A tökéletes fürdőruha nyomában
2022. május 14. írta: persica

A tökéletes fürdőruha nyomában

Legyen a strand idén a kifutód!

A nyár egyik kedvenc darabja kétségkívül a fürdőruha. A különböző minták, fazonok, anyagok, szettek választéka pedig nem ismer határokat és lehetővé teszi, hogy kedvünkre kísérletezzünk velük. Azonban nem egyszerű megtalálni azt a fazont, melyben a lehető legnőiesebbnek, és legmagabiztosabbnak érezzük magunkat. Ehhez nyújt most segítséget a MODIVO: összeszedtük Nektek a különböző testalkatokhoz leginkább illő fürdőrucikat, hogy minél nőiesebbnek és magabiztosabbnak érezhessétek magatokat a strandokon. Egy jól megválasztott fürdőruha ugyanis nemcsak a külsőnkre, de az önbizalmunkra is hatással van! 

Alapvetően a következő testalkatokat különböztetjük meg: Sportos, Homokóra, Körte, Alma, Fordított háromszög 

2022-ben álomszép fazonokkal, mintákkal, és anyagokkal kápráztatnak el a márkák és a Fürdőruha kisokos elolvasása után pedig pontosan tudni fogjátok, hogy mit is fogtok idén viselni! 

SPORTOS TESTALKAT

A sportos, atletikus alkatra jellemző, hogy hasonló szélességű a csípő, és a vállak, ami mellé kisebb mellméret társul. Ennél az alaknál a legfontosabb, hogy kialakítsunk íveket, formákat. Érdemes játszani a színekkel, a mintákkal, a textúrákkal és a különböző részletekkel. 

Ideális választás lehet egy bandeau fazon, vagy ez a gyönyörű Drivemebikini. Ha inkább egyrészes pártiak vagyok, akkor jó döntés lehet egy merész V-nyakkivágással rendelkező darab, de az aszimmetrikus formájú, vagy oldalt kivágott fürdőruhák is tökéletesen állnak rajtatok. Ez a Banana Moon darab csodálatosan festene ezen az alakon! Amennyiben a homokóra alak hangsúlyozása a cél, abban az esetben ez a szuper Michael Kors kivágott oldalú darab szuper választás lehet.

Ha szélesebb csípő illúzióját szeretnétek, akkor optikailag tudtok úgy csalni, hogy csípő felett kivágott darabot választotok és ezzel együtt a derék is vékonyabbnak fog tűnni. 

HOMOKÓRA TESTALKAT

Karcsú derék, telt mellek, nőies homokóra sziluett jellemzi ezt az alakot. A mell-, és a csípőbőség közel azonos, és szépen ívelt a derékvonal. Ennél az alaknál arra kell törekedni, hogy a természet adta sziluettet követve öltözködjetek.

Ez a Chantelle bikini tökéletes a homokóra alkatú nők számára, mivel a rafinált felsőrész megfelelően alátámasztja a kebleket, a magas derekú alsó rész pedig kihangsúlyozza a vékony derekat. A Regatta rózsaszín egyberészes fürdőruhája is gyönyörűen kiemeli a kebleket, miközben hangsúlyozza a derék vonalat. Ehhez az alakhoz tökéletes áll a Banana Moon klasszikus háromszög alakú bikini felsője is, akár egyenes szabású alsóval is.

A homokóra alakkal szintén bátran lehet kísérletezni a fazonok, a minták, és az anyagok között. Kerülendők viszont a vállat, és a csípőt hangsúlyozó fazonok. 

KÖRTE TESTALKAT

Keskeny vállak, vékony derék, és széles, telt csípő jellemzi a körte alakot. Ennél az alaknál a cél a harmonikus sziluett kialakítása úgy, hogy optikailag csökkentjük a csípővonalat, és a fókuszt a derékra, valamint a felsőtestre helyezzük.

Ez a Lauren Ralph Lauren modell a derék hangsúlyozásával és a rafinált mellrészével csodásan mutat a körte testalkaton. A különböző állatmintás szetteket - zebra, tigris és gepárd – pedig egyenesen erre az alakra álmodták meg!

A mix and match stílusú bikiniket kifejezetten ajánlott úgy hordani, hogy felülre világosabb, élénkebb színű felsőt, alulra pedig sötét, minta nélküli alsót választotok. A körte sziluettel rendelkező nők azok, akik nyugodtan hordhatnak merész mintákat, részletgazdag díszítéseket, élénk színeket, és rafinált szabásvonalú darabokat.

ALMA TESTALKAT

Az alma testalkatot szélesebb derékvonal, nagyobb mellméret, és keskeny vállak, csípő jellemzi. Ennél a testalkatnál szintén fontos a keblek megfelelő alátámasztása, és a derék ív kialakítása optikailag. Mindezt úgy érhetjük el, hogy csökkentjük a felsőtest méretét és a fókuszt az alsótestre helyezzük.

Ez a részletgazdag, strukturált Seafolly Dream Catcher káprázatosan áll az egy alma sziluettel rendelkezőknek. A MICHAEL Michael Kors fürdőruha szintén remek választás, mivel a karcsú derék illúzióját kelti a derékhangsúlyos szabás miatt. A rafinált szabásvonallal, és különböző kivágásokkal rendelkező egyrészes fürdőruhák gyönyörű alakot tudnak kreálni úgy, hogy ívet adnak a derékvonalnak, miközben a hangsúlyt a felsőrészre, és a lábakra helyezik.

FORDÍTOTT HÁROMSZÖGŰ TESTALKAT

A fordított háromszögű testalkatot gyakran hasonlítják a sportoshoz az erős vállvonal miatt, ám ennél a testalkatnál normál/telt mellbőség keskeny csípővel párosul. Ebben az esetben a derékvonal kevésbé határozott, és a vállaktól a csípő vonaláig szűkül, így a cél ennél az alkatnál az, hogy egyensúlyba hozzuk a csípőbőséget a felsőtesttel optikailag. Kifejezetten kerülendő a minták viselete a felsőtesten ebben az esetben.

Az oldalráncolással, vagy részletekkel gazdag fürdőruha alsók kiemelik a csípőt. A Seafolly Twist, vagy a Lauren Ralph Lauren bikini szett ebből a szempontból ideális választás lehet.

Ez a metálos csillogású Calvin Klein asszimetrikus, egyrészes fürdőruha a hangsúlyt a csípőre, és a derék részre helyezi. A vastag, keresztpántos felsőrészek a különböző átkötésekkel rafinált megjelenést kölcsönöznek, és gyönyörűen viszik a fókuszt a megfelelő helyekre. 

Az első lépés tehát, hogy kitaláljuk, melyik a ránk jellemző testalkat, a második az ideális fürdőruhatípus megtalálása, a harmadik lépés - ezt már rád bízzuk! Irány a homokföveny! Még több fürdőruha és inspiráció a Modivo.hu-n!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8717831593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása