Megérkezett a Lush 2022-es adventi kalendáriuma!
2022. szeptember 12. írta: persica

Megérkezett a Lush 2022-es adventi kalendáriuma!

A visszaszámlálás elkezdődött ...

A nagy gondossággal összeválogatott termékkülönlegességeket tartalmazó idei kalendárium célja, hogy örömet csempésszen az ünnepek előtti időszak minden napjába. Limitált kiadású dobozát az ARTHOUSE Unlimited tervezte, és tökéletes arra, hogy még sok-sok évig otthont adjon a kedvenc Lush-os kincseknek!

A 2022-es adventi kalendáriumot már megtalálod a Lush webáruházában, szeptember 21-től pedig az üzletekben is lecsaphatsz rá! 

Jól tudjuk, hogy a várakozás időszaka rendkívül különleges helyet foglal el a legtöbb ember szívében, éppen ezért szerettük volna még varázslatosabbá tenni ezeket a napokat egy arra méltó adventi összeállítással.

Minden Lush-os adventi kalendárium 25 darab felfedezésre váró vegán terméket tartalmaz, köztük 2 darab, az elmúlt Lush-karácsonyok emlékét idéző retro termékkel, valamint 2 darab kizárólag a Lush adventi kalendáriumában elérhető termékkel.

A többször használható ajándékdoboz 100%-ban újrahasznosított kartonpapírból készül, míg a szalag 100%-ban újrahasznosított műanyagpalackokból.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4517929859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása