Még egy kis nyári megjelenés az új Tropic Exotic limitált kiadással
2022. szeptember 06. írta: persica

Még egy kis nyári megjelenés az új Tropic Exotic limitált kiadással

Napcsókolta bőr, olyan forró: Az új CATRICE Tropic Exotic limitált kiadás élénk színei és elegáns arany tónusai egzotikus virágokra, ritka állatokra és trópusi homokos strandokra emlékeztetnek. A kollekció mindent tartalmaz, amire szükséged van a nyári megjelenéshez: egy szemhéjpúdert és arcpalettát, egy arc - test bronzosítót és egy hozzá illő highlighter és bronzosító ecsetet. Extraként két körömlakk is megtalálható intenzív nyári árnyalatokban.

TROPIC EXOTIC KÖRÖMLAKK

Ó, azok a nyári körmök ... a Tropic Exotic körömlakkok két nyárias trendi színben kaphatóak, magas fedéssel. Az élénk piros és sugárzó narancs a tengerparti naplementékre, a trópusi virágok színeire és az egzotikus madarakra emlékeztet.

TROPIC EXOTIC MATT ARC & TEST BRONZOSÍTÓ

A Matt arc és a test bronzosító. Lágy nyári barnaságot ad a bőrnek természetes kivitelben, csupán néhány ecset vonással. Puha textúrájának köszönhetően a bronzosító könnyen felvihető és keverhető. A pálmalevél-kialakítással ellátott 3D-s dombornyomásnak köszönhetően a bronzosító is igazán szemet gyönyörködtető termék!

TROPIC EXOTIC ARCPALETTA

A Tropic Exotic arcpaletta elengedhetetlen a napcsókolta megjelenéshez. A paletta négy különböző színt ötvöz trópusi préselésű mintákkal különböző árnyalatokban – a világostól a sötétebbig. A világosabb árnyalatok a highlightok beállítására használhatók, a sötétebb árnyalatok pedig tökéletesek az arc kontúrjainak kiemelésére. A színek biztosan megfelelnek minden bőrtónusnak, a selymesen puha textúra pedig könnyen felvihető és keverhető. 

TROPIC EXOTIC SZEMHÉJPALETTA

Üdvözlünk a dzsungelben – a Tropic Exotic Szemhéjpúder paletta nemcsak igazi szemet gyönyörködtető termék egyedi dizájnjával, hanem gyakorlatilag a trópusokra is elvisz. Zöld pálmalevelekkel, sárga-kék papagájokkal és egzotikus virágokkal a csomagoláson a paletta trópusi erdőkre és a dzsungelre emlékeztet. Kilenc egyedi, tökéletesen illeszkedő árnyalatot kínál, különféle felületekkel, lágy nude, arany, rózsaszín, valamint intenzív kék és türkiz árnyalatokkal. A beépített tükörnek köszönhetően útközben is felviheted a nyári megjelenést.

TROPIC EXOTIC HIGHLIGHTER & BRONZOSÍTÓ ECSET

Puha sörtéjű és enyhén lekerekített kefefejével a Tropic Exotic Highlighter & Bronzing ecset tökéletes a púder textúrák felviteléhez: Egyszerűen vegyél fel egy kis bronzosítót vagy highlightert az ecsettel, kopogtasd le a felesleges por textúrát, és húzd át könnyedén az arc kívánt területén - a természetes megjelenésű nyári barnaságért.

www.lovebrands.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6317925263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása