Ez a te történeted, viseld saját stílusod szerint!
2022. július 30. írta: persica

Ez a te történeted, viseld saját stílusod szerint!

2022-ben a Pandora még több lehetőséget kínál charmjaid viselésére a sokoldalú Pandora Moments charmhordozók segítségével, amiket úgy terveztek, hogy könnyedén illeszkedjenek a mindennapokban megtervezett szettekhez.

Az új charmokkal és az újszerű charmhordozókkal bármely történetedet elmesélheted, és magadon viselheted, akármerre is jársz.

„Azt szeretnénk, hogy az emberek minden nap azt tudják hordani, amit szeretnek, ezért bővítettük ki az olyan témákat, mint a család, a barátok és a házikedvencek, hogy azokra a kapcsolatokra tudjunk fókuszálni, amiket becsben tartunk” – mondta A. Fillippo Ficarelli és Francesco Terzo, a Pandora kreatívigazgatói. – „A személyre szabhatóság és az inkluzivitás a kollekció alapja. Olyan különleges darabokat szeretnénk kínálni az embereknek, amikkel elmesélhetik saját történeteiket, a Pandora nyelvén.”

A stílusodnak megfelelően, egyszerűen variálható kollekcióban megtalálhatók kulcskarikák, karkötők, fülbevalók és egymásba kapcsolódó charmok is. A választék része a bőrhatású, de növényi alapú, antibakteriális anyag is, amivel egyedi textúrával kombinálhatók a kiválasztott darabok.

Ünnepeld ikonikus barátságaidat és viseld az ékszereket közösen a legjobb barátoddal. Akárhogyan állítod össze megjelenésedet, meséld el saját történetedet egy új formában, a Pandora legújabb kollekciójával. Viseld együtt. Viseld örömmel. Viseld újra meg újra.

 

A PANDORA VILÁGÁRÓL

A Pandora a világ legnagyobb ékszermárkája. A vállalat kézzel megmunkált és modern ékszereket tervez, készít és forgalmaz kizárólag magas minőségű alapanyagokból, elérhető áron. A Pandora egyedülálló ékszerei a világ több mint 100 országában, több mint 6 800 értékesítési ponton, köztük nagyjából 2 600 márkaüzletben találhatóak meg.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5217894055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása