NESPRESSO World Explorations
2022. május 14. írta: persica

NESPRESSO World Explorations

Kávéreceptek

Istanbul Silky Crunch 

Fedezd fel a török kávéházak ízeit és textúráit ezzel az édes élvezettel. A mézes tej és a pisztácia édessége megkoronázza selymes textúrájú World Explorations Istanbul Espresso vad érett gyümölcsös és mandulás jegyeit. Egy gazdag csemege az érzékek számára, amelyet a múlt finom ízei hatnak át.

Hozzávalók:

1 Nespresso World Explorations Istanbul Espresso kávékapszula (40 ml)

5 g méz

100 ml 1,5% tej

Pisztácia

Kellékek:

Nagy méretű pohár – kb. 350ml

Nespresso Barista receptkészítő

Elkészítés:

Önts 100 ml 1,5%-os tejet közvetlenül a Nespresso Barista készülékbe, válaszd ki a „Latte Macchiato” receptet a készüléken.

Ezután tégy 5 g mézet egy pohárba, és öntsd hozzá a forró tejet és a habot, majd készíts 40 ml World Explorations Istanbul Espresso-t, és öntsd bele a pohárba. Végezetül szórj pisztácia darabokat a tejhabra, és csorgass rá extra mézet.

Rio Sweet Lime

Egy könnyed kiegészítés az espresso mellé, a kávé hagyományokkal teli otthonából. A World Explorations Rio de Janeiro Espresso egyedülálló gyógynövényes jegyei csak egy pillanatra rejtőznek el a recept édes és citrusos ízei alatt. Egyébként együtt járnak, mint a szamba és a karnevál.

Hozzávalók:

1 Nespresso World Explorations Rio de Janeiro Espresso kávékapszula (40 ml)

4 g barna cukor

Friss lime héj

Elkészítés:

Tegyél 4 g barna cukrot egy csészébe, majd dörzsöld át a pohár szélét egy friss (nem felületkezelt, bio) lime héjjal és tedd a csészébe, mindezek tetejére öntsd rá a 40 ml World Explorations Rio de Janeiro Espresso-t .

Fizzy Miami Splash

Készülj fel a karibi stílusra a frissítő ízek hullámai közt! Grapefruit és menta tökéletes találkozása a World Explorations Miami Espresso segítségével ebben a Miami Splash koktélban. A barna cukor mély karamell édességet kölcsönöz, megmutatva a kávé aromáinak egyik oldalát. A szénsavas víz izgalmas textúrát ad, és új szintre emeli élményt.

Hozzávalók

1 Nespresso World Explorations Miami Espresso kávékapszula (40 ml)

4 nagyméretű jégkocka

Friss grapefruit

Friss menta

4 g barnacukor

60 ml szénsavas víz

Kellékek:

Nagy méretű pohár (kb 350ml)

Nespresso Barista receptkészítő

Elkészítés:

Készíts el 40 ml World Explorations Miami Espresso-t egyenesen a Barista készülék tartályába, adj hozzá egy jégkockát, zárd le a fedelet és válaszd ki az „Iced Nitro” receptet. Egy pohárba tégy 5 szelet (90 g) friss grapefruitot, 6 mentalevelet és 4 g barna cukrot, mindezt préseld össze egy tömörítő fával. Adj hozzá 4 jégkockát és önts hozzá 60 ml szénsavas vizet. Szépen lassan keverd össze kanállal, öntsd a hideg nitro-stílusú kávét a keverékre, és végül díszítsd friss mentával.

Paris Chocolat Noir

Párizs a café noir jellegzetes eleganciájával csalogat az egyszerű élvezetekbe.

Milyen egyszerűbb élvezet létezik, mint egy espresso élménye, egy kocka étcsokoládé és a kakaópor szépsége a kávé cremájának tetején? A kakaó keser-édessége a World Explorations Paris Espresso finom keserű jegyeivel idézi fel bennünk Párizs macskaköves utcáit és kávézóit.

Hozzávalók:

1 Nespresso World Explorations Paris Espresso kávékapszula (40 ml)

Étcsokoládé

Kakaópor

Elkészítés:

Törj négy részre egy kocka étcsokoládét, és helyezd egy kisebb méretű csésze aljára. Majd készítsd el a 40 ml World Explorations Paris Espresso-t az összetört csokoládéra, és végül szórj a tetejére egy kevés kakaóport.

További izgalmas kávéreceptekért látogass el a www.nespresso.com oldalra!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9317831607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása