Nyár végi outfitek a MODIVO-tól
2022. szeptember 12. írta: persica

Nyár végi outfitek a MODIVO-tól

Fedezd fel a Simple, a Sprandi, az Americanos, a Rage Age és a Togoshi márkákat!

Még javában tombol a nyár a szédítő forróságával. Ha szerencsénk van, akkor ősz elejére megszelídül, de még sokáig velünk marad - ez tökéletes időszak arra, hogy szabadon játszadozzunk a könnyed, stílusos outfitekkel. A MODIVO-nál például olyan márkákkal, mint a Simple, Sprandi, Americanos, Rage Age vagy a Togoshi. A széles kínálatból tökéletes szetteket rakhatsz össze, és a legújabb trendek szerint fejezheted ki magad a hosszúra nyúlt nyári napokon.

Az új minimalizmus

A tervezők már évek óta mutatják be saját elképzeléseiket a minimalizmusról, ami megkönnyíti az igazán ütős outfitek összeállítását. Az idei szezonban érdemes az egyszerű fazonokat és a visszafogott színeket választani alapként, amiket ékszerekkel és érdekes kiegészítőkkel variálhatsz. Egy háromszög alakban dekoltált, bézs színű kezeslábas, vagy egy áttört mintás, hátul kivágott, kötött ruha ideális választás a minimalistáknak. Különösen figyelemre méltó a Simple legújabb kollekciója, ami tele van az aktuális trendekbe belesimuló időtálló farmerekkel, könnyű blúzokkal, szatén felsőkkel és oversized kosztümökkel. Ezekkel a tökéletesen kidolgozott ruhadarabokkal egy friss ruhatárat állíthatsz össze. Ha rajongsz a minimalizmusért, de annak a modernizált változatára vágysz, akkor a Simple márka neked való.

A múlt és a jövő találkozása

Bármikor visszanyúlhatsz a múlt divatjához, amit keverhetsz az aktuális trendekkel, egyenesen a világ kifutóiról. Ha egy kis 70-es évekbeli fantáziát szeretnél vinni a nyár végi megjelenésedbe, válassz egy virágos szatén rövidnadrágot. Egészítsd ki az outfitet egy ugyanilyen mintájú Simple toppal és kabáttal.

Az Y2K és az uniszex modellek rajongóinak kíváncsiságát a futurisztikus Togoshi márka fogja felkelteni. Az áttetsző anyagok, a krepp tréningruhák, az oversized és testhezálló fazonok keveréke igazi csemege az utcai divat szerelmeseinek.

A MODIVO arra biztat, hogy játssz a trendekkel – egy szempillantás alatt évtizedet ugorhatsz, és bohó hangulatba kerülhetsz a Rage Age Lucia nyári ruhájával. Ha valami érzékibbet szeretnél, válassz egy csokoládé színű koktélruhát, ami a következő szezon egyik legforróbb trendje. A virágminták és a könnyű anyagok mindig jó választásnak bizonyulnak a melegebb napokra, ahogyan azt a Rage Age romantikus Sofia ruhája is bizonyítja.  Ha megvan a saját elképzelésed, amivel kitűnnél a tömegből, a  MODIVO.HU oldalán megtalálod annak minden elemét.

Nyár férfi szemmel

A MODIVO kiemelt, férfiaknak szóló ajánlata nem más, mint a Sprandi; egy színes márka, ami minden ruhatárat feldob. Egy nagyszerű példa erre az intenzív lime árnyalatú rövidnadrág – a strandon szinte kötelező darab ebben a szezonban. Egy másik bevált, de ugyanolyan extravagáns választás a rózsaszín Americanos Resort Moa ing, ami kiválóan passzol egy fehér Americanos farmerhez. Ha a tökéletes pólót keresed a nyárra, akkor érdemes a Rage Age márkát választanod, aminek kínálatában kiváló minőségű, érdekes mintázatú ingeket találsz. Engedj magadnak nagyobb szabadságot, és hozz létre egyedi megjelenéseket a forró nyári napokon.

A MODIVO.HU-n több százezer termék közül választhatsz, és a saját szabályaid szerint élvezheted a divatot. Minden attól függ, hogyan akarod kifejezni magadat és az aktuális hangulatodat. Még könnyebb a választás, mivel 100 napos visszaküldéssel, valamint többféle fizetési móddal és gyors kiszállítással rendelhetsz. Legyen nyár, vagy kora ősz, válaszd a saját stílusodat, és fedezd fel a MODIVO márkáit!

modivo.hu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6917929861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása