Mondj igent!
2022. május 28. írta: persica

Mondj igent!

DEICHMANN

Májusban egy mindenki szívének kedves időszak veszi kezdetét, az esküvőszezon! Akár a saját nagy napunkra készülünk, akár vendégként veszünk részt egy lagzin, az elegáns lábbelik és táskák nélkülözhetetlen elemei a tökéletes megjelenésnek. 

A DEICHMANN kínálatában a menyasszonyok biztosan megtalálják az igazit: letisztult és extravagánsabb cipők közül válogathatnak a fontos eseményre. A vőlegények szintén beszerezhetik az alkalomhoz illő lábbelit, de a násznép felnőtt és gyerek tagjait is izgalmas alkalmi darabokkal várják az üzletek és az Online Shop. 

A DEICHMANN aktuális kínálatáért látogass el weboldalunkra, és nézelődj az Online Shop-ban! 

Cipők a menyasszonyoknak:

Már minden le van szervezve az esküvővel kapcsolatban, de a tökéletes cipő még hiányzik? Akkor irány a DEICHMANN! Az esküvői kollekció fehér, bézs és nude színű körömcipői, slingbackjei és magassarkú szandáljai csak arra várnak, hogy felejthetetlenné varázsolják a nagy napodat. Akár az egyszerűbb, díszítések nélküli darabok, akár a merészebb, csillogó kövekkel és pántokkal ellátott cipellők állnak a szívedhez közel, a DEICHMANN kínálatában megtalálhatod az igazit. 

Elegáns férficipők

Mindegy, hogy az urak a saját mennyegzőjükre készülnek vagy csak vendégként hivatalosak egy lagzira, a DEICHMANN üzletek polcain és az Online Shopban biztosan megtalálják az alkalomhoz illő cipőt. A klasszikus fekete és barna fűzős modellek elegánsak és divatosak is, ráadásul nem csak esküvőre viselhetik ezeket a darabokat. 

Cipők a hölgyvendégeknek

Egy esküvőn egy alapvető szabályt kell betartanunk vendégként: nem öltözhetjük túl a menyasszonyt, és persze nem lehetünk fehérben. Ha a ruhát illetően vissza is kell fognunk magunkat, a cipőnk nyugodtan lehet különlegesebb. A magassarkú szandálok, slingbackek tökéletes választásnak bizonyulhatnak egy nyári lagziban. A DEICHMANN kínálatában a klasszikusok mellett vidám színekben is találhatunk cipellőket, amelyekkel az egyszerűbb ruhákat is alkalmivá varázsolhatjuk. 

Alkalmi gyerekcipők

A gyerkőcök is velünk tartanak a lagziba? A DEICHMANN a fiúknak és a lányoknak egyaránt tartogat alkalmi, ám mégis kényelmes cipőket, amelyeket szívesen viselnek majd. A csillámokkal és a masnikkal díszített balerina cipők gondoskodnak arról, hogy a kislányok igazi hercegnőnek érezhessék magukat. A kisfiúk pedig a férfi alkalmi cipőkre emlékeztető darabokban büszkélkedhetnek a vendégeknek, hogy mennyire hasonlítanak az apukájukra. 

Elegáns táskák

Vendégként érdemes kis méretű táskával érkeznünk a nagy eseményre, hogy ne zavarjon minket az ünneplésben. A kis kézi-és váltáskákban, partytáskákban elférnek a legszükségesebb dolgok: a smink, hogy felfrissíthessük kinézetünket, a telefon, hogy megörökíthessük az örömteli pillanatokat és a zsebkendő a könnyek felitatására. A DEICHMANN kínálatában számos elegáns táska kapott helyet, amelyek tökéletes kiegészítői lehetnek outfitünknek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5217842627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása