Boldog 20. évfordulót XS™!
2022. augusztus 25. írta: persica

Boldog 20. évfordulót XS™!

Ünnepelj a márka finomságaival és maradj mindig lendületben!

XS… Ezúttal nem ruhaméretről van szó, hanem igazi testi-lelki felfrissülésről, méghozzá a legprofibb segítséggel! Két évtized. Ennyi ideje számíthatsz az XS™ márka csúcstermékeire, ha egy kis lendületre vágysz a sportban, és a mindennapokban vagy egyszerűen csak kényeztetnéd magad.

Húsz évvel ezelőtt B-vitaminokkal dúsított, cukormentes italokkal indult a márka, amelyek azóta is nagyon népszerűek. Az italokhoz később csatlakozott a többi nagyágyú: a szuperfinom proteinpor és fehérjeszeletek, az energetizáló sportitalok, valamint a többi zseniális étrend-kiegészítő. Jól jönne egy kis plusz a munkahelyen, otthon vagy a konditeremben? Az XS™-től mindig megkapod a kellő támogatást!

Kortyolj bele az energiába!

Gyakran ébredünk fáradtan, úgy érezzük, nem pihentük ki magunkat, miközben rengeteg a teendőnk. Talán neked is ismerős egy ilyen reggel. Éppen ezért legyen mindig kéznél egy doboz XS™ Power Drink, ami azonnal felturbóz! Az italban található B-vitamin elűzi a fáradtságot, ráadásul többféle ízben választhatod: erdei gyümölcs, narancs-kurkuma, grapefruit, gyömbér-maracuja, trópusi gyümölcs. Ha pedig valami igazán menőre vágysz, válaszd a márka első szénsavmentes italát, a citrom-őszibarack ízű XS™ Power Water+-t, amely nem csak energiával tölt fel, de a benne lévő kollagénnek és E-vitaminnak köszönhetően a szépségedet is fokozza.

Munka után mozognál egy kicsit? A sportot indítsd az XS™ Pre-Workout Drinkkel, a benne lévő szénhidrátok és kreatin azonnali energialöketet adnak. Majd edzés közben vagy után jöhet az XS™ Sports Electrolyte Drink, amely segít megelőzni az izomgörcsöt. Emellett energia-utánpótlást is biztosít az ital, hogy sose kelljen feladnod!

Építs izmot!

Lassan vége a nyárnak, de jövőre is lesz bikiniszezon. Készülj rá időben! Ehhez hívd segítségül a XS™ Hydrolyzed Whey Protein Powder-t! Ez a finom kakaó-csokoládé ízű fehérjepor hű társad lesz a célhoz vezető úton. A benne található kálcium-kálium-magnézium trió segít izmot építeni, fogyasztásával pedig a fáradságot is könnyedén legyűrheted. Az izomtömeg növelésében számíthatsz az XS™ Amino Advantage erdeigyümölcs-ízű étrend-kiegészítőre, valamint a márka fehérjeszeleteire is, amelyek csokoládé és karamella-vanília ízben érhetők el.

A magnézium izmokra és idegrendszerre gyakorolt jótékony hatását a Magnesium Sticks XS™ segítségével is élvezheted, a granulátum állagú étrend-kiegészítővel bármikor kényelmesen pótolhatod ezt az alapvető és létfontosságú ásványi anyagot.

Maradj mozgásban!

Illatos varjúháj, acerola cseresznye, spenótlevél… ilyen lehet egy üstben fortyogó varázsfőzet. Nos, ez nem üstben készül, de a hatása valóban varázslatos! A Rhodiola Plus XS™-et azért alkották meg, hogy mindig lendületben maradhass. Az étrend-kiegészítő C-vitamint, koffeint, zöldtea levelet is tartalmaz, az összetevők együttes erővel támogatják a normál energiatermelő anyagcserét és a megfelelő pszichológiai funkciókat. Válaszd ezt, hogy mindig energikus és aktív lehess!

Az Amway™-ről

Az Amway egy független vállalkozásokra épülő, az egészség és wellness területén működő vállalat, melynek székhelye a Michigan állambeli Adában található. A vállalat elkötelezett abban, hogy világszerte több mint 100 piacon segítsen az embereknek jobb és egészségesebb életet élni. A Forbes magazin szerint az Egyesült Államokban az 50 legjobb magántulajdonban lévő, családi vállalkozás között van. Az Amway legkeresettebb márkái a Nutrilite™, az Artistry™ és az XS™, amelyeket kizárólag az Amway Üzleti Vállalkozók forgalmaznak. A 2022-es Direct Selling News Global 100 lista szerint az Amway a világ első számú közvetlen értékesítési vállalata. A céggel kapcsolatos hírekért látogass el a https://news.amway.hu/ oldalra.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr717916413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása