Bohó fesztivál kiegészítők a THOMAS SABO-tól
2022. augusztus 01. írta: persica

Bohó fesztivál kiegészítők a THOMAS SABO-tól

Bohó fesztivál kiegészítők a THOMAS SABO-tól

Az idei mottónk: színek minden mennyiségben! Az színpompás fesztiválok, és izgalmas nyári események újra megrendezésre kerülhetnek, ennek köszönhetően visszatérnek a színek az életünkbe - a THOMAS SABO pedig még ragyogóbbá varázsolja ezeket az alkalmakat. Az új Sterling Silver Rainbow Heritage Kollekció darabjai, illetve a Charming Kollekció békejelei a szivárvány összes színét felsorakoztatják, amitől még izgatottabban várjuk az új kalandokat.

Legyen szó Pride-ról, Holi Fesztiválról, Tomorrowland-ről, Melt!-ről vagy a Sziget Fesztiválról - amikor az élénk színek állnak az esemény középpontjában, magától értetődő, hogy a saját stílusodat is ki szeretnéd emelni - egy biztos: ezekkel az ékszerekkel színes, harsány és igazán eredeti lehetsz!

Magabiztos dizájn és kalandvágy. Megérkezett a THOMAS SABO Rebel at Heart új kollekciója!

A THOMAS SABO új Rebel at Heart kollekciója egyesíti a természet iránti szeretetet a prémium kidolgozással. Legyen szó valósághű kígyómotívumról vagy a földszínek és a zöld tónusok oázisáról - a Rebel at Heart új ékszerei páratlan vibrálást kölcsönöznek a márka ikonikus szimbólumainak.

 

Summer of Love: A THOMAS SABO bemutatja három új Charm Club kollekcióját


Megérkezett a THOMAS SABO Charm Club három új kollekciója, a Charming Peace, a Charming Emerald és az ikonikus Classic & Revival Charms, melyek különleges motívumokkal köszöntik az nyarat és a fesztiválszezont.

Életöröm és nyárias könnyedség: THOMAS SABO bemutatja a Rainbow Heritage és a Pearls & Chains kollekciókat

Színes drágakövek, elegáns kreációk és filigrán részletek: a THOMAS SABO új sterling ezüst kollekciója az önbizalomról és a reményről szól. Az intenzív színek, a szimbólumok és a spiritualitás is szerepet játszik és egyszerre tükrözik a Joie de Vivre életérzést és a harmóniát. 
Rózsaszín, kék, narancssárga, egy csipetnyi arannyal és ezüsttel - az új Rainbow Heritage kollekciót a naplemente és az ég színei ihlették. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6617895303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása