Az ápolás új szintje: fényvédő krémek egyedi igényekre szabva
2022. április 30. írta: persica

Az ápolás új szintje: fényvédő krémek egyedi igényekre szabva

Az Eucerin csomagjaival bátran élvezheted a nap melegét

Kiegyensúlyozott táplálkozással és rendszeres mozgással őrzöd egészségedet, ugyanakkor tudod, hogy ez nem feltétlenül elég? Sokszor olyan apróságokkal tesszük a legtöbbet, mint a megfelelő fényvédő krém kiválasztása. Az Eucerin új csomagjai egész évben támogatják bőröd épségét, hogy zavartalanul élvezhesd a nap melegét.

„A megfelelő fényvédő termékek kiválasztásánál sokan úgy gondolják, hogy bármelyik termék megfelelő lehet és figyelmen kívül hagyják azokat a bőrproblémákat, amik jellemzik a bőrtípusukat. A termékek fejlesztésénél törekszünk arra, hogy azokra is gondoljunk, akik speciális bőrrel rendelkeznek, illetve a gyerekek érzékeny bőrét is figyelembe vesszük” – mondta el a téma kapcsán Kraján Szilvia, az Eucerin márka Medical Managere.

Az atópiás bőr érzékenységére kiemelten fókuszál az Eucerin Sun Sensitive Protect Extra, amely egy könnyű állagú naptej. A száraz és érzékeny bőrt nyugtatja, miközben véd a káros napsugarakkal szemben. Az Eucerin Sun Pigment Control egy napozó fluid arcra, amely a hiperpigmentációt segít megelőzni és még a sötét foltokat is csökkenti.

A napallergiával küzdőknek nagy segítség lehet egy olyan napozás utáni krém, az Eucerin Sun Sensitive Rlief, amely kifejezetten az allergiát okozó problémát célozza meg – jelen esetben a szabadgyököket semlegesíti. Emellett az Eucerin Sun Allergy Protect készítmény arc és a test számára együttesen nyújt védelmet, vízálló hatásának köszönhetően pedig a vízparti nyaralás elengedhetetlen kelléke lehet.

Az Eucerin Sun Photoaging Control csomag az öregedés látható jelei ellen küzd. A naptej előnye, hogy minden bőrtípusra alkalmazható és egyenletesebbé teszi a bőrt. Tökéletes kiegészítő mellé az Eucerin Sun Photoaging Control arckrém, melyet a hétköznapokon remek sminkalapként is szolgálhat.

A gyerekek érzékeny bőrét körültekintően kell óvni a káros napsugaraktól, ezért erre a célra fejlesztették ki az Eucerin Sun Sensitive Protect naptejet. A napégés elleni védelem mellett, glicirretinsav tartalmának köszönhetően támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát.

Azoknak, akik inkább a könnyedebb krémeket kedvelik az Eucerin Sun Oil Control Dry Touch ideális választás lesz. A napozó krém minden bőrtípuson alkalmazható, gyorsan felszívódik és további három remek tulajdonsággal is rendelkezik: vízálló, izzadásgátló és homokálló. Az ultrakönnyű Eucerin Sun Oil Control arckrém hasonló tulajdonságokkal, 8 órán át biztosítja a matt hatást az arcbőrön.

Eucerin Sun Sensitive Protect Extra könnyű naptej FF50 + Eucerin Sun Pigment Control napozó fluid arcra FF50 AJÁNDÉK

Az atópiás bőrre is használható extra könnyű naptej kifejezetten testre kifejlesztett fényvédő. Azonnal beszívódik, nyugtatja az érzékeny bőrt és véd a napsugárzás káros hatásaival szemben. Formulájában megtalálható a ruhán keletkező foltok ellen védő Anti-Stain After Wash technológia, amely megkönnyíti az UV szűrők okozta foltok eltávolítását a ruhából.

Az arcra való napozó fluid olyan mindennap használható napvédő, mely segít megelőzni a napfény okozta hiperpigmentációt. Rendszeres használat esetén, idővel láthatóan csökkenti a sötét foltokat és megakadályozza újbóli megjelenésüket. A formulát egy hatékony, szabadalmaztatott hatóanyag, thiamidol is gazdagítja, mely a hiperpigmentáció kiváltó okaira hatva csökkenti a melanintermelést.

Eucerin Sun Allergy Protect Napallergia elleni krém-gél FF50 + Eucerin Sun Sensitive Relief Napozás utáni krém-gél AJÁNDÉK

A napallergia elleni krém-gélt kifejezetten a napallergiára – például a fénykiütésre – hajlamos bőr számára fejlesztették ki. Alfa-glikozil-rutin hatóanyagával segít megelőzni a napfényre adott allergiás reakciókat. Kiváló minőségű fényvédő arcra és testre, a nem zsíros és nem ragacsos formula gyorsan beszívódik és vízálló. A Kifejezetten az Eucerin számára kifejlesztett illatanyagot tartalmaz. A napozás utáni krém-gél innovatív antioxidáns védelmi hatóanyaggal rendelkezik, mely semlegesíti a szabadgyököket – a túlérzékenységet és az allergia legfőbb okozóit. Sejtregeneráló hatású, azonnali enyhülést nyújt a napsugárzás miatt károsodott bőrnek. Minden bőrtípusra, arcra és testre egyaránt alkalmazható.

Eucerin Sun Photoaging Control naptej testre FF50+ Eucerin Sun Photoaging control napozókrém arcra FF50 AJÁNDÉK

A minden bőrtípusra alkalmazható naptej láthatóan csökkenti az öregedés jeleit. Az extrakönnyű fényvédő azonnal beszívódik, és a bőrt egyenletesebb megjelenésűvé, valamint frissebb érzetűvé teszi. A mindennapos használatra szánt arckrém minden bőrtípuson megállja a helyét, dekoltázsra is alkalmazható. Formuláját gazdagító rövid- és hosszú láncú hialuronsav láthatóan csökkenti a ráncokat, remek sminkalap, mentes az illatanyagoktól.

Eucerin Sun Sensitive Protect Extra könnyű naptej FF50+ Eucerin Sun Sensitive Protect Gyermek naptej FF50+ AJÁNDÉK

Az extra könnyű naptej kiválóan használható érzékeny bőrön, beleértve az atópiás bőrt is. A vízálló naptej azonnal beszívódik, nagyon magas szintű UV védelemmel védi bőrünket.

A kifejezetten gyermekek számára készült naptej nyugtatja az érzékeny bőrt és véd a napégés, valamint a maradandó bőrkárosodás ellen. A fényvédő glicirretinsavat is tartalmaz, amely támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát. A formula illatanyagmentes és extra vízálló, már 3 hónapos kortól használható!

Eucerin Sun Oil Control Dry Touch napozó krém testre + Eucerin Sun Oil Control napozó krém arcra FF50+ AJÁNDÉK

A napozó krém ajánlott minden bőrtípusra, legyen az érzékeny, olajos vagy aknéra hajlamos bőr. Rendkívül magas szintű védelmet biztosít, ugyanakkor gyorsan felszívódik és nem hagy nyomot a bőrön. Vízálló, izzadásgátló és homokálló. A bőrt azonnal száraz tapintásúvá varázsolja. A kifejezetten arcra kifejlesztett napozó krém 8 órán át tartó száraz, matt megjelenést biztosít a bőrnek. Remekül alkalmazható zsíros és aknéra hajlamos bőrre, ultrakönnyű textúrája azonnal beszívódik, kiváló sminkalap, illatanyagmentes.

Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7117820697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása