EsküvőszezON
2022. július 30. írta: persica

EsküvőszezON

Hogyan készítsük fel arcbőrünket a különleges alkalmakra?

A nyár minden évben az önfeledt szórakozásról, életre szóló nyaralásokról és a különleges alkalmakról szól. Rengetegen járunk ilyenkor kerti partikra, éjszakai mulatságokra és az esküvőszezon is ebben az időszakban tetőzik. Az ilyen különleges alkalmakon szeretné mindenki a legjobbat kihozni magából, így smink terén is igazán maradandót és lélegzetelállítót alkotni. Károlyfi Edit, az AVON Szépségszakértője szerint, a jó smink alapja a helyes arcápolás, ezért elárulta, hogy ő milyen arcápolási rituáléval készül ezekre a különleges alkalmakra, hogy a legtöbbet hozhassa ki bőréből.

„A nyári hétvégéim általában az esküvők körül forognak. Akár sminkesként, akár vendégként veszek részt ezeken az alkalmakon, nagyon fontos számomra, hogy tökéletes sminkeket alkossak magamnak vagy a menyasszonyoknak – ehhez pedig elengedhetetlen a megfelelően előkészített bőr. A tiszta és hidratált bőrön mindig szebben mutatnak a sminktermékek, illetve tartósságukat tekintve is befolyásoló lehet bőrünk állapota” – hangsúlyozza a szakértő.

Ahhoz, hogy felkészítsük arcbőrünket egy egész estés szórakozásra, első lépésként elhagyhatatlan arcunk alapos és kíméletes tisztítása. A szakértő ehhez az Avon Nutra Effects Matte habzó arctisztítót ajánlja, amely természetes összetevőkkel, B-vitaminnal és shea vajjal segít megszabadítani bőrünket a felesleges faggyútól, gyengéden távolítja el a szennyeződéseket. Hatékonyan és rendkívül alaposan tisztít anélkül, hogy szárítana. Tisztítás után ne felejtsük a tonizálást, hogy visszaállítsuk bőrünk megfelelő ph értékét, összehúzzuk pórusainkat és elősegítsük a további bőrápolók felszívódását.

A tisztítás és tonizálás után, használjunk egy könnyed, de mégis tápláló szérumot vagy ampullát, amely azonnal mélyen hidratálja és feltölti bőrünket. Károlyfi Edit ilyenkor legtöbbször egy Anew Skin Reset bőrfeszesítő ampullát visz fel arcára, amely azonnal frissebbé és simábbá varázsolja az arcbőr felszínét. Ha tehetjük, érdemes a nagy nap előtt elvégeznünk a 7 napos ampullakúrát, amellyel látványos változást érhetünk el, hiszen akár 7 év kollagénvesztését is segíthet helyreállítani, bőrünk feszesebb és ragyogóbb lehet, ráncaink látványosan halványodhatnak. A harmadik ampulla után teltebb, regeneráltabb és üdébb külsejű, a hetedik ampulla után pedig intenzíven telt és kisimult arc tekinthet vissza ránk a tükörből.

Az extra táplálás után jöhet az elmaradhatatlan hidratálókrémünk, amellyel a bőrünkbe zárhatjuk szérumunk értékes hatóanyagait és egy kis plusz töltést adhatunk arcunknak. Sminkelés előtt fontos, hogy szemkörnyékünkre extra figyelmet fordítsunk, hiszen itt a legvékonyabb a bőrünk, ezért ezt a területet nehezítik el legjobban a sminktermékek. Károlyfi Edit arcápolási rituáléjának oszlopos tagja az Anew Clinical kettős hatású, feszesítő szemkörnyékápoló, amely a Protinol™ erejével veszi fel a harcot a legszebb tekintetért. A feszesítő gél szemhéjunk szépségéért, míg a ránctalanító gél a szem alatti területek hidratáltságáért felel. A krémegyüttes mélyen táplál, halványíthatja szemkörnyéki ráncainkat, feltölti és feszesíti bőrünket.

Ezután már csak két lépés maradt hátra. A nyári programoknál elengedhetetlen, hogy gondoskodjunk bőrünk fényvédelméről is, használjunk könnyed fényvédőt, amely gyorsan beszívódik bőrünkbe anélkül, hogy ragacsos érzetet hagyna maga után. A smink előtti utolsó lépésként pedig a szakértő javasolja egy előkészítő spray vagy primer használatát, amely ideálisan lemattítja bőrünket és segít abban, hogy sminktermékeink megfelelően tapadjanak és egész nap a helyükön maradjanak. Károlyfi Edit ehhez legtöbbször az Avon előkészítő és fixáló sprayt használja, amely pillanatok alatt beszívódik bőrünkbe és biztos bázist ad egy tökéletes smink elkészítéséhez, mitöbb akár kész sminkünket is fixálhatunk vele a végén.

Ezeket a lépéseket követve felkészíthetjük bőrünket az egész estés szórakozásra és minden adott lesz egy szép, egyenletes és tartós smink elkészítéséhez. Az AVON kifejezetten ezekre a jeles alkalmakra összeállított Esküvői szettjei között mindent megtalálhatunk, amire szükségünk lehet, hogy bőrünkből és sminkünkből is a legtöbbet hozhassuk ki. Az esküvőszezonra összeállított különleges ajánlatok között pedig szuper csomagokat is találhatunk.

www.avon.hu

Az AVON-ról

Az Avon már 135 éve áll a nők mellett: innovatív, minőségi szépségápolási termékeket kínálva nők által, nőknek. Világszerte több millió független Tanácsadó értékesíti kapcsolatrendszerén keresztül az olyan ikonikus márkákat, mint például az Avon Color vagy az ANEW, ezáltal építve saját szépségápolási vállalkozását teljes- vagy részmunkaidőben. Az Avon támogatja a nők önmegvalósítását, vállalkozói szellemét és jólétét. Világszerte több, mint 1 milliárd dollárt adományozott a nőket érintő társadalmi és egészségügyi problémák megoldásának támogatására. Tudj meg többet az Avon-ról és termékeiről a www.avonworldwide.com vagy az avon.hu honlapokon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7317894043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása