes felülettel. Ugyanakkor a napi ápolás 24 órás nedvességet biztosít, és 20-as SPF-vel védi a bőrt az UV sugárzástól. Az olajmentes textúra alkohol, szilikon és parfüm nélkül készült, 88% -ban természetes összetevőkből áll, és hialuronsavval dúsított. A termék súlytalannak és kellemesnek érződik a bőrön, nem tömíti el a pórusokat, és minden fürdőszobaszekrény elengedhetetlen terméke.

hydra MATTE ajakrúzs. A szín találkozik az ápolással – a hydra MATTE rúzs nem csak a színével, az erős tartással és a matt felülettel nyűgöz le, hanem shea vajjal, napraforgóolajjal és vitamin komplexel is táplálja az ajkakat. A krémes textúra kellemesnek érződik az ajkakon, a szkvalén és a hialuronsav pedig még nagyobb nedvességet biztosít - így nincs szükség kiegészítő ajakápolásra. Használj hozzáillő essence soft & precise ajakceruzát az ajkak kontúrozásához, mielőtt a rúzst felvinnéd, a még színintenzívebb hatás érdekében.

CRANBERRY ajakolaj. Úgy siklik, mint az olaj: pehelykönnyű, gélszerű textúrájának köszönhetően a CRANBERRY AJAKOLAJ könnyen siklik az ajkakon, fényes felületet adva nekik anélkül, hogy ragadós érzést keltene. Az E-vitaminnal és áfonyaolajjal ellátott tápláló ajakolaj nedvességet biztosít, és reagál az ajak természetes, egyedi pH-értékére. Ily módon az olaj fokozza a természetes ajakszínt, és finoman hangsúlyozza azt – a lágy, táplált ajkakért, természetes hatással.

ELECTRIC GLOW színváltós ajakrúzs. Fejezd ki magad! Az ELECTRIC GLOW színváltó rúzs reagál az ajak természetes, egyedi pH-értékére, és ennek eredményeként megváltoztatja színét. A textúra egyedi, lágy rozé árnyalattal színezi az ajkakat, és természetes, ragyogó felületet ad nekik – a lágy, színes, csillogás érdekében. Ugyanakkor a rúzs táplálja is az ajkakat.

HEART CORE gyümölcsös ajakbalzsam. Játékos megjelenésével és szív alakú magjával a HEART CORE gyümölcsös ajakbalzsam nemcsak igazán szemet gyönyörködtető termék, hanem egy tápláló hatású beauty must-have is. A kellemesen gyümölcsös illatú textúra 10% édes mandulaolajjal gazdagított, és intenzív ápolást biztosít. Ugyanakkor az ajakbalzsam lágy csillogást is ad az ajkaknak, könnyű fedéssel. A HEART CORE gyümölcsös ajakbalzsam minden kézitáska elengedhetetlen darabja a gyors igazításhoz útközben.

LIP CARE booster ápoló ajakradír. Amikor az élet citromot ad, készíts limonádét - vagy tápláló ajakradírt. A LIP CARE booster ápoló ajak hámlasztó eltávolítja az elhalt hámsejteket az ajkakról citromhéjporral, és 10% citromolajjal táplálja őket. Az eredmény: puha, hidratált ajkak.

LIP CARE booster éjszakai ajakmaszk. Gyönyörű, táplált ajkak alvás közben? Úgy hangzik, mint egy álom.De várj! A LIP CARE booster éjszakai ajakmaszk valóra váltja ezt az álmot. A formula 10% zabtej kivonattal gazdagított, táplálja és regenerálja az ajkakat, miközben alszunk. Másnap reggel sima, puha ajkakkal felfrissülve ébredünk. 

HYDRO HERO szemkörnyékápoló stift. A szemkörnyék hidratáltságának gyors növelésére: a HYDRO HERO szemkörnyékápoló stift tökéletes útközben vagy a reggeli rutin kiegészítéseként miután felébredtél, vagy este lefekvés előtt. A praktikus stift formátum rendkívül egyszerűvé teszi az átlátszó textúra felvitelét. Intenzíven hidratáló, tápláló hatást is biztosít a panthenollal, niacinamiddal és aloe verával dúsított formulának köszönhetően. A stift önmagában vagy a smink alatt is használható.

sensitive BUT WOW VOLUME szempillaspirál. Gyengéd formula, wow hatás – a sensitive, BUT WOW VOLUME szempillaspirál érzékeny szemekhez és akár kontaktlencse-viselők számára is alkalmas. Ezt szemészetileg tesztelték és megerősítették. A szempillaspirál körömvirág és kamillavirág vízzel gazdagított, és természetes dússágot ad a szempilláknak a kifejező tekintetért. És még job, hogy: a textúra könnyen eltávolítható egy kis meleg vízzel - anélkül, hogy sminklemosóra lenne szükség.

ANOTHER VOLUME szempillaspirál... JUST BETTER. Tényleg szükségünk van még egy dúsító szempillaspirálra? Naná, hogy igen! Mert ez a dúsító szempillaspirál... JUST BETTER. Egyedülálló sűrűséget és dússágot biztosít a szempilláknak. A tápláló textúra panthenollal és hialuronsavval gazdagított, hogy biztosítsa a kényeztető ápolást és a teljesítmény ideális kombinációját. A speciális kefének köszönhetően, amely különösen puha szálú sörtékkel rendelkezik, az ANOTHER VOLUME SZEMPILLASPIRÁL... A JUST BETTER dúsító hatása rétegről rétegre építhető és fokozható.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr717811531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása