Nyári cipőtrendek 2022
2022. május 28. írta: persica

Nyári cipőtrendek 2022

Mutatjuk a DEICHMANN új kollekciójának slágereit!

Itt a nyár: ideje előkapni a szekrényünk aljáról a színes ruhákat, a szellős szoknyákat és a lenge shortokat, valamint beszerezni a hozzájuk passzoló lábbeliket, hogy a melegebb időben is divatosnak és magabiztosnak érezhessük magunkat. Indulhatnak a frissítő séták a kényelmes sneakerekben, a teraszozások az elegáns loaferekben, a városnézések a trendi papucsokban és szandálokban vagy a gyertyafényes vacsorák a nőies magassarkú darabokban.

Sneakerek

A sneakerek ebben a szezonban is remek választásnak bizonyulnak. A lágy színek és a feltűnő fehér talpak nyáron is stílusos hatást keltenek. Ha a letisztult megjelenés helyett a vagány, városi hangulat felé vennénk az irányt, akkor érdemes a metálos fényű díszítésekkel ellátott darabok felé fordulnunk. Ha bézs és rózsaszín tónusokkal viseljük őket, biztosan magunkra vonzzuk majd a tekinteteket.

Loaferek

Séta a parkban, jegeskávé a barátnőkkel vagy ebéd a kollégákkal: a loaferekkel bármelyik helyzetben csinosnak érezhetjük magunkat. A DEICHMANN nyári cipőkínálatában fontos szerephez jutnak a krém és bézs tónusok, a lágy pasztell árnyalatok és a fehér. Különleges láncok és csatok gondoskodnak arról, hogy azok is megtalálják a megfelelő lábbeliket, akik a hagyományostól eltérő darabokat preferálják.

Papucsok

Az örök kedvenceink, a papucsok idén is aktív részesei lesznek a nyári mindennapoknak. A DEICHMANN modelljei között találkozhatunk klasszikus fekete, fehér és barna színekkel, metálos árnyalatokkal, és a tavasszal nagy slágernek számító pasztellszínek is tovább folytatják hódító útjukat. Ráadásul a favorit darabok a különböző csatokkal, láncokkal, pántokkal és applikációkkal, valamint a tengerparti hangulatra emlékeztető háncs talpas megoldásokkal garantáltan hozzáadják azt a bizonyos pluszt a visszafogottabb és az extravagánsabb outfitekhez is.

Szandálok

A cipősszekrényekből nem hiányozhatnak a különböző szandálok. A chunky szandálok a melegebb hónapokban a nyárias részletekkel fognak levenni minket a lábunkról. Akár a megszokott irodai szettünket szeretnénk feldobni, akár egy hűsítő jegeskávét szeretnénk elkortyolni a barátainkkal a napernyők árnyékában, a kényelmes lábbelikben sokkal stílusosabbnak érezhetjük magunkat bármelyik helyzetben.

Az elegánsabb vonal képviselőinek is érdemes szétnézniük a DEICHMANN üzletek polcai között vagy az Online Shopban, ugyanis az új kollekció számos magassarkú szandált tartogat számukra, amelyek remekül kombinálhatók mutatós szoknyákkal vagy vagány shortokkal.

Azoknak sem kell megrettenniük, akik alapvetően tartanak a sarkak okozta kihívásoktól, hiszen wedge modelleket is találhatunk a szezonális kínálatban. A telitalpú modellek igazi nyári klasszikusok, amelyek változatos formákban jelentkeznek idén.

Ha pedig valami formabontóra vágyunk, egy hegyes orrú slingback modellt is érdemes beszereznünk.

Trekking és combat szandálok

A városi sétákhoz tökéletesen passzoló, szemrevaló trekking és combat szandálok minden outfit esetében kimaxolják a stílust. A DEICHMANN kínálatában fellelhető modellekre a vastag talprészek, a pántok, a nagy csatok, valamint a lábakat optikailag szépen megnyújtó blokk sarkak jellemzőek, amelyek gondoskodnak a tekintetek vonzásáról. A különleges, kontrasztos hatás garantált, ha lágy anyagokkal és nőies szabású ruhákkal kombináljuk őket. A visszafogottabb darabok kedvelői is találhatnak számukra kedves darabokat, amelyek vékonyabb talprészekkel és finom pántokkal rendelkeznek. A feltűnő talpak, állatnyomatok, láncos elemek vagy menő all black design kihagyhatatlanok ebben a szezonban.

Táskák

A DEICHMANN új, visszafogott színekben jelentkező táska kollekciója garantáltan sokakat megörvendeztet majd a divatosság és a funkcionalitás jegyében született modelljeivel, hiszen mindenféle programhoz megtalálhatjuk a tökéletes darabot. A városnézésekhez és a természet felfedezéséhez igazán praktikusak a sok zsebes hátizsákok, hiszen nemcsak a kulacsot és a szendvicseket, hanem egy vékonyabb pulóvert is magukba tudnak rejteni. A válltáskákban és kézitáskákban biztosan nem fogunk csalódni, ha a hétköznapi ügyintézésekről van szó vagy az irodába kell bemennünk. A kisebb táskákban pedig hű társakra lelhetünk, ha koncertre készülünk.

Férfi cipők

Az uraknak sem kell nélkülözniük a nyári hónapok alatt a menő sneakereket, ugyanis a hűvösebb napok meghatározó szereplői lesznek. Ebben a szezonban a fehér talpak járulnak hozzá ahhoz, hogy a kényelem a vagánysággal társuljon. A decens színekben jelentkező daraboknak hála jól kombinálhatók, ráadásul farmerekhez, vászonnadrágokhoz és shortokhoz is passzolnak.

A kánikula idejére érdemes lesz trekking szandálokat és sportos papucsokat beszerezni. A városnézésekhez elengedhetetlen trekking szandálok a DEICHMANN kínálatában mintás és egyszínű változatban egyaránt elérhetők. A papucsok pedig nemcsak a vízpart mellett mutatnak jól, hanem a rohanó hétköznapokba is belecsempésznek egy kis nyári hangulatot.

Gyerekcipők

Nyáron az óvodák és az iskolák helyét átveszik a családi nyaralások, a nagyszülőknél töltött hétvégék, a táborok és a hosszúra nyúló játszóterezések. A DEICHMANN kínálatában található színes, mintás, mesefigurás szandálok és papucsok biztosan a kicsik kedvencei lesznek. Ha borongósabb az idő, vagy ha valamilyen aktívabb programra indulunk a gyerekekkel, akkor célszerű beszereznünk néhány cuki és praktikus tornacipőt is, amelyekből tépőzáras és belebújós változatokat is találunk az üzletekben vagy az Online Shopban.    

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5317842623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása